Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi RePlay Swobodny Internet 2

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej, Abonenci, któryzy wybiorą Ofertę LongPlay z Abonament LongPlay 69 lub LongPlay 99 otrzymają: Dodatkowy Pakiet do wszystkich sieci i Promocyjną usługę „Nieograniczone połączenia w Play”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

ja mam pytanie co promocja "swobodny internet" ma wspólnego z rzeczywistym swobodnym (nielimitowanym?) internetem… skąd ta nazwa, skoro w newsie ani w regulaminie (specjanie pobrałem)

o internecie praktycznie nie ma słowa (!!)

• Anonimowy
      Gość

Nie mam pojęcia jak dla mnie ściema reklamowa. Przydałoby się żeby profilaktycznie i Play dostał karę za wprowadzanie klientów w błąd.

• Anonimowy
      Gość

"Pakiet nie moze być dezaktywowany i jest on stałym elementem niniejszej Oferty Promocyjnej."

To jakaś kpina? Dodatkowo 30zł miesięcznie niejako z musu? O co w tej "promocji" chodzi?

• Anonimowy
      Gość

A no to ma do tego, że można zakupić telefon typu Iphone, HD2, Aino, Satio, Omnia nawet o 800 – 1000 zł taniej niż w podstawowej ofercie.

• Anonimowy
      Gość

Chodzi o to, że możesz wziąć wypasiony telefon stworzony do internetu. Kiedys 2GB osobno kosztowało 40zl, a teraz w ogóle niema, tylko w takim abonamencie. Więc jak ktoś potrzebuje, to ma trochę taniej i może kupić telefon parę złotych tańszy.

• Anonimowy
      Gość

To ile w końcu muszę wydać na miesiąc? Chyba jestem za ciemny, żeby pojąć regulamin.

• Anonimowy
      Gość

Bez czytania regulaminu. Na miesiac trzeba wydac pewnie: 99zl (69zl+30zl) lub 129zl (99zl+30zl).

Jak wczesniej miales swobodny internet 2, czyli 65zl+30zl. To miales 166min + 2GB. Teraz placac 4zl wiecej i przedluzajac umowe masz 350min + 2GB.

• Anonimowy
      Gość

+SD jeszcze

• Anonimowy
      Gość

Przyznam szczerze, ze nie bardzo rozumiem tej promocji. To jest net w komorkach? Ja tam wolę normalny, kablowy, bo jest niewiele drozszy biorac pod uwage większe mozliwosci techniczne, zasięg etc. (pierwszy z brzegu przykład – choćby Neo 6 mb to niecale 70 zeta ). Wiem ze to nie to samo, ale przynajmniej nie ma limitów, a jak ktoś chce korzystac trochę więcej niż standardowe sprawdzanie pocztę czy posurfowanie po stronkach, to z limitami może byc problem…

• Anonimowy
      Gość

Zagmatwane te ich promocje stają się coraz to częściej. Nazwa nie wymierna co do tego co dają a o internecie dużo nie piszą i nie jest on swobodny bo raz że ograniczony zasięg to jeszcze limit!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: RePlay Swobodny Internet 2
Twoje informacje: