Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Równa Taryfa 44 grosze w Heyah

Viewing 21 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 28 października br. klienci sieci mogą dzwonić w Polsce i za granicę w jednej cenie. Nowa oferta pod nazwą „Równa Taryfa” to 44 grosze za minutę połączenia do sieci komórkowych (z wyj. Play – 79gr) i stacjonarnych w Polsce oraz UE.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136490

kto da mniej??? chyba póki co nikt:) a dla tych, którzy dzwonią za granicę, to już prawdziwa bomba! mega zaskoczenie Heyah – i to bez żadnych przecieków 🙂

• Anonymous
      Guest

W Sim+ polaczenie w PL 40 gr.

• Anonymous
      Guest

Kolejna rewolucja Heyah !

• Anonymous
      Guest

Według cennika od pcozątku trwania umowy do innych sieci? Bez Pakietów i promocji? Mógłbyś przytoczyć regulamin, bo ja nie kojarzę takiej oferty na wymienionych przeze mnie warunkach

• Anonymous
      Guest

to powinno być siłą Playa. A nie jest . Szkoda

• Anonymous
      Guest

Heyah pokazalo pazurki:) i dobrze, oferta najtansza na rynku na dzien dzisiejszy. Co do SIM+ to moze i niby 40gr, jak to tylko w PL a tutaj Heyah dala cala UE i PL, takze raz ze mamy miedzy narodowy zasieg wliczajac Islandie:) jak i Polske, ladnie

• Anonymous
      Guest

PTC obudziła się nareszcie po 4ch latach spania. W TakTaku pewnie tez cos sie niebawem ruszy i mozliwe, ze PTC szybko odzyska najwieksza liczbe kart sim utracona w 2006 roku na rzecz orange.

• Anonymous
      Guest

W play sa pakiety 30minut do wszystkich sieci kom i stacjonarnych za 9zl ( 30gr/min.) oraz pakiet SMS/MMS za 3zl dostaje sie 30 SMS/MMS do wszystkich sieci komorkowych!

• Anonymous
      Guest

W play sa pakiety 30minut do wszystkich sieci kom i stacjonarnych za 9zl ( 30gr/min.) oraz pakiet SMS/MMS za 3zl dostaje sie 30 SMS/MMS do wszystkich sieci komorkowych!

• Anonymous
      Guest

Ale plej smierdzi gnojem

• Anonymous
      Guest

Moze i do wszystkich sieci komorkowych ale tylko na terenie PL a Heyah dala na terenie calej UE a to zmienia postac rzeczy, wg mnie kolejna rewolucyjna oferta lapki!

• Anonymous
      Guest

@ Miumio – w Heyah masz pakiet 3h dziennie za free z wybranym numerem, czy smsy za 1 grosz 🙂 ale tu chodzi o to, że właśnei bez pakietów, bez kombinowania, bez promocji – tylko w "suchej" ofercie już są atrakcyjne stawki. Pomyśl, co będzie dalej, hdy zaczną się promocję 🙂

• Anonymous
      Guest

Podstawa to tak tanie rozmowy z sieciami komórkowymi zagranicą. Tego nie oferuję nikt, wyjdzie taniej niż w większości sieci rozmowy krajowe! bardzo madry, i zaplanowany krok Heyah

• Anonymous
      Guest

Era+Heyah the best 🙂

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, atrakcyjne stawki bez pakietów, bez limitów. Bardzo dobra oferta. Stawki sa dobre 44gr/14gr sms/2gr 100kB. W zasadzie na moj gust, oferta jest ponadczasowa wkoncu duzoosob powyjezdzalo, a kontakt przydalby sie jak najbardziej. A i do polaczen krajowych stawki sa dobre bo wyrownane. 44gr za minute i 14gr za sms oraz tak jak pisalem wyzej 2gr za 100kB transmisji, to sa dobre a nawet bardzo dobre stawki. Dobra oferta.

• Anonymous
      Guest

kto mi powie ile za sms międzynarodowy?

nigdzie nie jest napisane :/

czasami trzeba też napisać, a fajnie jakby to nie było 60 gr 🙂

• Anonymous
      Guest

zawsze może się okazać, że taniej po prostu zadzwonić 😉 wciągu minuty rozmowy przekaże się 5 razy więcej niż w smsie 😉

• Anonymous
      Guest

Co racja to racja – moje rozmowy trwają zwykle około dwóch minut – te same informacje pewnie zdobyłabym po wymianie około 20 smsów – to ważne szczególnie przy komunikacji międzynarodowej 🙂 Z drugiej strony nie zawsze można zadzwonić, więc tanie smsy też są dla mnie ważne…

• Anonymous
      Guest

Jak można Anulować tą taryfę??

• Anonymous
      Guest

heyah wszystkim !

mam pytanko a jak to jest jakbym chcial zadzwonic z heyah w Polsce do abonenta Orange ktory przebywa w Niemczech? Jaka jest stawka za min połączenia i za smsa ?

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod na uruchomienie tańszych smsow za granice prosze o pomos

Viewing 21 reply threads
Reply To: Równa Taryfa 44 grosze w Heyah
Your information: