Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Szczegóły oferty PLAY Online BOX
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość10 listopada 2010 o 14:17Liczba postów: 138222@blom nie wiem czy standard. Na pewno wprowadzili większe limity ,a tym samym dogonili konkurencyjne sieci, co jest ogromnym plusem. Ceny neta mobilnego wszędzie dość podobne, jednak osobiście wydaje mi się że umowy na 24/36 miesięcy to jednak bardzo długi okres, w trakcie którego może zajść wiele zmian na rynku. Operatorzy coraz częściej proponują oferty na 12 miesięcy – weź pod uwagę chociażby neostradę dla studentów. Z jednej strony nie jest to net mobilny, a z drugiej strony mobilność powinna być udogodnieniem – póki co wiąże się z limitami i jest znacznie droższa od stacjonarki.
-
-
Anonimowy
Gość11 listopada 2010 o 12:40Liczba postów: 138222Niestety z Play em nie jest tak wesoło bo występuje częste zrywanie połączenia i utraty danych przy ściąganiu, a na reklamację w sumie 2,5 GB danych oferują rekompensatę 500 MB, Próbowałem zdiagnozować problem tzn: wymiana sim, reklamacja modemu (wysyłka do serwisu) odświeżanie łącza i nic mam zasięg 96%. Ogólnie umowa z Play em kończy mi się 30 listopada i bardzo się z tego cieszę. Nie polecam.
-
-
AutorWpisy