Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe PTC w 2010 roku: oficjalne wyniki finasowe

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa osiągnęła w 2010 roku kolejny najwyższy wynik EBITDA w swojej historii, potwierdzając tym samym swoją efektywność finansową na wysoce konkurencyjnym rynku telekomunikacyjnym w Polsce.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

zobaczymy po przejęciu ery prze T-mobile czy wyniki finansowe się polepszą i jaką dadzą promocje a tak naprawdę to jak by era została erą chyba że ludzie szybko skojarzą że era to T-mobile ale im będzie ciężko na początku ale z biegiem czasu się to polepszy to samo było z Orange tylko szkoda że T-mobile inaczej jako era będzie dbać nie o klientów ery tylko transferować kasę do swojego kraju tak jak to robi Orange a tak na prawdę zobaczymy to wszystko już prawdopodobnie 13 września

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Ja bym się wielkich zmian nie spodziewał po nadejściu T-Mobile. Korzystam z Tak-taka i nie wiem co mieliby mi zrobić jeszcze tańsze. Za 1000 minut płacę 9,08, tyle samo za miesiąc netu, 6 zł za 600 smsów. Może być taniej?

• Anonymous
      Guest

na razie cieszmy się nazwą Era, zbierajmy zdrapki i ulotki, itd. itp. bowiem we wrzesniu jak zapowiada krisboss nadejdzie nowe różowe, globalne i w dodatku z Niemiec. Nie wiem jak to Polacy zaakceptują.

• Anonymous
      Guest

Era będzie bazowała na wysokich abo, w których będą atrakcyjne pakiety netowe i duża liczba minut, zresztą tak jak Orange. Poza tym dadzą usługi, których nia ma inny op u nas – wewnatrzsieciowe w T-moble w krajach choćby europejskich.

• Anonymous
      Guest

Na czym Era bazować będzie to się okaże. Wszyscy czekamy widać na T-Mobile 🙂 do tego mają być nowe pakiety roamingowe więc jest ciekawie. Poll -> ale porównanie, sorry ale jak można gadać po sieci T-Mobile nie zależnie od kraju to chyba rewelacyjna sprawa.

• Anonymous
      Guest

Era nie zniknie tak szybko będą dwie marki potem zniknie Era a zostanie sam T-mobile pewnie na dzień dobry i na powitanie Niemców zrobią super imprezę a kto płaci abonenci

Viewing 6 reply threads
Reply To: PTC w 2010 roku: oficjalne wyniki finasowe
Your information: