Start Forum Inne Bezpieczeństwo Średnio 40proc. użytkowników straciło kiedyś ważne dane

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Z badań przeprowadzonych przez F-Secure wynika, że utrata istotnych danych to zjawisko powszechne, ale wciąż niewielu użytkowników tworzy regularnie kopie zapasowe. W Polsce ten problem dotknął 60% respondentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135630

Ja tam zainwestowałem w backup online i nie żałuję. Obawiałem sie smaego przesyłąnai danych ale zostawiłem komputer na noc i raniutko było juz po wszytskim. A dane z tego co wiem sa kodowane wiec nie ma możliwości zeby ktoś nieproszony mógł je zobaczyc

• Anonymous
      Guest

Oki, tu sie zgadzam dane sa kodowane, ale jeśli chodzi o przesyłanie danych to radze pdozielić to na etapy. Mi to zajeło 4 noce! Ale było warto.

• Anonymous
      Guest

ja także używam F-Secure Online Backup. jestem bardzo zadowolony z tego programu. bardzo pomyślane i przydatne. ja zgrywałem dane przez 3 dni ale co to jest w porównaniu do czasu jaki bym odzyskiwał utracone dane?

• Anonymous
      Guest

F-Secure OB to świetne rozwiązanie! z czasem jak średnia prędkość łącza w Polsce wzrośnie do tych 20 mbs będzie to naprawdę popularne rozwiązanie. narazie ja z tego korzystam, bo mam takie szybkie łącze 😉 naprawdę godny uznania program.

• Anonymous
      Guest

witajcie. używam F-Secure Online Backup krótko, bo zaledwie 2 miesiące. ale juz teraz mogę powiedzieć, że program sprawdza się świetnie. niedalej jak 3 tyg temu spalił mi się dysk i gdyby nie mój backup, najprawdopodobniej straciłbym wszystko między innymi i pracę magisterską. wielkie dzięki dla twórców tego programu! good job!

Viewing 5 reply threads
Reply To: Średnio 40proc. użytkowników straciło kiedyś ważne dane
Your information: