Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne Podwojenie w Heyah

Viewing 20 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Każdy Klient Heyah, który w jednym z dwóch okresów: od 7 do 13 grudnia lub od 14 do 20 grudnia, obniży stan konta o minimum 25 zł brutto, a następnie uzupełni konto jednorazową kwotą minimum 20 zł brutto, otrzyma dodatkowe uzupełnienie konta od Heyah. Maksymalna wartość nagrody to 150 PLN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135606

Fajna oferta, tylko dlaczego HEYAH zaczyna kombinować?? Prościej było podwajać drugie doładowanie. Miło będzie jak minuta do PLAY będzie tańsz, bo ostatnio dzwoniłem do znajomego na 603 i złupało mnie aż mi się przykro zrobiło, bo przeszedł do PLAY. Dlaczego przez dziwną politykę firmy cierpi klient?

• Anonymous
      Guest

… a to Cię znajomy wycyckał :)… twierdzę, ze Play ma dobrą ofertę ale tylko dlatego, że dopłacają do niej tacy ludzie jak Ty dlatego jest to sieć cholernie egoistyczna – ja mam fajnie a to, ze ktoś płaci co najmniej 2 razy więcej dzwoniąc do mnie niż by to zrobił dzwoniąc na inne sieci to jaki problem – jego a nie mój! No pewnie ze tak można ale to troszkę nie fajnie!

• Anonymous
      Guest

Ofert i tak bardzo dobranajwiększy bonus do innych sieci na rynku, do tego bez żadnego ograniczenia terminowego

• Anonymous
      Guest

Szkoda ze tak kombinują , mogliby coś uprościć i

uatrakcyjnić a tu nic 🙁 zwijam dwa moje numery od nich i

przenoszę się do mBank mobile 😉

• Anonymous
      Guest

czy kombinują? wydajesz 25 zeta w tydzień – to niezbyt trudne. potem dostajesz jednak dużo więcej. ja łąduję za 150 pln, nawet jak odliczę te 25 (które przecież i tak wydałem na dzwonienie a nie oddałem)mam 125 pln bonusu do obcych sieci – która siec mi tyle da?

• Anonymous
      Guest

Tegoroczne podwójne jest na dobrych zasadach- zamiast dwukrotnie doładowywać- trzeba wydać. W Nowym Tak Taku łatwo można się pozbyć kasy- 21 zł za pakiet lojalnościowy. W Heyah trochę z tym trudniej, ale jeśli do tej pory ktoś nie skorzystał z bonusu minut do sieci- prócz podwójnego, dostanie jeszcze bonus 100 minut. Kasa na wszystkie usługi, ląduje na koncie głównym, maleją znacznie stawki za połączenia..korzyści ogromne, przy zminimalizowanym wkładzie finansowym.

• Anonymous
      Guest

Dobrze że i w Heyah to wprowadzili, to jednak się przyda w tej sieci. To jak nie patrzeć wszystko 2x więcej bez limity ważności bonusowych środków.

• Anonymous
      Guest

Właściwie nie myślałem o skorzystaniu z tej oferty, ale Heyah miło mnie zaskoczył , przysyłając smsa informującego, że spełniłem 1 warunek wydając te 25 zł.

Sensownie to zrobili

• Anonymous
      Guest

Dobre info, dobrze wiedzieć nawet jeżeli ktoś nie wie o tej promocji to dowie się bo poinformują. Opcja z podwójnym jest bardzo jak nie patrzeć można podwoić swoje konto.

• Anonymous
      Guest

pozniej tego info nie mozna bylo dac??…. kto na koniec grudnia ma kase? przeciez jak mial to dawno poszlo na prezenty…

pozatym wolalem stare zasady podwajajace, raz ze o miesiac dluzej bylo konto (pierwsza kwota minimum 20zl), dwa nie musialem kombinowac gdzie wydac 25zl przez tydzien, ladowalalem na MAKSA czyli 20+150zl otrzymujac 320zl, co starcza mi na pol roku uzytkownia telefonu. no coz widac trzeba bedzie pograc w audiotele i stracic raz dwa te 25zl a moze i cos wygrac przy okazji ;]

• Anonymous
      Guest

logos, pewnie można było ale klienci muszą się załapać chociaż na tydzień promocji, zresztą ile osób to przegapi.. promocja naprawdę fajna ale przekombinowana co zraża. Nie można było dać czegoś prostszego, nawet mniej ale pewnego? Orange daje do 240 minut za doładowania za samo zasilenie i smsa. Bez jakiś konkretnych terminów doładowania.

• Boca
      Member
      Liczba postów: 34

Jak komuś bardzo zależy to nie przegapi, większość bonusów Heyah nie jest przekombinowana, podobnie i ten- jedyny warunek to doładowanie w określonym czasie i zejście ze stanu konta.

• Anonymous
      Guest

Boca ale to już dwa warunki, i argument że jak komuś zależy to nie przegapi jest mało wiarygodny. Bo promocja powinna być dla wszystkich a nie dla tych co zajrzą czasem na telix albo inne strony branżowe. Gdyby dali ważność promocji długą i jakoś to rozreklamowali jak orange to wszyscy by mieli szansę.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Czyli podwójne na tych samych zasadach co w Tak-taku, z tym, że kwota jaką należy wydać znacznie niższa. A już obawialiście się, że w Heyah nie będzie promocji. Chociaż dziwne, że info o promocji nie poszło równocześnie z tak-takiem.

• Anonymous
      Guest

nunez, ja na nr w Tak Taku dostałem info o istnieniu promocji, więc dla chcącego- nic trudnego. Zawsze na święta były podwójne doładowania w Tak Taku i Heyah, i choćby z tego względu ludzie mogą tej promocji szukać.

• Anonymous
      Guest

a kiedy dostałeś takiego sma? w czasie trwania akcji czy tuż przed nią? A to że było to w ubiegłym roku o niczym nie świadczy bo to nie jest reguła. W ubiegłym było podwójne w orange a w tym roku oferta z bonusem do 240minut po wszystkich sieciach. Także wszystko się zmienia.

• Anonymous
      Guest

Orientuje się ktoś czy to jest wyłacznie z dzisiejszym dniem 20 grudnia czy do 20 grudnia? dzięki za szybką odpowiedz

• Anonymous
      Guest

Do 20stego włącznie, sam dzisiaj już doładowałem. Nunez, w Orange w tym roku nie przyznają 240 minut, tylko 260 minut za doładowanie 200zł. W ubiegłym roku nie było podwójnego w Orange, tylko 200% do sieci. Wniosek: w tym roku Orange ma bardzo kiepską ofertę świąteczną. TT i Heyah dały czadu- bonus minut do sieci i na stacjonarki i jeszcze podwójne doładowanie na wszystkie usługi. I takie promo się chwali :>

• Anonymous
      Guest

Nunez, podwójne na święta w Erze i Tak Taku to żadna nowość, więc nie trzeba było robić specjalnej kampanii reklamowej żeby użytkownicy się dowiedzieli.

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, podwójne to żadna nowość. Jak już pisałem- podwojenia są co roku na święta. Poza tym, w ciągu ostatniego roku podwójne było kilka razy. Za każdym razem dostawałem smsa z info i w tym roku też oczekiwałem bonusowego doładowania. Sądziłem, że promocje świąteczne skończą się na bonusie 100 minut do sieci i na stacjonarne, jak to ma miejsce w przypadku świątecznych promocji w Plusie i Orange. Ale- miłe zaskoczenie- tradycji stało się zadość i znowu jest podwojenie 🙂

Viewing 20 reply threads
Reply To: Świąteczne Podwojenie w Heyah
Your information: