Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Reklama świątecznych doładowań Orange (video)

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Orange reklamuje prezenty za wszystkie doładowania. W ramach oferty na Święta nawet 260 minut do wszystkich sieci lub 100 SMS/MMS w Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135641

reklama, reklamą, teraz pewnie będzie dużo takich w świątecznych klimacie. Ważne że przyzwoitą promocję wprowadzili.

• Anonymous
      Guest

mi również ta reklama przypadłą do gustu 🙂

• Anonymous
      Guest

Promocja dobra jeżeli ktoś ładuje za min. 100 zł 🙂 nie trzeba ładować wcześniej za 25 zł, żeby dostać 120 minut do wszystkich sieci (w tym do Playa) 🙂 szkoda, że nie ma 200% jak rok temu, ale taka promocja też jest ok :))

• Anonymous
      Guest

ciekawa sytyacja: rejestrowałem nr pop w orange w salonie wszelkie dane z dowodu bo wiadomo kradna nr w orange i sprzedaja na allegro nr dosc prosty z stad obawa ma, rejestracja odbyła sie 23 oazdz do tej porynr nie jest zarejestrowany gdyz nie wiadomo? ani bok ai salon nie maja inforamacji czemu nie zostal nr zarejestrowany? dane wyparowały!!! uwazajcie na orange kradna dane osobowe!!

• Anonymous
      Guest

Mati: mnie nawet bardziej podoba się ta tegoroczna promocja. Wiadomo, ze te 200% było dobre, ale z drugiej strony to fajne, że możesz wykorzystać bonus na połączenia do innych sieci, zwykle znajomych ma się przecież u róznych opów.

• Anonymous
      Guest

reklama jak to w Orange – krótki spot, jakaś dziwna, kolorowa na maxa kreacja. nic nowego

• Anonymous
      Guest

hipnoza: fakt, reklamy orange są do siebie podobne, ale nie ma się co dziwić, w końcu zwykle tak jest, że różne reklamy tego samego opa mają jakieś podobne elementy. Dla mnie osobiście ważniejsza jest oferta, a akurat te doładowania się bronią.

• Anonymous
      Guest

rok temu lepsza..przykład:orange go doładowanie za 50 zeta dostaje dodatkowe 100zł w ramach 200% do wykorzystania w orange,cena za minutę rok temu 30 gr do orange bodajże.to teraz liczymy:100zł:0.3=333 minuty zamienalne na esy lub internet,a teraz za 50 zł co dostaję? marne 90 minut …żenada…chyba kryzys mają..a ja nie będę płacił za karte 100zł,aby dostać jakieś marne 120 minut do wszystkich…wesołych świąt

• Anonymous
      Guest

W tym chyba żaden op nie wprowadził podwojeń i potrojeń. W Orange wartość bonusu to 30 dni, więc lepiej doładować niższym nominałem. Zresztą, za 50 zł bonus 90 minut i tylko do sieci? Plus daje 100 minut wewnątrz sieci, TT za 50zł daje też 100 minut, ale do sieci i na stacjonarki.

• Anonymous
      Guest

to chyba ja już wolę za 100pln doładować i mieć 2h do wszystkich niż ograniczać się na mniejsze ilości i to po sieci.

• Anonymous
      Guest

ej ludzie szukam reklamy VIDEO tej z orange świateczne jak renifery gryza bałwanom nosy . ;p

pliss może widzieliscie sronke z tym czy tu jest?

piszcie pliss. xD

Viewing 11 reply threads
Reply To: Reklama świątecznych doładowań Orange (video)
Your information: