Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Start doładowań Orange za punkty Payback

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dziś można doładowywać konto pre-paid sieci Orange za punkty Payback.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

Ktos mial dobry humor jak tworzyl ten caly payback i przelicznik punktow. Stary payback + allegro oraz zwykly profit dawaly mi wiecej korzysci oddzielnie niz teraz jako polaczone i kumulajace sie z kilku telefonow. Jakas parodia programu lojalnosciowego. Trzeba bedzie poprostu sie wyrejetrowac bo nazbierac 5000 punktow to jak wyruszyc na miotle w kosmos. Poza tym punkty w orange od poczatku programu payback nie sa naliczane za faktury platne poleceniem zaplaty. Wszystko szwankuje . Dziekuje za taki program.

• Anonymous
      Guest

Ideo… Profit… wróć, żal wspominać

• Anonymous
      Guest

Ja się już wypisałem. Szkoda czasu na taki program lojalnościowy. Profit był najlepszy.

• Anonymous
      Guest

Profit to był dobry program. Payback to wielkie nieporozumienie.

• Anonymous
      Guest

50 pkt za 5 zł i pomyśleć, że za 500 pkt w promocji można było doładować konto za 50 zł – były takie czasy…..

• Anonymous
      Guest

jeśli dobrze liczę, to jest to zupełnie poronione. równie dobrze, mogli niczego nie wporwadzac, i tak nikt nie skorzysta

• Anonymous
      Guest

To jaki będzie przelicznik, było do przewidzenia, więc nie ma tu wielkiego zaskoczenia. Mnie interesuje czy przy tych doładowaniach za punkty payback obowiązują bonusy za doładowania?

• Anonymous
      Guest

za 100zł przedłuza o 5mies czy 6mies ?? Bo tu jest podane 6 a jest chyba 5mies ?

• Anonymous
      Guest

O 5 miesiecy, już poprawione, przez przypadek wcisnąłem zły klawisz. Niestety problemy z oczami czasem prowadzą do takich błędów, Przepraszam. Andrzej

• Anonymous
      Guest

Bo jak coś jest fajne to trzeba rozwalić. Idę o zakład że

więcej Orange miało korzyści z programu profit niż tego

całego payback, też to rzucę w cholerę! Proficie wróć!!

• Anonymous
      Guest

beznadzieja …w proficie miałbym 4 doładowania, a tu tylko jedno za 50 zł ale ile zbierania …nuda nuda i nuda..a nagrody to śmiech na sali ale trudno

• Anonymous
      Guest

Żałosne odkąd jest Orange i w dodatku z TPSA, takie promocje możecie sobie włożyć głęboko i się podniecać sami!!!!

• Anonymous
      Guest

co za gówno wysyłam SMS-a aby doładować konto i mi przychodzi od orange:dziękujemy za udział,usługa chwilowo niedostępna,spróbuj później. 🙁

Viewing 13 reply threads
Reply To: Start doładowań Orange za punkty Payback
Your information: