Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rarka w MixPlusie do 48 zasileń konta

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 23.09.2009 r. trwa nowa odsłona oferty Rarka w MixPlusie w ramach, której użytkownik do dyspozycji ma kwotę zobowiązania 48 zasileń konta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

jeżeli chodzi o Mixa to faktycznie Plus jest najlepszy

• Anonimowy
      Gość

@ plus – ??? stawka 58 groszy – heyah 44 groszy. net bez pakietów ile? 12 gr za 100kb? heyah 2gr za 100kb. międzynarodowe – Plus nie wiem, ale chyba około 1.50 pln – heyah 57 groszy. a w heyah podwójne, zatem dziel prawie przez 2 te ceny. i kto jest lepszy? 🙂

• Anonimowy
      Gość

dobra opcja z tą ilością doładowań, tylko że z jednej strony można skrócić sobie tak umowę a z drugiej wydłużyć. Dla telefonów może i bym wybrał ale podpisałem już umowę z mixem pomarańczy, przekonali mnie wybranym numerem i rozmowami bezpłatnymi w weekendy. teraz za 2lata pomyślę nad nową ofertą.

• Anonimowy
      Gość

"Jeżeli użytkownik wybierze jedno z zobowiązania 40zł, 48 zł, 60zł lub 100 zł " wkradł sie bład 🙂

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

yy 48 zasileń? dobrze nie milion pięćset-sto-dziewięćset… Tak ogromnego cyrografu nie warto brać.. Poza tym te ceny telefonów w mixie tez nie są takie piękne – niejednokrotnie przy 30-36 doładowaniach za 30 cena jest taka jak w sklepach..

• Anonimowy
      Gość

Strasznie to skomplikowane, pogubilem sie w tych zestawieniach cyferek i znakow mnozenia, gwiazdek i krzyzykow. Taki mix to nie dla mnie, za trudne to. Wole sobie wziac jakis prepaid, sprawdzic na stronie operatora jakie maja promocje i doladowywac (tak teraz robie z happy day w orange go). Sam nie wiem czy to wina tej oferty, czy artykul odstrasza mnie ta swoja techniczno-liczbowa oprawa.

• Anonimowy
      Gość

Teraz każdy operator wymyśla coś nowego do swojej oferty żeby przyciągnac klientów. I w sumie należy sie z tego cieszyć bo dzięki temu mamy z czego wybierać. ostatnio dostałem od orange jakąś spora liczbe minut przy przedłużaniu abonamentu. I minuty moge zamienić na sms czy mms a nie wiem jak to jest tu. Ogólnie tow szystko zależy gdzie sie dzwoni najwięcej.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #182167 w Rarka w MixPlusie do 48 zasileń konta
Twoje informacje:

Anuluj