Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Galaxy S otrzyma aktualizację do Android 2.3 Gingerbread

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Producenci urządzeń z Androidem przedstawiają informację, które z obecnych telefonów na rynku otrzymają aktualizację do najnowszej wersji platformy Google, oznaczonej Gingerbread. Najwyraźniej aktualizację otrzyma również Samsung Galaxy S.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138848

może kiedyś się doczekam do wersji 2.3 bo wersja 2.2 już niebawem około 16 grudnia więc zaktualizuje u będzie super potem poczeka sie do wersji 2.3 i będzie git

• Anonimowy
      Gość

już niebawem 2,2 miało być we wrześniu, mamy grudzień. 2,3 będzie na święta, 2011.

• Anonimowy
      Gość

Najciekawsze że użytkownicy z nie brandowanymi telefonami (era itd.) dostaną aktualizację na szarym końcu:

W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować, że aktualizacja oprogramowania android do wersji 2.2 dla telefonu Galaxy S GT-I9000 będzie możliwa dla telefonów zakupionych na wolnym rynku 29 grudnia 2010, dla telefonów zakupionych w sieci Plus, Playlub Orange 17-24 grudnia 2010 a dla urządzeń zakupionych w sieci Era już jest dostępna.

Niesamowita prędkość aktualizacji – o ile telefon jest bdb, o tyle w porównaniu z HTC aktualizacje leżą.

• Anonimowy
      Gość

mnie samsung poinformował że około 16 17 dla wszystkich ale są różne wersje 29 grudnia tez mnie informowano jeden gość powiedział że 16-17 drugi 29 grudnia więc nie wiadomo kiedy tak dokładnie będzie ale mam nadzieję że doczekamy się chłopaki cierpliwości musimy czekać a aktualizacja do 2.3 prawdopodobnie za 2-3 miesiące jak wyjdzie nexus s wiec trzeba być cierpliwym jednak jak samsung da dupy to jest spalony i każdy będzie kupować htc ale htc też sie zastanawia czy nie wszystkie telefony aktualizować do 2.3 zastanawiają się nad htc desire bo htc desire z i desire hd dostaną aktualizacje bynajmniej z tego co ja wiem

• Anonimowy
      Gość

Nie wierze już firmie Samsung. Brak aktualizacji do Androida 2.2 dla Samsung galaxy S, pokazuje dobitnie, iż firma nie dba o swoich klientów (żebym nie użył bardziej dobitnego określenia).
      Żałuje tylko, że nie kupiłem HTC. Wszystkim odradzam kupowanie produktów Samsunga. Telefon owszem jest dobry – ale sam hardware to nie wszystko soft i możliwość aktualizacji do nowszych wersji, też jest ważny – żeby nie powiedzieć najważniejszy.

• Anonimowy
      Gość

moje pytanie jest nastepujace
      czy do galaxy tab przewidziana jest aktualizacja androida, najpierw do wersji 2.4 a kolejno do 2.4 ?

• Anonimowy
      Gość

Hej mam pytanie czy orientuje sie ktos czy mozliwa jest aktualizacja do 2.2 telefonu zakupionego w ere?? bo wyczytalem gdzies ze do tel ery jako pierwsza mozliwa jest aktualizacja, ale niestety kies przy probie aktualizacji informuje że tejj wersji nie mozna zaktualizowac. Pozdr

• Anonimowy
      Gość

Wlasnie wgralem 2.2 przez KIES’A . Mam w Orange phona.
      Pozdro

• Anonimowy
      Gość

Trochę osłabiają mnie komentarze na drugi dzień po premeirze Androida 2.2: Samsung nie dba o klienta, nie można zaktualizować za pomocą KIESa…

• Anonimowy
      Gość

Witam
      Może ktoś mi powie krok po kroku jak zaktualizować oprogramowanie z androida eclair 2.1 do nowego froyo 2.2.1 lub 2.3 ? podłączam do kiesa i wyskakuje komunikat „tej wersji urządzenia nie można aktualizować” wersja oprog. układowego PDAJM5/PHONEJM1/CSCJM1(XEO). Czemu? Ręcznie jest to pewnie skomplikowane. A kiesem sie nie da???
      Pozdrawiam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Samsung Galaxy S otrzyma aktualizację do Android 2.3 Gingerbread
Twoje informacje: