Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Sony Ericsson Naite w ofercie Tak Tak Fon

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dnia 23.03.2010 r. do Oferty Promocyjnej ”Tak Tak Fon” z taryfą Nowy Tak Tak Fon w Era Mix wchodzi telefon Sony Ericsson Naite w cenie od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

Zwroccie uwage, ze Era tanio daje telefony w umowach na 36miesiecy,czy jest to dzialanie celowe-sam podpisalem umowe na 36miesiecy w Taktafonie 2miesiace temu,dobrze ze mam sporo numerow w erze.Obecny Nowytaktakfon ma na starcie minute do wszystkich 0.49(era,plus,orange,heyah)do Play0.79gr i pakiet 45minut za 9zl. W starej taryfie byl pakiet 30minut za 6zl i 150minut za 21zl, ale cena minuty po 8 miesiacach do prawie wszystkich 0.59gr.Jak myslicie czy jest to walka o klienta utrzymaniowa przed siecia Play,szczegolnie jezeli chodzi o podpisanie cyrografu na 36miesiecy.Osobiscie korzystam z PlayFresha, jest wporzadku.

• Anonimowy
      Gość

Nie po prostu 36miesięcy wiąże się z tym już nawet nie że klient będzie dłużej bo zawsze można zerwać umowę ale z tym też że telefon wychodzi taniej jak i abonament. W końcu można brać i na mniejszy okres ale wtedy jak i wszędzie cena jest troszkę wyższa.

• Anonimowy
      Gość

Większość cen telefonów w TTFonie- zwłaszcza tych godnych uwagi sprawia, że ogólne koszty oferty 24 i 36 miesięcznej są równe. Tylko w przypadku 36 miesięcznej kasę można wykorzystać na usługi. TTfon to specyficzna oferta, bo to jest prepaid. Jedyny warunek to utrzymanie aktywnego konta, czyli ładowanie kwotą 50zł raz na 3 miesiące- średnio koszt utrzymania to niecałe 17zł/miesiąc.

• Anonimowy
      Gość

telefon fajny i tani. w umowie na 24 miesiące również.

• Anonimowy
      Gość

Dobra komóra 😉 W TT Fonie można przecież obniżać koszty na podobnych zasadach jak ma to miejsce w pozostałych taryfach w TT. Megadołowanie, które wczoraj się pojawiło również jest dostępne dla Fona 😉

• Anonimowy
      Gość

zypolek, wszystkie bonusowe doładowania dla Tak Taka obejmują również Tak Tak Fon’a. Teraz 100 minut ekstra, niedawno dwa podwójne doładowania… Ceny telefonów w TTFonie są naprawdę ok, do tego jest w czym wybierać.

• Anonimowy
      Gość

W umowie na 36miesiecy Naite jest za 1zl, ale duzo lepszy telefon jest c510, wystarczy porownac te dwa telefony,c510 w umowie na 36miesiecy jest za 49zl,lepiej dolozyc pare zloty wiecej.Wada Sonyericsonow sa dosc drogie do nich karty pamieci, jako telefony sa dosc dobre, posiadam k300i od okolo 4lat tylko glosnik w nim padl,natomiast k750i to rewelacyjny model. W obu telefonach bateria przy dlugich rozmowach dosc dlugo wytrzymuje.Mam umowe taktakfonie do wrzesnia,zobaczymy czy dadza cos ciekawszego,jesli nie to na c510 sie skusze.

• Anonimowy
      Gość

@lukasz,tez mam SE, ale k800i, ale myślę nad zmiana. O SE mam bardzo dobre zdanie, tylko mój czasem się wiesza. Do września pewnie trochę jeszcze się zmieni, ostatnio ciągle obniżają ceny aparatów i wprowadzają do TTFona nowe. Poza tym nie ma innych opcji uzyskania takich aparatów przy tak niezobowiązującej umowie, więc zaczynam brać pod uwagę TTFona jako drugi numer, właśnie ze względu na telefon. Koszt utrzymania oferty to prawie równowartość telefonu, a kasa idzie na usługi.

• Anonimowy
      Gość

Bruno- pewnie przejzales oferty typu mix konkurencji, Taktakfon jest najtanszym mixem,dosc dobre telefony daje, promocje typu potrojne,podwojne doladowania,dodatkowe minuty po sieci i na telefony stacjonarne za doladowanie konta to wszystko sprawia,ze koszt utrzymania telefonu jest dosc niski w porownaniu z konkurencja.Wiem ze Orange ma podobnego mixa, ale tam daja cienkie telefony i dosc drogie.Glownym wyborem sieci to wiadoma sprawa-gdzie mamy najwiecej kontaktow dopiero cennik telefonow.Play ma tez ciekawego mixa, ale po problemach jakie mialem i czasami jeszcze mam w Plafreshu, troche boje sie podpisac u nich cyrografu.

• Anonimowy
      Gość

TT Fon to nie jest typowy mix, tak samo jak Zetafon w Orange. Działają jak prepaidy i jedynym warunkiem umowy jest utrzymanie konta aktywnego na połączenia wychodzące przez czas trwania umowy. We wszystkich mixach musisz doładować konto co najmniej raz na miesiąc. W TTFonie czy Zetafonie wystarczy raz za 3 miesiące za 50zł. W Zetafonie, prócz tego, że mają tylko kilka i to nieciekawych telefonów, termin ważności obowiązuje od dnia doładowania. W TTFonie- jest sumowanie terminów ważności do 12 miesięcy, więc można ładować kiedy się chce i każde doładowanie przybliża do końca umowy. I wszystkie promocje doładowań obowiązują dla oferty z telefonem, więc np. dzięki podwójnym mozna mieć dużo kasy i nawet roczną ważność konta.

• Anonimowy
      Gość

Zetafon-wiem ze tutaj waznosc doladowania konta jest od dnia kiedy zasilamy to fakt, moje przygody byly jeszcze z siecia Idea, bylem krotko bo przez okolo 3lata w 2006 roku sie rozstalem,pamietam minuta 80gr do wszystkich a w pakiecie za 6zl bylo 20minut do idei i stacjonarek, zawsze byly problemy z zasiegiem. Chciales sprawdzic stan pakietu minut czy smsow- wyslij kod pod numer- koszt smsa,wiem ze takie praktyki sa nadal w obecnym Orange,ale duzo znajomych przeskoczylo na ere lub plusa takze jest ok.Moze i taktakfon nie jest typowym mixem,ale sprawdz mixa ery z zobowiazaniami 25,50,75zl(placisz w formie abonamentu) pakiety minut tez sa,ale ceny telefonow tez nie sa atrakcyjne w stosunku do comiesiecznych zobowiazan.

• EgeSzmege
      Członek
      Liczba postów: 76

TTF jest notorycznie mylony z mixem 🙂 Wybór telefonów w porównaniu do innych ofert jest naprawdę bajeczny. Nie pamiętam ile ich dokładnie jest, ale chyba ok 40. Pod tym względem nie ma w ogóle o czym mówić.

Telefonik sympatyczny, tylko jak na mnie jakiś zbyt kwadratowy 🙂

• Anonimowy
      Gość

W TTFonie też są bardziej okrągłę telefony, np. Corby 😉

• Anonimowy
      Gość

EgeSzmege-Taktakfon jest notorycznie mylony z mixem- przeciez w regulaminie oferty taktakfon wyraznie pisze oferta Taktak w systemie Era Mix, wiec nie wiem oczym ty mowisz,podobnie- bruno-to nie jest typowy mix.Chcecie miec typowego mixa to placcie abonament 25,50,75 a jak wykorzystacie to doladujecie konto dodatkowo karta i bedziecie mieli typowego mixa. W Orange tak funkcjonuje typowy mix od lat, gdzie jest podwojne konto-jedno abonamentowe a drugie z doladowania karty.Jedynie Mixplus i Mixtura w Play ma umowe na doladowanie konta karta,najnizsza kwota zobowiazania comiesiecznego to 30zl,w Play mozemy zasilic 3x10zl a ilosc doladowan do konca umowy nam sie zmniejszy, w Mixplusie natpomiast nie.

• Anonimowy
      Gość

TTFon to prepaid, tylko numer musi być aktywny na połączenia wychodzące przez cały okres trwania umowy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Sony Ericsson Naite w ofercie Tak Tak Fon
Twoje informacje: