Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Rabat na abonament dla biznesu w sieci Era
-
AuthorPosts
-
-
1 kwietnia PTC, operator sieci Era wprowadził nową promocję w taryfach Nowy Pakiet Biznes opartych na Pakiecie wartościowym. Pakiet wartościowy 25% lub 50% można wykorzystać m.in. na: rozmowy, SMS-y, MMS-y, rozmowy międzynarodowe, roaming, abonamenty za usługi dodatkowe itp. Promcja obowiązuje do dnia 7 kwietnia 2010 r.
-
Pakiety kwotowe w sieci Era są najlepszą abonamentu dla biznesu, gdyż najpierw z nich pokrywane są wszystkie usługi, nawet roaming, wideo-rozmowy czy ewent. transfer danych, rachunki nie przekraczają odpowiednio dobranego abo, a zniżka 50% to już prawdziwy hit cenowy! Do tego świetne fony w ofercie oraz doskonała obsługa konsultantów BOA z darmowego hotline 602900!
Gdyby nie fatalne białe plamy zasięgu tej sieci – wstyd, niestety, że nawet w popularnych miejscach urlopowych, jak np. część Poronina (stan na przełom 2009/2010) – gdyby nie ten zasięg, Era by rulez-owała pośród polskich opów.
-
Appendix w sprawie fatalnego zasięgu:
czyż to nie to obciach, gdy klient biznesowy Ery w kurorcie urlopowym jest nieosiągalny telefonicznie dla świata i rozpaczliwie lata od okna do okna na górze hoteliku/pensjonatu, wystawiając swój komunikator na zewnątrz w poszukiwaniu zasięgu, by gdziekolwiek zadzwonić??? I patrzy, jak inni urlopowicze w pokojach czy jadalni spokojnie sobie korzystają ze swych telefonów w Orange, Plusie, a nawet Play-u… Jak za zarania cyfrowej telefonii GSM w Polsce jesienią 1996 roku! Obciach i wstyd dla operatora, a także ryzyko migracji klienta do konkurencji.
W obecnym czasie takich białych plam zasięgu nie powinno już być nawet na wygwizdowach i po lasach, a nie w miejscach odwiedzanych przez turystów.
-
Anonymous
Guest1 kwietnia 2010 at 17:32Liczba postów: 135693Ja osobiście nie miałem problemu z zasięgiem Ery jeszcze nigdy. A co do oferty fakt faktem jedna z lepszych ofert na rynku! A jeżeli chodzi o kurorty (w tym uzdrowiska) to Era wystąpiła z apelem (i inne opy się dołączyły) o tym by mogli rozbudowywać zasięg tam gdzie zakazują bo nie można stawiać stacji/nadajników w objętych strefach uzdrowiskowych co jest nie porozumieniem.
-
Anonymous
Guest1 kwietnia 2010 at 19:14Liczba postów: 135693ja już się trochę gubię w tych wszystkich mini promocjach biznesowych ery. Nie lepsza by była jedna konkretna zawierająca te wszystkie bonusy. Chyba, że ciągle chcą żeby było o tym głośno. Ale to i o jednej ofercie się mów jeśli jest korzystna. O optymalnych taryfach pomarańczy czy abo dla firm play sporo szubu było ostatnio
-
Anonymous
Guest2 kwietnia 2010 at 19:52Liczba postów: 135693Zapomniałem dodac że nawet jak by mi dali 1000 min za 1zł i 100GB netu za 1 zł to i tak bym podziękował tej sieci,po gprsie to bym nawet 1GB nie wykorzystał i to bym musiał antenę zewnętrzną na dach wywalic,aby coś ściągnąc.W zachodniej Polsce naprawdę era ma straszne białe plamy i to nie tylko na zadupiach ,ale w miastach także.
-
Anonymous
Guest6 kwietnia 2010 at 21:11Liczba postów: 135693spoko promocja tylko dlaczego dali ją tylko na tydzień, i to w takim okresie przed świątecznym trochę to bez sensu @adaś rzeczywiście era dość aktywnie działa, no ale dobrze przynajmniej jest w czym wybierać w ofertach dla biznesu ( Era Nowa Firma, plany optymlane w orange, play prenium)
-
-
AuthorPosts