Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Świąteczne statystyki Ery

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 23. do 26. grudnia użytkownicy PTC (Era i Heyah) wysłali i odebrali łącznie blisko 380 mln SMS-ów, a w samą Wigilię 179 mln, co stanowi około połowy wszystkich świątecznych SMS-ów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

sam troche powysylalem, co jak w mmsie mozna zmiescic naprawde MASE znakow i to nawet polskich, znacznie wiecej niz w zwylkym smsie:):):)

• Anonymous
      Guest

Szczytem nietaktu i nieszanowania innych jest wysyłanie smsem życzeń. Wysyłania debilnych "rymowanek" to już prostactwo

• Anonymous
      Guest

i dlatego nigdy nie biore zadnych rymowanek a poprostu pisze wszystkiego najlepszego:):):) te prostrze sa najodpowiedniejsze:) a biorac pod uwage to ze mialbym dzwonic do kazdego to mi sie nie kalkuluje, znajac zycie na zlozeniu zyczen by sie nie skonczylo 😛

• Anonymous
      Guest

mm prostak to ty jesteś,zyjemy w XXI wieku i albo jesteś moherowym beretem i dajesz kabze nabić poczcie i wysyłasz kartki albo idziesz z duchem czasu i chronisz środowisko naturalne nie produkując zbędnej makulatury.

Jeśli życzenia są szczere to czy telefonem czy eską albo kartką dla odbiorcy są normalką!

• Anonymous
      Guest

Popieram kolege wyżej 😉

A wracając do tematu … W Erze coś marnie w tym roku…Albo odpływ klientów albo sami niepiszący 😉

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Ja w tym roku znacznie częściej dzwoniłem z życzeniami, niż w latach poprzednich. Smsów też sporo- na pewno nie rymowane gotowce z neta ;). Święta to świetna okazja, żeby przypomnieć się nawet tym, z którymi na codzień już nie utrzymuje się tak intensywnych kontaktów. Jeśli ceny za rozmowy jeszcze spadną- pewnie przerzucę się głównie na rozmowy 😉

Viewing 6 reply threads
Reply To: Świąteczne statystyki Ery
Your information: