Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Rarka w MixPlusie do 48 zasileń konta
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość23 września 2009 o 07:36Liczba postów: 138223 -
Anonimowy
Gość23 września 2009 o 07:55Liczba postów: 138223dobra opcja z tą ilością doładowań, tylko że z jednej strony można skrócić sobie tak umowę a z drugiej wydłużyć. Dla telefonów może i bym wybrał ale podpisałem już umowę z mixem pomarańczy, przekonali mnie wybranym numerem i rozmowami bezpłatnymi w weekendy. teraz za 2lata pomyślę nad nową ofertą.
-
-
Anonimowy
Gość23 września 2009 o 14:39Liczba postów: 138223Strasznie to skomplikowane, pogubilem sie w tych zestawieniach cyferek i znakow mnozenia, gwiazdek i krzyzykow. Taki mix to nie dla mnie, za trudne to. Wole sobie wziac jakis prepaid, sprawdzic na stronie operatora jakie maja promocje i doladowywac (tak teraz robie z happy day w orange go). Sam nie wiem czy to wina tej oferty, czy artykul odstrasza mnie ta swoja techniczno-liczbowa oprawa.
-
Anonimowy
Gość25 września 2009 o 14:18Liczba postów: 138223Teraz każdy operator wymyśla coś nowego do swojej oferty żeby przyciągnac klientów. I w sumie należy sie z tego cieszyć bo dzięki temu mamy z czego wybierać. ostatnio dostałem od orange jakąś spora liczbe minut przy przedłużaniu abonamentu. I minuty moge zamienić na sms czy mms a nie wiem jak to jest tu. Ogólnie tow szystko zależy gdzie sie dzwoni najwięcej.
-
AutorWpisy