Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Stan darmowy w Play Fresh spot reklamowy

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Stan darmowy w Play Fresh – telewizyjny spot reklamowy darmowych rozmów w sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

A orange jak zawsze ma w dupie…. juz każdy OP ma darmowe rozmowy a ORANGE? tragedia

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

to siedz dalej w orange bo pewnie znajmi maja i placz dalej

• Anonymous
      Guest

jestem w 2 sieciach a to ze w orange mam większość

znajomych to czekam z utęsknieniem na tą usługę. Nie

płacze o to się nie martw!

• Anonymous
      Guest

nie rozumiem fanów pomarańczy…

zresztą zobaczcie jak wyglądają reklamy:

wszyscy przebijają się stawkami, a orange pokazuje piękny świat i jakieś przebłyski swojej promocji, która jak zawsze okazuje się głupim żartem raczej, niż interesującą ofertą :]

• Anonymous
      Guest

Ale w orange sa pakieciki 10gr minuta wprawdzie to nie 5gr w play ale zawsze mozna jakos otrzec lzy 🙂

• Anonymous
      Guest

A JA PROPONUJĘ WSZYSTKIM NIEZADOWOLONYM Z POZIOMU USŁUG PLAYA AKTYWOWANIE STANU DARMOWEGO I PRZEŁĄCZENIE SIĘ NA ROAMING PLUSA!!!!

MOŻE JAK DOSTANĄ PO KIESZENI TO ZACZNĄ DBAĆ O KLIENTÓW

• Anonymous
      Guest

Aktualnie w opisie promocji na stronie operatora znajduje się ważne niedomówienie :"kto ją aktywuje będzie rozmawiał za 0 gr/min ze wszystkimi w Play (z wyłączeniem połączeń międzynarodowych, w roamingu oraz połączeń z numerami stacjonarnymi)."

Czy wyłączenie tej promocji dotyczy także roamingu krajowego ? Wtedy ta promocja traci bardzo dużo na swej atrakcyjności .

Niestety , do tej pory brak regulaminu tej promocji !

• Anonymous
      Guest

Lucek, tego typu oferty nigdy nie obowiązują w raomingu, które są objęte zupełnie innymi prawami i obciążone dodatkowymi opłatami. Dlatego zazwyczaj w raomnigu płaci sie więcej- bo trzeba za połączenie oddać pańszczyznę obcemu operatorowi. W tym przypadku np. tylko Heyah wprowadza promocje raomingowe, jak tanie dzwonienie z Niemiec do Niemiec i Polski.

• Anonymous
      Guest

play dał czadu z tą promocja, teraz już sam nie wiem gdzie mam dzwonić, muszę chyba jeszcze kilku znajomych do playa namówić

• Anonymous
      Guest

spot reklamowy podobnie jak sama usługa jest bardzo dobry

• Anonymous
      Guest

Moim znajomi jak sie dowiedzieli o takiej ofercie to zaczynają powoli przechodzić do Playa bo to im się najbardziej opłaca, a wiadomo żyje studenckie do najtańszych nie należy

• Anonymous
      Guest

Mam playfresh i musze cos aktywowac zeby miec za free do playowcow ? Jesli musze cos aktywowac to bedzie to na miesiac czy na stale ?

Viewing 12 reply threads
Reply To: Stan darmowy w Play Fresh spot reklamowy
Your information: