Start Forum Sprzęt Samsung Samsung Galaxy 3 (i5800) dostępny w sieci Era (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Z informacji Czytelnika Telix.pl wynika, że od dziś w ofercie aneksowej w sieci Era pojawił się Samsung Galaxy 3 (i5800).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• maximus
      Członek
      Liczba postów: 24

Co tam telefony jak oferta lipna!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138786

Nie przesadzaj każdy dopasowuje sobie ofertę pod siebie. To co Tobie czy Mnie nie odpowiada dla innych jest rewelacją. Także nie zgodzę się że oferta lipna. Co do telefonu fajnie wygląda ciekawe jak w działaniu.

• Anonimowy
      Gość

@maximus –> nie wiem w sumie o czym piszesz bo przecież Era ma już od dawna stały wzrost w abonamencie ilości klientów… Ja jestem u nich od 2004 i na razie nigdzie się nie ruszam bo jest ok.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe, jakie ceny. jednak dają stałym klientom cos więcej niż nowym. teraz, z nowymi pakietami netu oferta całkiem ok.

• Anonimowy
      Gość

A przy okazji może, kto wyjaśni w czym on lepszy od 5700 skoro w tej ofercie ery jest od 5700 droższy? A 5800 ma wolniejszy proc. i ekran o mniejszej rozdzielczości. Dodano chyba tylko radio, reszta bez zmian.

• Anonimowy
      Gość

To fakt, jest jak na razie tylko dla stałych ale pewnie na dniach go dadzą we wszystkich taryfach. Telefon wygląda naprawdę nieźle w dodatku dużo opcji i funkcji oferuje. Cena nie będzie wysoka.

• Anonimowy
      Gość

kupiłem go pare dni temu w abonamencie 75zł na 24 miesiace z mozliwoscia zmiany po roku taryfy… jest super rozni sie tym ze znafcznie wiecej czyta plikow roznych formatow i jeszcze tam jakies pierdoly podobno to jest najlepszy telefon teraz na rynku pod wzgledem danych technicznych , wygladu i ceny… niestety rozdzielczosc jest 3,2 a nie jak w starym 5 ale3,2 wystarczy jak na komorke

• Anonimowy
      Gość

A kiedy będzie w PLAY? Bo chciałem wziąść SPICE ale ten wydaje się być lepszy

• Anonimowy
      Gość

Ja mam Samsung galaxy i 5800, bardzo sobie go chwale jest super

• Anonimowy
      Gość

gadacie, wystarczy postraszyć odejściem i warunki dadzą jak się należy. Jak zaproponowali mi abonament 100zł i Samsunga Wave za 459zł tylko zaśmiałem się w słuchawkę. Za kilka dni kolejna oferta – abonement 60zł, w nim ponad 300 minut + 3 numery w sieci rodzinnej po 2 tys. minut każda) +5zł internet i samsung i5800 za 1zł, (jestem w erze już 6 lat i póki co nigdzie się nie wybieram) 🙂

• Anonimowy
      Gość

:lol :lol :lol :lol 😡 😉 🙁 😀 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Samsung Galaxy 3 (i5800) dostępny w sieci Era (video)
Twoje informacje: