Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Smartfony w Orange od 1 zł (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Ruszyła kolejna odsłona, kampanii reklamowej Orange, która co tydzień promuje inne modele smartfonów w cenie od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

Mam pytanie? Jak myślicie, czy po 11 latach w Orange przy średnich fakturach 80 zł mogę liczyć na dobre warunki przy przedłużeniu umowy? Czy na przykład dostanę NOKIĘ N8 za 1 zł w taryfie Pelikan 79?

• Anonimowy
      Gość

haha napewno może nawet 2 nokie n8

• Anonimowy
      Gość

Uwielbiam kretynow co uwazaja ze jak sa sto lat u jednego operatora to moga liczyc na mercedesa za 1zl.

Ja od dziesieciu lat chodze codziennie po chleb do jednej piekarni, i kurcze o pol roku ich mecze o jakies rabaty i nic. ODCHODZE!!!

• Anonimowy
      Gość

Życzyłbym sobie, aby smartphony w Orange były dostępne w taryfie niższej niż 99 zł w panterze, ale zapewne nie ma na co liczyć. Jestem po prostu jedną z tych osób, które nie potrzebują większego abonamentu.

• Anonimowy
      Gość

Orange mimo wszystko powinno oferować znacznie tańsze telefony niż u konkurencji z tego wzg że jednak tak też ogłaszali, tańsze telefony w zamian za blokady Sim. A w rzeczywistości jest jak jest :/

• Anonimowy
      Gość

@nick – Orange chyba najprężniej wprowadza wszelkie nowości do oferty i często są to modele z półki biznesowej.
      Faktycznie ciężko jest sobie wyobrazić , że nokia n8 , czy xperia x10 są za 1 zł.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Smartfony w Orange od 1 zł (video)
Twoje informacje: