Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przedłużenie umowy 7 mies. przed końcem w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PTC, operator sieci Era, wprowadziła możliwość przedłużenia umowy na abonament bez telefonu już 7 miesięcy przed końcem okresu kontraktowego. Regulamin oferty „Pakiet Ekstra”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138396

bardzo korzystna zmiana. Można podpisać jak rozumiem na nowych warunkach (co się przydaje w dobie czestych zmian ofert) no i de facto nie na 12 miesiecy a na 5 tylko, zatem jak wspomniałem – korzystnie

• Anonimowy
      Gość

to bylo juz wczesniej, nawet teraz dzwoniac do ery mozna

podpisac umowe konczasca sie za 6 miesiecy ale strara

wydluza się się o ten czas, Oferyta jest tez z tellefonem.

Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

no tak, ale właśnie cała atrakcyjność oferty polega na tym , że wliczają ten czas do terminu nowej parafki, Bo, że było to też wiem 🙂

• Anonimowy
      Gość

@ Adam – jak to nie jest? to jak Twoim zdaniem jest?

• Anonimowy
      Gość

umowe mam do 14 września. W/g dotychczasowych zasad oferta dla mnie powinna pojawic sie po 14 maja. Ale w/g tego co pisze Kan, juz powinna być oferta bez telefonu. Dzwonie do Ery – nic taiego nie ma. Tz. tak powiedzieli. Maja jutro się odezwać, bo poszukaja czegoś dla mnie. Może jednak znajdą te 7 miesięcy 🙂

• Anonimowy
      Gość

no niepisane od kiedy to wprowadzili, a może dopiero od jutra?

tak czy inaczej takie coś ma sens, skraca się relany czas umowy o 7 miesięcy, do tego abo bez telefonu w Erze jest oki, są duże zniżki

• Anonimowy
      Gość

Oferta wazna niby od 14 kwietnia do konca czerwca. 😉

• Anonimowy
      Gość

Ostatnio Era ciągle pozytywnie zaskakuje.

• Anonimowy
      Gość

Tak, dotąd było tak że jak chciałeś ofertę z telefonem to mogłeś podpisać nową umowę już na 4m-c przed. Teraz bez telefonu na świetnych warunkach na 7 przed. jak dla mnie rewelka opłaca się BARDZO. Sądzę że w następnym tygodniu przedłużę sobie nowy aneks. Tak jak jest tutaj napisane umowa którą mam dotychczas wygasa i wchodzi ta którą podpiszę teraz więc w sumie tak jak bym miał o 7miesięcy krótszą:):) To się nazywa dobra oferta!

• Anonimowy
      Gość

Sa bardzo duze znizki w tym wypadku 50% na cale 24mc plus pakiet ktory mozna wlaczyc i wylaczyc kiedy sie chce. Oferta jest naprawde super. Malo tego powiem jeszcze ze nawet bardziej oplaca sie wziasc niz Play Fresh bo tam liczac 29gr za minute przy kosztach 35zl tez wyjdzie nam 120minut. Tutaj przy abo 30zl mamy 120minut a za 5zl 50mb internetu wiec wychodzi na to samo plus dla Ery za internet. Takze udana udana oferta. Tutaj widze niektorzy myla ta oferte. Tutaj gdy sie idzie do salonu i podpisuje umowe to ta ktora sie ma teraz zostaje automatycznie zastapiona przez ta, i liczy sie ta jest to w regulaminie czyli skracamy sobie umowe starej umowy o 7miesiecy. Pomysl nowatorski i bombowy. Jestem chetny na to ale dopiero w maju bo podpisywalem umowe w grudniu wiec 12-7=5 😛

• Anonimowy
      Gość

No tak, ale ja mam abonament biznesowy. Promocja mnie nie dotyczy.

• Anonimowy
      Gość

Dla biznesu sa inne promocje musisz sie o nie dowiedziec, te dotycza klientow indywidualnych.

• Anonimowy
      Gość

Jedna z najlepszych ofert jakie dotychczas wypuszczono. Nie dość że skracamy sobie stara umowę o 7mc to jeszcze dostajemy naprawdę masę minut i dodatkowy pakiet.

• Anonimowy
      Gość

Takiego rozwiązania jeśli chodzi o abonamenty jeszcze nie było 🙂 Wychodzi naprawdę korzystnie.

• Anonimowy
      Gość

Mało tego wg mnie to jest bardzo korzystne i jest to bardzo dobra oferta. Nie było jeszcze takiej możliwości żeby na 7mc przed końcem umowy podpisać nową a w dodatku tamta wygasała, rewelka

• Anonimowy
      Gość

tak to prawda, ja taka umowe mam po zalogowaniu sie do serwisu iboa a jestem na 7 meisiecy przed koncem umowy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #172594 w Przedłużenie umowy 7 mies. przed końcem w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj