Start Forum Rynek Handel w sieci i dystrybucja Smartfon Nokia N8 w przedsprzedaży na Facebooku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Można już kupić smartfon Nokia N8 w sklepie na Facebooku. Transakcje prowadzone są na zasadach przedsprzedaży. Koszt smartfona wynosi 1999 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139014

Właśnie w sobotę kupiłem nowego prosto z plusa na allegro za 1500 zł.Hdmi na telewizorze rewelacja,zdjęcia lepsze robi jak mój aparat,wideo to jak kamera.Symbian wiadomo powolny,ale intuicyjny po przejściu z N97 nie ma wielkich problemów z obsługą.Nie wiem co zrobili ale się nie zawiesza i nie trzeba wyciągac baterii aby działał dalej jak w poprzednich modelach.Swoją drogą to nawet nie ma takiej możliwości,bo bateria jest wbudowana w środku i wymiana samemu to utrata gwarancji.Ipla nie działa u mnie nie chce się zainstalowac.Reszta działa inna telewizja i radia internetowe,bez problemu.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139014

moim zdaniem nokia powinna bardziej ovi store promowac i aplikacje typy nokia mail (u nas mozna to miec np. w orange). przeciez taki background do telefonu, to bezcenna sprawa.
      zeby dac prosty, a reprezentatywny przyklad, to zobaczcie. sa i konsole i komputery pc. Gracze przeciez by wybierali glownie konsole, ale przez to, ze PC ma mozliwosci szersze, to biora PC. Tak samo Nokia powinna zrobic. (Oczywiscie to wielkie uproszczenie).

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Smartfon Nokia N8 w przedsprzedaży na Facebooku
Twoje informacje: