Start Forum Operatorzy Internet mobilny Szczegóły oferty PLAY Online BOX

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PLAY, z którego usługi mobilnego Internetu PLAY ONLINE korzysta ponad 600 tys. klientów 15 listopada wprowadza nową ofertę PLAY ONLINE BOX – czyli mobilny Internet z nowoczesnym gadżetem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138222

Zaskoczeniem sa najlepsze na rynku ceny na tablet Samsunga, duzy transfer w Playbox 99 i 149.

• Anonimowy
      Gość

Z drugiej strony oferta standard bez wodotryskow standard na dziś

• Anonimowy
      Gość

Na czym polega preferencja abonentów?

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Faktycznie, oferta standard, niczym nie odróżniająca się od konkurencji. Dlaczego trzymali ją w takiej tajemnicy i ujawnili z tak wielką pompą ?

• Anonimowy
      Gość

@blom nie wiem czy standard. Na pewno wprowadzili większe limity ,a tym samym dogonili konkurencyjne sieci, co jest ogromnym plusem. Ceny neta mobilnego wszędzie dość podobne, jednak osobiście wydaje mi się że umowy na 24/36 miesięcy to jednak bardzo długi okres, w trakcie którego może zajść wiele zmian na rynku. Operatorzy coraz częściej proponują oferty na 12 miesięcy – weź pod uwagę chociażby neostradę dla studentów. Z jednej strony nie jest to net mobilny, a z drugiej strony mobilność powinna być udogodnieniem – póki co wiąże się z limitami i jest znacznie droższa od stacjonarki.

• Anonimowy
      Gość

umowy stanowczo za długie.

• PROZAK
      Uczestnik
      Liczba postów: 1932

Zachwytu ta oferta u mnie nie wywołała, gdybym miał płacić 99 zł za internet przy prędkości 1 mega to bym szybko zrezygnował na rzecz szybszych i tańszych propozycji lokalnych.
      Ciekawe jak wygląda oferta bez zakupu urządzeń i dla abonentów play?

• Anonimowy
      Gość

HP Mini 110 + modem – 1zł
      abonament najniższy sumarycznie za 1715zł
      to całkiem całkiem nieźle

• Anonimowy
      Gość

Podobną ofertę cenowo wypuściła era, chociaż jeszcze nie oficjalnie, ale oprócz netbooka ma też laptopa, więc jest w czym teraz wybierać.

• Anonimowy
      Gość

Niestety z Play em nie jest tak wesoło bo występuje częste zrywanie połączenia i utraty danych przy ściąganiu, a na reklamację w sumie 2,5 GB danych oferują rekompensatę 500 MB, Próbowałem zdiagnozować problem tzn: wymiana sim, reklamacja modemu (wysyłka do serwisu) odświeżanie łącza i nic mam zasięg 96%. Ogólnie umowa z Play em kończy mi się 30 listopada i bardzo się z tego cieszę. Nie polecam.

• Anonimowy
      Gość

dodatkowo czeka cię „miła” niespodzianka.podpisując umowe jesteś zmuszony do zapłacenia 58 zł za pakiet 1000 sms.dowiesz się o tym po otrzymaniu rachunku bowiem w salonie skrzętnie to przemilczą

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Szczegóły oferty PLAY Online BOX
Twoje informacje: