Start Forum Sprzęt Samsung Samsung S8300 z ekranem AMOLED i kamerą 8MPix

Viewing 19 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Samsung S8300 GSM/HSDPA w wysuwanej obudowie o grubości 12,8 mm ma kontynuować sukces modelu U900 Soul. Telefon wyposażony został m.in. w aparat CCD o rozdzielczości 8 megapikseli i 2,8-calowy ekran typu AMOLED o rozdzielczości WQVGA wyświetlający 16M kolorów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135721

ech… ale to wciąż samsung 😐

• Anonymous
      Guest

… jasne jakby było logo nokia to pewnie piał byś z zachwytu …..głupich nie trzeba siać , sami się rodzą !!!

• Anonymous
      Guest

Zgadzam się z przedmówczynią, a samsung robi teraz bardzo dobre telefony i ich głupie komentarze tego nie zmienią.

• Anonymous
      Guest

a ja napiszę: no właśnie, to samsung – gwarancja najwyższej jakości i żywotności! 🙂 (wiem, bo używam już drugiego samsunga, a pierwszy jeszcze mógłby spokojnie działać przez 2 lata)

• Anonymous
      Guest

coś pięknego, a nokia niech dalej tłucze te plastiki to skończy jak siemens

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Fajny jest, ale ja nadal nie jestem przekonany do obsługi (konkretnie menu) Samsunga…

• Anonymous
      Guest

szkoda ze nie jest oparty na os symbian

• Anonymous
      Guest

fajny telefonik uwielbiam Samsunga ja mam samsunga E250 działa działa jest tylko jeden błąd w systemie że zamiast pisać kalendzraz pisze mi coś innego napewno dało by się poprawić ale to tylko nazwa bateria nawet nawet mi czyma szczegółnie jak się rozłdowuje to długo jeszcze działa spadł mi wiele razy na podłoge działa troszkę tylko lakier sie oderwał ale ważne ze działa i trioszkę jak by mi przyciksk wylasł ale go nieraz wcisłam telefon jest dobty ja nie wiem co ludzie widzą w nokiach nokie to są brzydkie jak ludzie się przekonają że Samsungi robią o wiele lepsze telefony

• Anonymous
      Guest

Miełem U700, U800, X700 i koniec, nigdy więcej samsungów. bateria lipa, działanie lipa… wole SE lub HTC albo w dalekiej ostateczności Nokie.

• Anonymous
      Guest

x700 jest świetny! bateria trzyma 4-5 dni, ale to pewnie kwestia użytkowania…

• Anonymous
      Guest

witam. nie rozumiem wojen komorkowych, sam mialem nokie zawsze n95, n90, komunikatora, e50 itd. ale teraz i samsung i lg robia ladniejsze i ťak samo dobre fony,obecnie mam soula , mialem omnie do ktorej malo co mozna orownac, i teraz mam pixona. jedyna wada samsungow jest bbrak xenonowej lamy blyskowej bo ledy g… oswietlaja. a tak t o samsungi masakruja teraz i niedlugo przegonia nokie.

• Anonymous
      Guest

witam. nie rozumiem wojen komorkowych, sam mialem nokie zawsze n95, n90, komunikatora, e50 itd. ale teraz i samsung i lg robia ladniejsze i ťak samo dobre fony,obecnie mam soula , mialem omnie do ktorej malo co mozna orownac, i teraz mam pixona. jedyna wada samsungow jest bbrak xenonowej lamy blyskowej bo ledy g… oswietlaja. a tak t o samsungi masakruja teraz i niedlugo przegonia nokie.

• Anonymous
      Guest

Chyba sobie kupie ten telefonik mam k800i z rok czy dwa i juz mi sie znudzil. A nokia to nawet dobry telefon 🙂 te starsze wytrzymaja nawet 10 minut w pralce (moj ojciec mial w spodniach nokie i zapomnial)

• Anonymous
      Guest

Ja tam mam samsunga i bardzo mi się podoba pod wszystkimi względami (oprócz poczty głosowej , bo nie można jej usunąć). Samsungi robią :

1-najładniejsze telefony

2 -najłatwiejsze w obsłudze

3-w ogóle extra

• Anonymous
      Guest

mam tom kome juy 2 dni i wydaje mi sie ye o[prucy tych 8 px nic takiego fajnego

• Anonymous
      Guest

Weszłam w muzykę mp3 i z niej wyszlam i na wyswietlaczu pojawilo mi sie taki kwadracik z 'play’,’stop’ itp. jak to mam usunac, zeby nie bylo go na wyswietlaczu (tego okienka)????

• Anonymous
      Guest

Chyba wiem o co Ci chodzi poprostu otwórz boczne menu na

glownym wyswietlaczu i przeciagnij mini otwarzacz do niego

Ja mam inny problem nie moge wgrac gier na karte pamieci,

instaluja sie tylko na telefonie, Macie jakies porady? bede

wdzieczny

• Anonymous
      Guest

telefonik jest super warty uwagi i tych pieniędzy

• Anonymous
      Guest

odnosnie tych gier jakis gosc pisal cos takiego: "*#6984125*# prosze wpisac to w telefonie wejsc w internals wpisac *#6984125*# wejsc w storage setings i wybrac update java Db dziala na 100 procent". Nie sprawdzalem bo na tamtym forum mial 3 poty a niechcialbym zeby okazalo sie to byc jakims smiesznym cholerstwem. Moze to smieszne… ale poprostu sie boje 🙂

Viewing 19 reply threads
Reply To: Samsung S8300 z ekranem AMOLED i kamerą 8MPix
Your information: