Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świateczna oferta Orange już dziś

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Dziś o godzinie 18.00 Orange organizuje spotkanie prasowe, na którym zaprezentuje Oferty Świąteczne Orange oraz nową usługę telekomunikacyjną, którą wprowadza na polski rynek wspólnie z firmą Nokia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135609

miło..Pan Wojtek też będzie?

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Taka jest rola rzecznika, aby być na konferencjach prasowych:) Andrzej

• Anonymous
      Guest

zapowiada się ciekawie, to, co już poznaliśmy (łączona oferta stacjonarnego z mobilnym netem + promocje doładowań) jest całkiem ok. Ciekawe czy przedstawią cos zupełnie nowego…

• Anonymous
      Guest

No rzecztwiście Orange zaszalało na koniec roku- powiększenie limitów w mobilnym necie i to duże i dla dotychczasowych klientów, net łączony za symboliczną cenę, promocja doładowań w pre-paid nawet do Play w wyższych doładowaniach i jeszcze coś mają w zanadrzu na dzisiaj. Brakuje tylko sensownych pakietów w pre-paid ale to pewnie jeszcze trochę potrwa.

• kamishone
      Member
      Liczba postów: 24

co ty człowieku bredzisz ja testowałem net orange frr na karte i co chodzi jak zółw jedynie nadaje sie do poczty nic wiecej a polaczki mobilny mobilnas masz du…p bo sie przemieszcza tam gdzie ty

• Anonymous
      Guest

@kamishone. pewnie na EDGE teraz mają CDMA i HSDPA. Jesteś nie na bieżąco jak widać. Ja korzystam i śmiga pięknie.

• Anonymous
      Guest

@kamishon : Dokładnie – dobry modem trzeba mieć a nie "biedacki". Teraz jest modem CDMA/HSPA w ofercie i z takiego się korzysta aby miec dobry net. Jak to mówią "z gó….na bicza nie ukręcisz". Kup se człowieku modem rozsądny a nie narzekasz

• Anonymous
      Guest

Ciekawe, czy dadza nowe telefony np N5530?

• Anonymous
      Guest

jestem bardzo ciekawy tej konferencji – może coś fajnego się pojawi. Coś na poziomie oferty biznesowej było by bardzo fajne.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Świateczna oferta Orange już dziś
Your information: