Start Forum Sprzęt Sony Sony Ericsson Xperia X10 mini, X10 mini pro oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 34
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Pierwsze plotki na temat wersji mini Xperii X10 (aka Robyn), pojawiły się na początku stycznia tego roku. Firma Sony Ericsson przedstawiła dzisiaj na MWC w Barcelonie dwa „miniaturowe” modele X10 mini oraz X10 mini pro. Drugi z nich wyposażony jest w rozsuwaną klawiaturę QWERTY.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138825

(moderator), z myślą o kobietach. I znowu trzeba będzie zrezygnować z ciekawej konstrukcji, by nie zostać oskarżonym o homo, bo zasrany marketing wymyślił sobie podział na kobiety i mężczyzn, albo z powodu rozmiaru telefonu albo z powodu koloru.

• Anonimowy
      Gość

2’55 jak na dotyk to troszke malo. o posadzenia nie ma co sie martwic. jest tez meski kolor. ciekawe czy bedzie az taki maly. nie powinien byc wiekszy niz asus p556, a ty jeszcze klawiatura. szkoda ze ekran zajmuje tak mala czesc powierzchni telefonu.

• Anonimowy
      Gość

Super! W sam raz na moje małe paluszki:-D Boję się o cenę…

• Anonimowy
      Gość

Od około dwóch lat czeka na mały fon. Wszystkie są wielkości cegieł, z olbrzymimi wyświetlaczami, które skracają czas mobilności fonu do jednego dnia;/ I czego się dowiaduję?? Jestem kobietą<hahaha>, bo chce mały telefon, który zmieści mi sie do kieszeni, któego nei będę łądować co kilka godzin…. chodź dla mnie ma wadę, za gruby;(( Ale jeśli do czerwca konkurencja nie pokaże telefonu grubości KA08 czy KA09, kupię SE mini pro.

• Anonimowy
      Gość

Chciałebym taki telefon ale cena… Ogólnie genialny jest kolor babski i męski to plus po drugie WIFI i GPS !!!

• Anonimowy
      Gość

super chciałabym mieć takiego, ale ta cena … 😮

• Anonimowy
      Gość

jaka jest cena

• Anonimowy
      Gość

fajny tylko ekran za mały i chyba z niego zrezygnuje i z resztą drogi

• Anonimowy
      Gość

ja chcę go tylko czy jest po polsku 🙄

• Anonimowy
      Gość

A ja go będe miał za 3 dni 🙂 🙂 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ha . . . a w plusie już jest w abonamencie 40 zł za 450 zł 😀

• Anonimowy
      Gość

czy jest w tym telefonie polskie menu ? bo nie wiem czy go kupić… 🙂

• Anonimowy
      Gość

no oczywiście można go kupować już taniej. no 450zł to nie jest dużo, warto go kupić w abonamencie

• Anonimowy
      Gość

[quote]Cześć. Ale ile szansy mam aby wygrać mini pro? Akurat przyda mi się ten konkursik bo chciałem pod choinkę od siebie smartphone-a. 🙂 Może nie akurat X10 ale jak wygrałbym to na pewno nie powiedziałbym że nie chcę. Co to znaczy że BT? jaki to zestaw? [/quote]

BT znaczy BlueTooth 😛 to stereo headset, MW600 konkretniej.
      Najważniejszy zalety, zestaw z wbudowanym radiem, więc już nie ma problemu z niedziałającym w komórce radiem. Poza tym: bardzo dobra jakość dźwięku stereo, słuchawki nie męczą uszu tak jak niektóre słuchawki bluetooth nauszne, ok. 6-8 godzin działa bez ładowania.
      Ale wady też ma, np. regulacja głośności trochę lipa, nie zawsze reaguje i nie da się zapamiętać częstotliwości stacji radiowych.

• Anonimowy
      Gość

Zawszę kupuję do mojej xperii słuchawki od Iphona, bo te nawet dosyć długo wytrzymają i nie zepsują się, jak kupowałbym takie za 20 złoty to u mnie wytrzymałyby chyba mniej niż tydzień. Ciekawy jestem że taki Bluetooth headset jak trzyma się ? zepsują się kiedyś albo nie ma z nim takiego problemu?! Tylko telefonować da się z nim albo słuchać własną muzykę też się da?

• Anonimowy
      Gość

mam ten telefonik już od lipca 2010 dałam 280 euro i nie jestem z niego zadowolona, bateria trzyma bardzo krótko. Bluetooth jest też do bani. Bez wgrania nowej wersji Androida 2.1 nie ma co kupować 🙁

• Anonimowy
      Gość

Mam ten tel z Plusa za 1 zł. Jest zajefajny. Mimo że mam iPka 3GSa to nie wiem czemu bardzo mnie ciągnie to mini pro 😀
      Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Mam najwarzniejsze pytanie posiada ten telefon wysylanie Sms?

• Anonimowy
      Gość

czy telefon mozna dostac w plusie na abonament i za 1zł ?

• Anonimowy
      Gość

na umowe za 1zl w erze ;d

• Anonimowy
      Gość

mam wazne pytanie: czy ten telefon posiada przedni aparat, tak zeby mozna bylo prowadzic wideo rozmowy??
      z gory dzieki za odp

• Anonimowy
      Gość

Najgorszy tel jaki do tej pory miałam… zawiesza sie podczas rozmów, sam sie wyłącza, nie wiadomo za co pobiera opłaty, do tego bateria trzyma baaaardzo krótko, max to 2 dni 😡

• Anonimowy
      Gość

witajcie

mam pytanie odnośnie omawianego telefonu – co oznacza funcja 3G wyświetlana w prawym górnym rogu ???

• Anonimowy
      Gość

od paru tygodni mam telefon, jestem rozczarowana tym ze nie mogę tworzyć folderów ze zdjęciami,wszystkie są w jednej aplikacji a tak poza tym podoba mi sie

• Anonimowy
      Gość

od paru tygodni mam telefon, jestem rozczarowana tym ze nie mogę tworzyć folderów ze zdjęciami,wszystkie są w jednej aplikacji a tak poza tym podoba mi sie

• Anonimowy
      Gość

witam, mam pytanie. czy ktos mogł by mi napisać wszystkie tytuły utworów jakie były wgrane oryginalnie na SE xperia x10 mini pro. chodzi mi głownie o jeden utwor ktory spiewa taka laska, cos tam z „love” w tytule.

• Anonimowy
      Gość

jak myślicie warto go kupować?? bo planuję przed albo po wakacjach.dotykałam go itd ale wiadomo trzeba się pytać tych co mają bo wiedzą o nim ”ciutt” więcej 😀 poszę o szczerą poradę.. z góry dzięki 😀

• Anonimowy
      Gość

ale *****ciem glupoty! mam ten telefon od tygodnia i nie mam z nim problemow i nie kupilem go napewno za taka cene jak wy tu mowicie! za 450 to juz w co drugim lombardzie sa praktycznie nowki nie smigane sam takiego kupilem! tylko tydzien uzywany i za 430 zl. ale barany! 1048 zl i to w erze.. hehehehehehe… zal dupe sciska a mi to juz nawet jaja zaczyna sciskac xd

• Anonimowy
      Gość

wcale tyle nie kosztuje kosztuje około 500 zł
      tez zamierzam kupic ten telefon

• Anonimowy
      Gość

Witam
      Mam zamiar kupic ten telefon dla corki 9 lat..Duzo czytalam na temat tego telefonu,mam pytanie ile trzyma bateria przy normalnym urzytkowaniu(sluchanie muzyki ,robienie zdjec,gry)sa rozne opinie i sama juz nie wiem.Z gory dziekuje zaodpowiedz.

• Anonimowy
      Gość

mam go od miesiaca,jestem rozcarowana ciagle sie wiesza i zacina zwłaszcza podczas robienia zjec.Bateria co 2 dni do ładowania przy minimalnym korzystaniu,bez dodatkowej pamieci nie mozna korzystac z aparatu który itak jest nie najlepszy.NIE POLECAM!!!!

• Anonimowy
      Gość

Widzę, że większość osób myli tu dwa telefony. Xperia X10 mini pro i Xperia mini pro. Z nazwy różnią się tylko symbolem X10, ale to dwa różne telefony mimo iż podobne do siebie z zewnątrz! Największą różnicą jest sam procesor, w mini pro jest 1GHz a w X10 mini pro 600MHz… A to nie jedyna różnica. Dlatego ceny też są różne. Zanim ktoś się wypowie powinien chociaż wiedzieć o czym mówi!

• Anonimowy
      Gość

Moja siostra ma ten telefon.Nie jest najlepszy do gier.Przeszkadzają w grach :
      -Procesor 600 mHz
      -Ekran dotykowy 2,55” TFT
      -Batreia(przy normalnym użytkowaniu ładuje go codziennie)

• Anonimowy
      Gość

A czym się różnią wersje U20, U20i, Mimmi?
      Chodzi o telefon Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 34
Odpowiedz na: Sony Ericsson Xperia X10 mini, X10 mini pro oficjalnie
Twoje informacje: