Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocyjne doładowania w pre-paidach Play

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Czytelnik serwisu Telix poinformował nas, że w dniu dzisiejszym Play rozsyła dla wybranych klientów pre-paid informację na temat dodakowego bonusu do doładowania: 40zł ekstra i 20 zł za doładowanie 20 zł .

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Ja dostałem takiego SMSa 15 stycznia.

Prezent dla stałych klientów! 10zl ekstra! Doładuj konto za 10zl do 18.01, a do 20.01 otrzymasz dodatkowe zlotowki na polaczenia glosowe, SMS, MMS wazne 30 dni

Doładowałem i dostałem.

• Anonymous
      Guest

marnet –> A jak długo masz telefon (aktywacje) ?

• Anonymous
      Guest

Data aktywacji: 18.09.2007. Mam Play Fresh.

• Anonymous
      Guest

Hmmm mam tez ponad 2 lata i na razie nikt mi nic nie przysłał.

• Anonymous
      Guest

Czyli do różnych klientów wysyłają różne formy promocji? i nawet nie wiadomo czy każdy ją dostanie? Play zagmatwany się robi

• Anonymous
      Guest

zawsze jak sie doladowuje w ramach programu doładowań

to dostaje jakis podobny komunikat, nie pamietam dokladnie

jak on brzmi, ale wtedy to zawsze byla sciema i zawsze

traktowalem to jako blad systemu, raz nawet

doladowywalem sie wiecej i nic z tego nie wyszlo…

• Anonymous
      Guest

Juz wszystko wiadomo. Zaraz Kan dopisze info ale teraz w komentarzy wyjaśnienie rzecznika Play "Postanowiliśmy podziękować Klientom, którzy są z nami dłużej niż rok i regularniej doładowują konto. To nie jest żadna promocja – ot tak daliśmy grupie Klientów miły, myślę prezent. Wszystkie osoby spełniające kryteria otrzymały specjalny SMS z informacjami na ten temat i tylko te osoby mogą skorzystać z podwójnego doładowania."

• Anonymous
      Guest

o tych co zmieniają numery co jakiś czas nie pomyśleli heh :p

• Anonymous
      Guest

Podwójne doładowanie na wszystkie usługi? Pomysł z Tak Taka, tylko w podwojeniach TT mogą wziąć udział wszyscy, dostać znacznie większy bonus i do tego wykorzystać go bezterminowo. Ale stali klienci Play na pewno się ucieszą, bo ostatnio Play starał się głównie pozyskać nowych.

• Anonymous
      Guest

Ja mam 30zl gratis za 30zl w ramach czasowych jak w newsie.

• Anonymous
      Guest

brawo – w końcu play zaczał coś dawać w swoich pre paidach – niech goni orange – na razie rządzą minuty za minuty…

• Anonymous
      Guest

witam wszystkich, ja również dostałam tego sms z play. ktoś napisał, że po doładowaniu konta kwotą 30 zł, rownież otrzymał bonus w wartosci 100% doładowania. wiec nie jest konieczne akurat 40 zł??

pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

ja dzisiaj dostalem ze mam doladowac za 40 zl do 25 stycznia… aktywacja 01.10.2007..

• Anonymous
      Guest

też dostałem smsa żeby uzupełnic za 40zł, a co się stanie jak doładuję np za 30?? i jest gdzieś regulamin tej promocji?

• Anonymous
      Guest

Powinno być – doładuj dowolną kwotą do 40PLN, a my ją Tobie podwoimy.

• Anonymous
      Guest

Z info wynika, że podwojenie przyznawane jest tylko do doładowania kwotą 40zł. Szkoda, że z terminem ważności. Warunki promocji i zasady korzystania z podwójnych doładowań są najkorzystniejsze w TT.

klasyk, nie zgodzę się z tobą. Lepiej dostać bonus za doładowania, niż terminowe bonusy na zasadach, jakie wprowadziło Orange. Nowa promocja MZM weszła w miejsce Pogadaj sobie- teraz, żeby coś dostać musisz 1. doładować konto wysoką kwotą- bo w tym wypadku oferta jest opłacalna, 2. wykonywać połączenia, czyli wydawać pieniądze. Wcześniej wystarczyło doładowanie konta, bez zbędnych kombinacji.

• Anonymous
      Guest

A starzy klienci dziękują playowi na zrobieniwplaya.prv.pl

Viewing 17 reply threads
Reply To: Promocyjne doładowania w pre-paidach Play
Your information: