Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Promocja FAIR PLAY zostaje czasowo wstrzymana z przyczyn technicznych – czytamy na stronie internetowej operatora GG Network. Przypominamy, że promocja „FAIR PLAY” obejmowała połączenia wychodzące do sieci PLAY w cenie 29 gr/min.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

No to ładnie zagrali:)

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

Oj oj oj będzie ta awaria drogo kosztowała GA, odpływ użytkowników bardzo będzie możliwy, klientów w3 nie spotykają takie rzeczy.

• Gungsta
      Członek
      Liczba postów: 7

A nie mówiłem/tzn pisałem ….

• Anonimowy
      Gość

A ostatnio fani gadu air tak przekonywali, że to najlepsza sieć. No to mają:)

• Anonimowy
      Gość

Na bieżąco zwracają pieniądze w bilingu, także wiedzą i nie unikają problemu, lepszy profesjonalizm niż w u nie jednego W3. U W3 (przecież zawsze jest wina abonenta, operator jest zawsze czysty) musiałby się prosić żeby mi zwrócili kasę, więc nigdzie się nie wybieram 🙂

• Anonimowy
      Gość

Już nie przesadzajcie, w Play ciągle mam jakieś problemy a jeszcze nie zrezygnowałem.

Mieli jakiś błąd, naprawią go i będzie ok.
      Nie korzystam z GaduAir ale promocja jest warta uwagi.

• Anonimowy
      Gość

Tego typu sytuacje przecież zdarzają się niemal u każdego operatora . Ważne , że gadu wyszedł z tego obronną ręką. Poza tym jednak proponują dość atrakcyjne warunki.
      Może trochę brakuje tu pakietów internetowych, albo usług podobnych do Orange world, ale być może jest to tylko kwestia czasu, więc nie ma co narzekać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana
Twoje informacje: