Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Startery Tak Tak Duostarter i 300 minut w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa (Era / Tak Tak) wprowadziła do swojej oferty w Sklepie Internetowym Era Startery Tak Tak Duostarter i 300 minut. Połączenia pomiędzy kartami SIM otrzymanymi w zestawie Duostartera są bezpłatne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138209

TT bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Darmowe rozmowy między numerami, pakiet minut, ba – nawet za startery się nic nie płaci. extra

• Anonimowy
      Gość

na pewnym forum już o tym czytałem, rzeczywiście dla 2 osób to bardzo dobre rozwiązanie. w połączeniu z pakietem daję opcje wartą rozważenia

• Anonimowy
      Gość

Fajne numerki mozna miec, latwe do zapamietania i faktycznie przy pakietach i kontaktowaniu sie z soba nawzajem wyjdzie bardzo tanio. NIezle wykombinowali.

• Anonimowy
      Gość

oferta bezkonkurencyjna 😉 i w końcu wybrany numer jest w pełni darmowy ;>

• Anonimowy
      Gość

To fakt super to wymyslili, naprawde jest to super oferta. Do tego wszystkie polaczenia ponizej 30minut sa bezplatne z tym numerem, jak dla mnie rewelka:)

• Anonimowy
      Gość

starter z ekstra minutami też jest ciekawy- 300 minut dodatkowych wymiennych na smsy. Ale jednak darmowe rozmowy to zdecydowanie najlepsza oferta starterowa, jaką widziałem.

• Anonimowy
      Gość

te 300 minut jest jednorazowe czy za każdym doładowaniem?

• Anonimowy
      Gość

300 minut rozłożonych jest na 12 bonusowych minut po pierwszych 12 doładowaniach.

• Anonimowy
      Gość

Nie ma to jak w plusie, za 10zł. przez cały miesiąc można rozmawiać i smsować z jednym numerem(bez ograniczeń czasowych) można nawijać nawet 10 godzin, oczywiście jak telefon nie padnie heh 🙂 i są też inne pakiety, np. 500 sms-ów za 5zł, lub 100 minut za 5 zł. do wszystkich w sieci i na stacjonarne 🙂 pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

jaki jest kod na te minuty halo halo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Startery Tak Tak Duostarter i 300 minut w sieci Era
Twoje informacje: