Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Ultra Touch S8300 oficjalnie

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Samsung S8300 w wysuwanej obudowie o grubości 12,8 mm z najnowszą wersją interfejsu dotykowego TouchWiz jest już oficjalnie zaprezentowany. Interfejs y TouchWiz otrzymał m.in. 3D, sterowanie głosem i gestami oraz specjalne miejsce na ściągane z internetu widżety i dodano funkcję Photo Contact.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Bazant
      Member
      Liczba postów: 27

Naprawdę ciekawa propozycja 🙂

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137202

Samsung to barany, mogli skasować tym telefonem kilka produktów Nokii i SE naraz… Co nie nastąpi, bo telefon nie ma Wi-Fi. Po kiego grzyba komuś dotykowy ekran 2,8, jeśli nie ma najszybszej i darmowej metody jego wykorzystania do Internetu. IDIOCI. Choć znając tą firmę to jest szansa na powtórkę z rozrywki przy i550, gdzie to zrozumieli że tamten telefon bez WLAN jest niewypałem i szybciutko wypuścili wersję i550w. Jak będzie WiFi to pewnie kupię, jak nie to E55/n85…

• Anonymous
      Guest

nie ma wi-fi?

• Anonymous
      Guest

Ty idioto to nie kupuj nikt Ci nie każe tempy ciulu;P

znawca sie znalazł za 3 grosze;)

sam jesteś idiota może nie każdy koniecznie doi szczęścia potrzebuje wi-fi 🙂

a nikogo to nie obchodzi że Ty tego telefonu nie kupisz 🙂 i średnioo to innych kręci jaki sobie kupisz 🙂

narazie;* ;P

• Anonymous
      Guest

jak czytam wasze komentarze to widze że mam doczynienia z glupkami małolatami…do piskownicy z wami

Telefon ten jest SUPER

• Anonymous
      Guest

tel bajer tylko bateria mi trzyma pół dnia po całej nocy ładowania!

• Anonymous
      Guest

Ja go kupilam mimo że kosztował 1600 złotych bardzo mi się podoba:)

Polecam:):)

Nie trzeba go często ładować i jest łatwy w obsłudze::)

Bardzo mi podoba…

Ma słuchawki i kabel USB…

Karte pamięci

Polecam:D

Komu sie nie podoba niech spierdala:)

• Anonymous
      Guest

moze to glupie,ale co to wi-fi?

• Anonymous
      Guest

Hej korci mnie go kupić

teraz się dowiedziałem że nie ma wifi

no szkoda faktycznie

ale dalej mnie korci hmm

• Anonymous
      Guest

Jast to w chwili obecnej najlepszy telefon jaki dotychczas posiadałem ,pod każdym względem. super i serdecznie wszystkim polecam!!!.

• Anonymous
      Guest

ludzie poco komu WI-fi na ekranie 2,8 cala 2,8 a nie 28 cala kto by tego używał gadasz jak byś się zakochał w noki chyba niemasz komputera w domu że tak ci potrzebne WI-fi no i sam jesteś idi**ą

• Anonymous
      Guest

polecam ten telefon jest super ale cos mnie nie kreci dotykowy ekran to nie dla ludzi prowadzacych firmę !!!

• Anonymous
      Guest

Telefon dobrze się spisuje 😉 Jedyna jego wada to że ma słabą baterie ;// trzymam mi max 2 dni. Polecam

• Anonymous
      Guest

Ja powiem tak, owy Samsung jest bardzo fajnym telefonem. Może to i wada iż nie ma WiFi. Bo bezprzewodowy internet jest bardzo przydatny. Ale to nie jest telefon do internetu. Samsung naciska bardziej na jakość wykonywanych zdjęć oraz jakość muzyki, a nie na funkcjonalość internetową, chcecie funkcje internetowe kupcie sobie Samsunga Galaxy S2 i noście w kieszeni telefon wiekości patelni.

Viewing 14 reply threads
Reply To: Samsung Ultra Touch S8300 oficjalnie
Your information: