Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przedłużenie promocji z BOK Biznesowego Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Do 23 listopada br. została przedłużona Promocja połączenia z Biurem Obsługi Klienta Biznesowego sieci Orange. Od 24 listopada br. będą obowiązywały nowe stawki, dowiedział sie Telix.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• kamishone
      Członek
      Liczba postów: 24

jak widac orangutan łupie biznesowych klientów zaraz sie zjamie prepaidowcami i na abonament byle złupac klienta i kase dla siebie a prezesik sie cieszy bo sobie pensyjke zwiekszy

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138264

Dobrze, że jeszcze trochę czasu dają zanim wprowadza takie zmiany jak u innych opów.

• LesH
      Uczestnik
      Liczba postów: 3876

Na szczęście Era nie idzie śladami zdzierców. Pewnie zna przysłowie, że 'chytry 2x traci’.

• Anonimowy
      Gość

heheh no cóż za prestiż karzą płacić w Orange sobie :)) trochę Orange za bardzo szuka oszczędności we wszystkim, jak dla mnie płacić dosłownie za wszystko to takie nie fair.

• Anonimowy
      Gość

MATKO KOCHANA! Pomarańcza już nie tylko przestała się rozwijać ale nawet WRACA DO PRZESZŁOŚCI! Super! Proponuję powrócić jeszcze do wspaniałej tradycji płacenia za identyfikację numeru dzwoniącego – jak to było w latach 90-tych XX wieku 🙂 Ja nie wiem naprawdę kto wymyśla takie udogodnienia – ale jak jednego dnia czytam że firma wywala kase TYLKO PO TO żeby wprowadzić nowe opakowania na prepaidy a dzień później zapowiada podbicie stawek za numery ( które od dawna powinny być darmowe ) TO MI PO PROSTU DU.A SIE OTWIERA ze zdziwienia!!!! OPANUJCIE SIE LUDZIE Z TĄ CHCIWOŚCIĄ i zacznijcie inwestować w klienta a nie w samych siebie!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

I dobrze że to przedłużyli bo na te numery najwięcej się dzwoni. Sam jednak wolę wszystko załatwiać przez stronę. Bilingi, przedłużanie umów, nowe aktywacje.. Dużo wygodniejsza sprawa.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Przedłużenie promocji z BOK Biznesowego Orange
Twoje informacje: