Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Samsung Ultra Style S7350i w ofercie Rarka Plusa

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 1 października br. w ramach Promocji „Rarka Plusa”, można kupić telefon Samsung Ultra Style S7350i w cenie już od 1 zł. Rarka Plusa to oferta, w ramach której stawka za minutę połączenia wynosi 29 gr do wszystkich sieci (poza Play), oraz specjalne promocje dla przedłużających umowę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

He,he do wszystkich ale….oprócz, piękny przykład jak się wali w rogi co poniektórych klientów!

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135693

za 45 pln mam w erze 140 min, a na przedłużenie umowy za 50 pln 190 minut. I co z tego,że jest droższa stawka za minutę po wykorzystaniu abo-jak się mieszczę w abonamencie to mi to bez różnicy.W rarce nie ma wymiennych minut na smsy,a w erze są.

• Anonymous
      Guest

Nie musisz brać umowy w rarce, możesz skorzystać z Taryf syberyjskich i masz minuty wymienne na sms-y. Jak ktoś lubi zmieniać numery to nie skacze z Plusa do Ery, z Ery do Plusa itd. Ja mam ciągle ten sam numer i nie mam zamiaru go zmieniać. Taka oferta jest więc dla mnie idealna, a i nowy telefonik też jest super!

• Anonymous
      Guest

Ja w "play" za przedłużenie umowy dostałem 138 minut do wszystkich… poł – za 29 gr do wszystkich i zajebisty tel za mało kasy…. play rządzi…

• Anonymous
      Guest

Ja w "play" za przedłużenie umowy dostałem 138 minut do wszystkich… poł – za 29 gr do wszystkich i zajebisty tel za mało kasy…. play rządzi…

• Anonymous
      Guest

sorki ale w plusie się wogóle nie opłaca…. to jest dla tych którzy chcą mieć jakieś gówno za grosze…. a w play dasz 100zl wiecej i masz zajebisty tel i tańszy abonament… walić mix plusa…. tylko play… zobaczcie sami…

• Anonymous
      Guest

ja fon mam miec z pley i rozmyslam samsunga galaxi i ultra style ktos jeszcze proponowal mi orange ale wole pley bo tam jest wiecej do wyboru

Viewing 7 reply threads
Reply To: Samsung Ultra Style S7350i w ofercie Rarka Plusa
Your information: