Start Forum Sprzęt Samsung Samsung B7300 z Windows Mobile 6.1

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Do Internetu wyciekły zdjęcia nowego smartphone firmy Samsung. B7300 działać będzie pod kontrolą systemu operacyjnego Windows Mobile 6.1 i zsotał wyposażony w dotykowy interfejs TouchWIZ.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139244

W porownaniu z omnia hd – wyjscie tvoutt hdmi,stereo,divix player,16 milionow kolorow ten model z WM wydaje sie jakis smieszny.Moze dla nawiedzonych co osiagi i mozliwosci nic nieznacza ten model bedzie wsamraz.

• Anonimowy
      Gość

A może po prostu nie każdego stać na omie HD. Ten telefon to też Samsung i nie jest to flagowy model innego producenta to nie wiem co w tym śmiesznego.

• Anonimowy
      Gość

No jak byś chciał wiedzieć to niema sensu dawać 16mln kolorów bo to nic nie zmienia tylko bateria szybciej pada no i wm nie obsługuje 16mln kolorów 😛 a HD w telefonach to też bardziej chwyt reklamowy !!! więc nie masz za bardzo pojęcia chłopcze . Samsung lepiej by wykupił licencję od apple na dotyk taki jak ma iphone to by był sukces 😀 A co do aparatu to samsung i tak ma gówniany . Lecz jak bym miał wybór czy Omnia HD czy ten to wybrał bym tego bo różnica 1000zł a funkcje nieznacznie się różnią jak na taką kwotę

• Anonimowy
      Gość

mam od kilku dni ten telefon i jest spoczko tylko z poczontku trudny do obsugi. mi pasi ten telefon ale decyzja co do telefonu jest wasza.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Samsung B7300 z Windows Mobile 6.1
Twoje informacje: