Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Przedłużenie umowy 7 mies. przed końcem w sieci Era
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość16 kwietnia 2009 o 11:34Liczba postów: 138232umowe mam do 14 września. W/g dotychczasowych zasad oferta dla mnie powinna pojawic sie po 14 maja. Ale w/g tego co pisze Kan, juz powinna być oferta bez telefonu. Dzwonie do Ery – nic taiego nie ma. Tz. tak powiedzieli. Maja jutro się odezwać, bo poszukaja czegoś dla mnie. Może jednak znajdą te 7 miesięcy 🙂
-
Anonimowy
Gość16 kwietnia 2009 o 15:12Liczba postów: 138232Tak, dotąd było tak że jak chciałeś ofertę z telefonem to mogłeś podpisać nową umowę już na 4m-c przed. Teraz bez telefonu na świetnych warunkach na 7 przed. jak dla mnie rewelka opłaca się BARDZO. Sądzę że w następnym tygodniu przedłużę sobie nowy aneks. Tak jak jest tutaj napisane umowa którą mam dotychczas wygasa i wchodzi ta którą podpiszę teraz więc w sumie tak jak bym miał o 7miesięcy krótszą:):) To się nazywa dobra oferta!
-
Anonimowy
Gość16 kwietnia 2009 o 15:55Liczba postów: 138232Sa bardzo duze znizki w tym wypadku 50% na cale 24mc plus pakiet ktory mozna wlaczyc i wylaczyc kiedy sie chce. Oferta jest naprawde super. Malo tego powiem jeszcze ze nawet bardziej oplaca sie wziasc niz Play Fresh bo tam liczac 29gr za minute przy kosztach 35zl tez wyjdzie nam 120minut. Tutaj przy abo 30zl mamy 120minut a za 5zl 50mb internetu wiec wychodzi na to samo plus dla Ery za internet. Takze udana udana oferta. Tutaj widze niektorzy myla ta oferte. Tutaj gdy sie idzie do salonu i podpisuje umowe to ta ktora sie ma teraz zostaje automatycznie zastapiona przez ta, i liczy sie ta jest to w regulaminie czyli skracamy sobie umowe starej umowy o 7miesiecy. Pomysl nowatorski i bombowy. Jestem chetny na to ale dopiero w maju bo podpisywalem umowe w grudniu wiec 12-7=5 😛
-
AutorWpisy