Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Salon Play oszukiwał swoich klientów?
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość9 kwietnia 2010 o 17:52Liczba postów: 139092Dobrze że nie dałam się dzisiaj namówić na zawarcie umowy w jednym salonów w Krakowie, bo z tego co czytam nie można ufać PLAY. Próbowano mi wcisnąc ich szmaciany internet…dopiero jeden uczciwy klient zwrócił mi uwagę że ten ich zafajdany internet pracuje tylko w dużych miastach, a poza zero sygnału.
-
Anonimowy
Gość9 kwietnia 2010 o 19:51Liczba postów: 139092U mnie na przykład net pleja działa super porównując do orange i ery bo tylko edge w tych sieciach jest a plej ma 3G.Plus jeszcze ma tylko 3G,ale ma bardzo przeciążoną siec i w praktyce jest gorzej jak w pleju.Nie biorę pod uwagę godzin po 24,bo wtedy się śpi a nie neta używa.Ludzie zawsze wałki robili szczególnie w tp.sa.przychodzili do domu i nieświadomemu człowiekowi włączali usługi na telefonie za które klient słono płacił i płakał.
-
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 06:19Liczba postów: 139092– Absolutnie nie ma mowy o żadnej karze dla Klientów, którzy zostali poszkodowaniu w wyniku niewłaściwego zachowania pracownika punktu dealerskiego sprzedającego nasze usługi. Równolegle z postępowaniem Policji sami sprawdzimy wszystkie umowy podpisane przez ten punkt. Skontaktujemy się ze wszystkimi Klientami w celu weryfikacji informacji systemowych o podpisanych umowach – mówi Marcin Gruszka, rzecznik prasowy Play.
-
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 06:44Liczba postów: 139092 -
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 07:44Liczba postów: 139092 -
Nie wiązałbym głupoty ludzkiej z konkretnym operatorem. To w każdej sieci może się zdarzyć i na pewno się zdarza. Debile – pracownicy punktu – nie wiem co sobie myśleli robiąc taki przekręt? Że to nie wypłynie? Że klienci zapłacą fakturę nie zwróciwszy uwagi na jej wysokość albo zawartość? Zresztą… czy debil potrafi myśleć w ogóle?
Dodam, że mam mnóstwo telefonów od mojego operatora o wyjątkowej, tylko dla mnie jako wyjątkowego klienta, ofercie… Po prefiksach domyślam się, ze nie dzwonią z BOK – z zachodniej Polski są to zwyle numery – a i oferta jest taka jaką w każdym punkcie w kraju zaoferuje mi najmniej doświadczony sprzedawca jako nowemu klientowi 😉 Zacząłem już zbierać nazwiska tych ludzi, zapisuję daty i wysłąłem już do BOK pismo w tej sprawie z informacją o próbie niemal przestępczego wyłudzenia zgody na przesłanie umowy 😉 Z pewnością będę to regularnie robił. Ciekawe, ze zmniejszyła się ilość tych telefonów ostatnio.
-
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 12:26Liczba postów: 139092Z pracownikami nie tylko play ma kłopoty, mam telefon też w plusie i póki co to właśnie do plusa muszę częściej dzwonić w celu zgłoszenia usterek sieci. Pracownicy BOKu potrafią rozłączyć się gdy nie chce im się załatwiać tematu… W erze tez miałem różne przygody, więc nikt nie jest święty…
-
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 12:54Liczba postów: 139092Play jak zwykle 'usługi’ na poziomie… co wy mi tu k***** mydlicie oczy, kolesie pracowli dla jakiej firmy ? ZAKŁAD POGRZEBOWY czy play ?.
Play`a określam takim zwrotem: wszytsko u nich jest niskie, koszty, obsługa, BOK, pracownicy ( poziom wiedzy ), prędkości internetu.
I jak się okazuje sprawdza się to w 100000 % !
Mi wcale tych ludzi, którzy zostali naciągnięci nie jest żal… wiedzieli albo przynajmniej nieraz słyszeli jaka to jest sieć, to tak samo jak z bokserem, który by się żalił, że wyszedł na ring i dostał w ryj.
Idąc tokiem myślenia fanboy`s Play`a i przekładając to na inne kategorie tj. TV AGD etc, takie firmy jak MERCEDES BMW SONY etc etc. nie powinny istnieć bo są droższe a oferują NIBY to samo. Nic bardziej mylnego, firme te prosperują już xxx lat i mają sie BARDZO DOBRZE i napewno nic takiego biegu nie zmieni.
Powyższą puentę proponuję zastosować do rynku telekomunikacyjnego w Polsce.
Pozdrawiam hate`erów z Play`a.
-
Anonimowy
Gość10 kwietnia 2010 o 16:26Liczba postów: 139092Wiadomo że chodzi o nieuczciwość pracowników to może zdarzyć się wszędzie wiadomo. Ale jednak to już nie pierwszy raz coś jest nie tak z salonami Play a to już źle świadczy o tej marce. Zresztą nie od dziś wiadomo że Play oferuje niską cenę w zamian za wszystko inne w tym najgorsze BOK o ich poziomie wszyscy wiedzą.
-
W serwisie telekomunikacyjnym nikt nie będzie pisał o oszustach pracujących w sklepach sprzedających armaturę jednego czy drugiego producenta… A też jest cwaniaków pełno – moja żona kupiła niedawno baterię – renomowanego producenta i wacale nie najtańszą (prawie 500 zł.) uszkodzoną w sposób, który nie mógł mieć miejsca w transporcie. Owszem, przyjechał na miejsce serwis producenta, naprawili, jednak sami stwierdzili, że z fabryki nie wyszedł taki produkt. BTW Musze zamontować w końcu te baterię bo głowę mi suszy kobieta od 3 tygodni 😉
-
Anonimowy
Gość11 kwietnia 2010 o 09:23Liczba postów: 139092 -
Anonimowy
Gość11 kwietnia 2010 o 20:29Liczba postów: 139092 -
Anonimowy
Gość12 kwietnia 2010 o 12:20Liczba postów: 139092
-
AutorWpisy