-
AutorWpisy
-
-
-
no tak wygląda 🙂 ja też bardzo się cieszę, przecież już myślałem, że mój ulubiony xperia nigdy nie będzie już posiadać multitouch 😀 ale też nie wierzyłem, że ten smartphone kiedyś dostanie update Androidu 2.1, no ale już widzę, że mamy tylko czekać. warto było doczekać, tak sądzę, ten nowy system śmiga bez problemów.
-
Anonimowy
Gość26 listopada 2010 o 14:39Liczba postów: 138223KHM. Należy podkreślić, że NIE będzie multitoucha do Xperii X10. Ale są plotki, że będzie kolejna aktualizacja w pierwszych miesiącach 2011 iii w niej… uwaga, plotki, pinch zoom. Wiem, że nie to samo, tylko część różnych funkcji MT, ale przynajmniej to będzie. Choć ja osobiście nie cierpię za MT, bo mi jest niepotrzebny. Tyle nie gram w cokolwiek na komórce, a w przeglądarce też nie potrzebuję go, wystarczy podwójne kliknięcie.
-
-
lol ten filmik zaczyna się tylko od 0.40 😀 no żartuję tylko.
nie rozumiem, dlaczego nazywa się multitouch, żeby nie będzie multitouch, tylko pinch zoom. dla mnie to nie jest ważne, mi nie przeszkadza, jeśli nie będzie. niedużo gram na telefon, a mediascape już posiada podobną funkcję. -
Anonimowy
Gość3 grudnia 2010 o 13:01Liczba postów: 138223Sorry kruger ale nie rozumiem..
Pozwolę sobie dodać że ta funkcja pinch zoom będzie działa tylko przy oglądania zdjęć. i przy surfowaniu po internetu. Ale to też więcej niż nic. W tej chwili ciesze z tego że udało mi się wgrać nowy update androida, i nie myślę jescze o nowym update-cie bo nie jestem chciwym człowiekiem 🙂 -
Anonimowy
Gość10 grudnia 2010 o 13:25Liczba postów: 138223witajcie,
ja też nie dokładnie wiem co koleś kruger ma na myśli..
czytać umiecie?tytuł artkulu tak brzmi:Sony Ericsson Xperia X10 otrzyma aktualizację Z FUNKCJA multitouch . musicie wiedzieć, że pinch to zoom, to tylko część multitocha, nie sam multitouch i jest ważny przy przeglądarki, oglądaniu zdjęć i niektórych gier.pozdrawiam
-
Anonimowy
Gość15 grudnia 2010 o 12:45Liczba postów: 138223
-
-
AutorWpisy
Sony Ericsson Xperia X10 otrzyma aktualizację z funkcją multitouchKamilBakowski2010-11-19T11:58:37+01:00
Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Przeglądanie wątków odpowiedzi 12