Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocje świąteczne w prepaidach
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest27 listopada 2009 at 15:53Liczba postów: 137153100 minut jest promocją świąteczną choćby z tego względu, że obejmuje święta – trwa do 6 stycznia. Czy pojawi się coś jeszcze? Trudno powiedzieć, cieszcie się z tego co macie, to przecież 3 miesiąc rozmawiania za free w sieci. HOT dostało prezent w postaci pakietów smsowego, i tak jest dobrze.
-
Anonymous
Guest30 listopada 2009 at 11:38Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest1 grudnia 2009 at 09:06Liczba postów: 137153No właśnie nie do końca są podobne, jedyne co ich łączy to fakt dawania minut przy doładowaniu. Ale wszystko inne się się różni. Era daje 100minut tylko przy jednym doładowaniu, Orange zaś przy każdym coś daje, w najniższych smsy, potem minuty po sieci, a w najwyższych do wszystkich. Nie wiem tylko jak z możliwością powtórnego korzystania z promocji. Czy te świąteczne u opów są jednorazowe czy kilka razy można z nich korzystać
-
Anonymous
Guest2 grudnia 2009 at 09:40Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest4 grudnia 2009 at 15:38Liczba postów: 137153W większości przypadków Orange było zawsze krok w tył za Erę. W przypadku świątecznego bonusu różnie można na to patrzeć. Bonus przy małych kwotach jest śmieszny – na darmowe smsy raczej nikt się nie połasi. Żeby uzyskać sensowny bonus należy wydać 50 zł na 90 darmowych minut w sieci, my mamy 10 minut więcej w Tak-taku, ale to oczywiście nie jest ogromna różnica.
-
Anonymous
Guest5 grudnia 2009 at 21:38Liczba postów: 137153I tak najbardziej opłaca się skorzystanie z doładowania za 50zł- dostajesz w Orange 90 minut do sieci. W Tak Taku za te samą kwotę daję więcej, bo 100 minut i też na stacjonarki… Ale bonusy do wszystkich w Orange są przy wysokich doładowaniach: 120 minut za doładowanie 100 zł to moim zdaniem niewiele. Doładowanie 2X50 daje większe korzyści, bo 3h do sieci. Promocja urozmaicona, ale nie zawsze korzystna.
-
Anonymous
Guest7 grudnia 2009 at 09:26Liczba postów: 137153zypolek, czasem nie chodzi o jakieś wielkie zyski tylko bonus jakikolwiek. bo jak nazwa wskazuje prezent świąteczny to coś niezobowiązującego. Nie chodzi żeby ładować jakimiś kwotami wielkimi żeby tylko się nachapać (pewnie się znajdą tacy) ale o to żeby coś w ogóle coś dostać. A że można kilka razy korzystać to niewątpliwie jeden z większych atutów tej promocje.
-
Anonymous
Guest10 grudnia 2009 at 10:25Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest10 grudnia 2009 at 13:56Liczba postów: 137153Pakiety jednodniowe czy tygodniowe to niestety bezsens. Już lepiej skorzystać z multipopa i nie ograniczać się do tańszego dzwonienia tylko przez jeden dzień lub cyklicznie, przez jeden dzień w tygodniu.
Jesli chodzi o podwójne- wolę doładować raz, większą kwotą, dostać jej podwojenie bez ograniczonego terminu ważności i dodatkowo bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne, niż doładowywać częściej w Orange i dostawać któtki termin ważności na wykorzystanie bonusu sms, czy dłuższy na minuty. Podwójne opłaca się znacznie bardziej, bo można kasę wykorzystać na wszystkie usługi. -
Anonymous
Guest11 grudnia 2009 at 10:12Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest11 grudnia 2009 at 12:07Liczba postów: 137153Trudno powiedzieć, aby komuś nie opłacało się skorzystać z promocji, bo jaka sama nazwa wskazuje promocje z założenia są opłacalne. Jeśli chodzi o terminy wykorzystania bonusów to podobnie jak bruno uważam, że bonus jednodniowe to bezsens, tygodniowy jeszcze da się przeżyć, a najkorzystniejsze bonusy to oczywiście coś na poziomie podwójnego doładowania – 150 zł do wykorzystania bez terminowo na wszystko.
-
Anonymous
Guest14 grudnia 2009 at 08:47Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest15 grudnia 2009 at 09:36Liczba postów: 137153to było do przewidzenia, skoro era to i heyah, ale dla mnie jest naprawdę dziwne że tak kombinują, przecież jak ktoś nie wejdzie na stronę heyah albo gdzieś gdzie takie newsy wychodzą to się nie dowie, może w tv były reklamy ale ich nie zauważyłem, za to ciągle orange reklamuje swoje, jak dla mnie to jest uczciwe bo każdy chyba wie o tych promocjach.
-
Anonymous
Guest15 grudnia 2009 at 09:41Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest17 grudnia 2009 at 09:09Liczba postów: 137153no pewnie że nie jest za późno, w ostatniej chwili też można doładować.. tylko co mają powiedzieć osoby które doładowały a potem dostały smsa o promocji że mają powiedźmy tydzień na doładowanie i tak dalej.. skoro ERA jest tak hojna a nie wątpię że jest to niech promocje do końca grudnia dadzą, skoro orange może dać promocje do 4 stycznia to era chyba też..
-
Anonymous
Guest18 grudnia 2009 at 14:30Liczba postów: 137153nie twierdzę że nie jest hojna bo jest.. i promocja mi się podoba tylko żałuje i ubolewam nad faktem że tylko dwa tygodnie są i późno o tym informują, tak jakby chcieli dać promocję ale ukrywali ją trochę. Jak chcą być najlepsi to pod każdym względem a tutaj orange jak dla mnie bardziej zaskoczył z promocją świąteczną
-
Anonymous
Guest20 grudnia 2009 at 17:29Liczba postów: 137153Po wprowadzeniu bonusu 100 minut do sieci i na stacjonarne straciłem nadzieję na podwójne. Ale dostałem smsa z informacją Wprowadzili dość niespodziewanie, ale jedna z uprzedzeniem. Do tego- dwa terminy, w których można skorzystać z promocji. Wykupiłem pakiet lojalnościowy, resztę wydzwoniłem, dostałem smsa, doładowałem, dostałem bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne i będę czekać na podwojenie po świętach. Dla mnie podwójne doładowanie jest zawsze opłacalne. A w tym roku Tak Tak i Heyah zdecydowanie prowadzą w rankingu atrakcyjności bonusów świątecznych
-
Anonymous
Guest21 grudnia 2009 at 09:27Liczba postów: 137153są dwa tygodnie ziggy i tylko dwa tygodnia, nie rozumiem czemu mówi się że promocja trwa do stycznia jak można z niej skorzystać tylko przez dwa tygodnie. Oczywiście fajnie że jest bo może się podobać ale wydaje mi się że trochę to nieuczciwe. Orange informuje o czasie promocji do 4 stycznia i faktycznie do 4 stycznia jest. Więcej czy mniej, to nieistotne.. ważne że bardziej uczciwe.
-
Anonymous
Guest23 grudnia 2009 at 20:44Liczba postów: 137153Wolę 2 tygodnie obowiązywania podwójnego w Tak Tak, bo dostaję 100% ekstra wartości doładowania na wszystkie usługi bez terminu ważności. Bardziej opłaca się doładować większą kwotą i korzystać z promocji przez następnych kilka. Bardziej, niż np. Orange… Co z tego, że promocja bonusów trwa do stycznia, jeśli, żeby zdobyć bonus do wszystkich (na dodatek mały) trzeba doładować wysoką kwotą, a korzystać z bonusu można tylko przez 31 dni.
Jesli chodzi o to, kto pierwszy… pierwszy z Megadoładowaniem, czyli bonusem 100 minut do sieci/stacjo, wyszedł Tak Tak i Heyah. Potem Orange. Tylko Orange na tej promocji skończyło, a w TT wprowadzili jeszcze podwójne -
Anonymous
Guest28 grudnia 2009 at 15:53Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest30 grudnia 2009 at 18:00Liczba postów: 137153Z tego co pamiętam to w zeszłym roku podwójne doładowanie było na przełomie stycznia i lutego, zgadza się? Jeśli chodzi o kolejne porównania świątecznych bonusów w Orange i Erze to jak dla mnie to inna półka, w TT i Heyah otrzymywało się bonus ponad dwa razy większe przy tych wyższych doładowań. Jak dla mnie bonusy w postaci smsów do sieci to już śmieszna śmieszność, skoro można je kupować po groszu w pakietach.
-
Anonymous
Guest6 stycznia 2010 at 16:40Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 10:25Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest13 stycznia 2010 at 15:56Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest14 stycznia 2010 at 07:28Liczba postów: 137153no ok, ja tylko mówię, że nie jest to najatrakcyjniejsza oferta z jakimi się dotąd spotkałam… wiadomo, że darmowe minuty się przydadzą pewnie niejednej osobie, ale nie rozumiem tylko po co te wszystkie ograniczenia jak np to, że zdobyte minuty trzeba wykorzystać w ciągu 24 h bo inaczej przepadają…
-
Anonymous
Guest15 stycznia 2010 at 10:19Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest15 stycznia 2010 at 15:19Liczba postów: 137153ale wiadomo że nie ładujesz konta tylko po to aby miec promocję jakąś… To bylo by niedorzeczne. Ładujesz i przy okazji możesz wysłać smsa który Ci aktywuje to zbieranie minut… i tyle. A że na 24h? Jak bedziesz potrzebować to wykorzystasz… jak nie to nie nie mówię że jest najlepsza i lepszej nie ma, mówię tylko że jest
-
Anonymous
Guest16 stycznia 2010 at 19:12Liczba postów: 137153 -
Anonymous
Guest20 stycznia 2010 at 09:13Liczba postów: 137153no tak, ale jak widzę, że kasy na koncie mam już stosunkowo niewiele, ale jeszcze nie potrzebuję superpilnie doładować, ale akurat jest promocja to co mi szkodzi doładować trochę wcześniej? Wiadomo, że nie czekam z każdym doładowaniem aż się pojawi podwójne, ale nawet gdyby to długo bym czekać nie musiała…
-
Anonymous
Guest23 stycznia 2010 at 18:32Liczba postów: 137153Minuty w Orange zastąpiły "pogadaj sobie", w którym za doładowania dostawało się określoną ilość minut do wykorzystania. Cichaczem pogadaj sobie zlikwidowali i wprowadzili promocję z 24h bonusem-> jak wcześniej, żeby się opłacało trzeba doładować konto wysokim nominałem, do tego wykonywać połączenia- czyli pozbywać się kasy z konta. Wg mnie znacznie lepszym rozwiązaniem jest podwójne doładowanie w Tak Tak- po prostu, dostajesz 100% kwoty doładowania do wykorzystania na wszystkie usługi, czyli tak naprawdę za wszystko płacisz 2X mniej! Do tego- możesz wykorzystać bonus kiedy chcesz, a nie tylko w ciągu 24h.
-
Anonymous
Guest23 stycznia 2010 at 18:48Liczba postów: 137153Jeśli chodzi o te ekstra 10% to w Tak Taku jest to stały bonus za doładowanie online i obowiązuje dla wszystkich tarfy/ofert TT. W Heyah możesz dostać 10% kwoty doładowania tylko wtedy, jeśli przynależysz do Klubu Heyah i korzystasz z taryfy Pakietowej- >ale też nie musisz doładowywać tylko online
-
AuthorPosts