Start Forum Operatorzy VOIP Protonet oferuje 100 Mb/s za 59,80 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jeden z największych dostawców internetu w Tarnowskich Górach – firma Protonet – wprowadza od września nową promocję: łącze o prędkości 100 Mb/s za 59,80 zł miesięcznie. Ponadto jeszcze w tym roku operator planuje zwiększenie zasięgu sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• pib84
      Członek
      Liczba postów: 6

Może czegoś nie rozumiem, ale w tabelce za kwotę 59,80zł to jest do 10 Mb/s a nie 100 Mb/s, co i tak jest bardzo dobrą ceną.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139407

Mam wrażenie, że zakresie usług dostępu do internetu zaczyna się licytowanie kto da więcej. Przypomina mi to pęd do coraz większej ilości megapikseli w komórkach… I tak naprawdę dla większości domowych użytkowników 10 Mb/s wydaje się byćjuż ofertą na wyrost…

• Bandyto3xx
      Uczestnik
      Liczba postów: 109

Strasznie ograniczony zasięg :/
      Szkoda ,że w innych miastach nie ma takich propozycji.

• Anonimowy
      Gość

W tabeli jest jeszcze stary cennik, który obowiązuje do 31 sierpnia. 1 września wchodzi nowy cennik i nowe pakiety.

Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

jakie 100mb szkoda słów ledwo 8mb/s jest za 59 zł , niech ni wciskają kitu jak za komuny .Dzisiaj zwolnimy tamtym a przyspieszymy tym jak ze światłem.Najlepsza oferta jaka w tej chwili jest ok to Netia

• Anonimowy
      Gość

Teraz jest dużo szybszy. 10x szybszy niż cyfrowy Polsat za tę samą cenę. Do mnie przyjechał koleś, założył oraz aktywował. Teraz za 59,90 zł mam 120 mb/s pobierania oraz 20,50 mb/s wysyłania.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Protonet oferuje 100 Mb/s za 59,80 zł
Twoje informacje: