Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne punkty Payback z doładowań i umów w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nawet 3400 pkt można dostać za zakup nowej aktywacji w ofercie Orange Abonament lub Mix oraz Orange Free. Za każde doładowanie o wartości 100 lub 200 zł punkty mnożone są razy 3.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

No jak ktoś bierze jakieś wysokie abo to może to się i opłaca, bo te sumy punktów już całkiem duże…

• Anonimowy
      Gość

Opcja się nie opłaca. Zresztą teraz Orange próbuje nadrobić to co zabrali likwidując stary system ale to i tak za mało…

• Anonimowy
      Gość

trzeba zauważyć że Payback to nie tylko Orange ale i inne firmy dlatego potrajanie pkt w swojej działce to dobra opcja bo widać że się angażują w program.

• Anonimowy
      Gość

Jak ktos sporo doladuje to i z payback moze jakis fajny gadzet zgarnac 🙂 Fajnie ze przed swietami cos takiego sie pojawia. Ja bym jeszcze proponowal dodatek typu cukier w kostkach albo jakas inna tania bombonierka dla tesciowej 😀

• Anonimowy
      Gość

jak na razie to nawet się nie da wpisać numeru swojej karty payback na stronie orange, albo to miejsce jest tak ukryte że nie idzie go znaleźć :/

• Anonimowy
      Gość

ja i tak robię zakupy w realu i przejście np z orlenu na bp to żaden problem patrząc na te same stawki, a pkt bym na te doładowania orange wykorzystywał, jak było z profitem. Tylko nie wiem czy to zasila tylko konto główne czy jakoś może na promocyjne idzie, bo zależy mi na korzystaniu z promocji świątecznych i nie mogę się doczytać jak to do końca działa.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Świąteczne punkty Payback z doładowań i umów w Orange
Twoje informacje: