Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocje świąteczne w prepaidach

Viewing 105 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 13

Tak,ale promocje są z reguły automatyczne i trwają dość długo, więc jeśli ktoś akurat doładuje w czasie ich obowiązywania to dostanie bonus czy tego chce czy nie .

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137153

ale to co wymieniasz to chyba nie do końca świąteczne promocje są…

• Anonymous
      Guest

Trudno powiedzieć czy 100 minut w TT i Heyah to już promocja świąteczna, bo z reguły pojawiało się coś dopiero w grudniu i było bardziej korzystne, a ostatni bonus jest już od 6 listopada.

• Anonymous
      Guest

no więc właśnie. Poza tym nawet nie było sygnowane jako promocja "świąteczna", więc chyba nie można tego tak traktować.

• Anonymous
      Guest

Podwójne w zeszłym roku też nie były nazywane świątecznymi, ale pojawiły się znacznie bliżej świąt.

• Anonymous
      Guest

100 minut jest promocją świąteczną choćby z tego względu, że obejmuje święta – trwa do 6 stycznia. Czy pojawi się coś jeszcze? Trudno powiedzieć, cieszcie się z tego co macie, to przecież 3 miesiąc rozmawiania za free w sieci. HOT dostało prezent w postaci pakietów smsowego, i tak jest dobrze.

• Anonymous
      Guest

No nie wiem czy jest to promocja świąteczna skoro rozpoczęła się już w październiku. Dla mnie prawdziwie świąteczne było zawsze podwójne, w grudniu.

• Anonymous
      Guest

Boca ty to masz pamięć Ja nie pamiętam jakie promocje były 3 miesiące temu, a ty pamiętasz na ile przed świętami pojawiła się zeszłoroczna promocja

• Anonymous
      Guest

promocja świąteczna to promocja obejmująca święta i tyle. Orange swoją świąteczna promocję doładowań wprowadził w listopadzie czyli na długo przed świętami ale że trwa do 4stycznia to nazwali ją świąteczną. Myślę że o to chodzi.

• Anonymous
      Guest

Na to wygląda, widać w tym roku nie będzie podwójnego u żadnego z operatorów, a bonusy w Orange, TT i Heyah są bardzo podobne.

• Anonymous
      Guest

No właśnie nie do końca są podobne, jedyne co ich łączy to fakt dawania minut przy doładowaniu. Ale wszystko inne się się różni. Era daje 100minut tylko przy jednym doładowaniu, Orange zaś przy każdym coś daje, w najniższych smsy, potem minuty po sieci, a w najwyższych do wszystkich. Nie wiem tylko jak z możliwością powtórnego korzystania z promocji. Czy te świąteczne u opów są jednorazowe czy kilka razy można z nich korzystać

• Anonymous
      Guest

W Heyah można skorzystać z bonusu tylko raz w czasie jego trwania.

• Anonymous
      Guest

Orange próbuje podrabiać promocje Heyah i TT, ale zawsze są krok do tyłu…

• Anonymous
      Guest

Aż takie złe to one tym razem nie są, przynajmniej można samemu i w dowolnej chwili skorzystać z bonusu.

• Anonymous
      Guest

no widzisz Bajadurka, nie zgodzę się z Tobą, bo nie podrabiają a nawet jeśli to lepiej im to wychodzi bo możliwość korzystania z promocji świątecznej dowolną ilość razy wypada trochę lepiej niż jednorazowa promocja. Nie uważasz?

• Anonymous
      Guest

serekOMO ale jak dotąd to jedyna taka sytuacja, że Orange wypada lepiej. Przypomnij sobie poprzednie promocje – zawsze dawali mniej, albo wymagali więcej…

• Anonymous
      Guest

ja bym nie patrzył w przeszłość, tylko co jest teraz, na aktualne zmiany i promocję a jak to do bajadurka określił/ła w orange wypadło teraz najlepiej. Mnie ciekawi czy coś do świąt się jeszcze pojawi.

• Anonymous
      Guest

Fakt, to akurat plus oferty Orange, że z bonusu można korzystać dowolną ilość razy. Widać inni operatorzy wzięli się do roboty i zaczynają gonić Heyah i Erę.

• Anonymous
      Guest

czy ja wiem czy to jest jakaś pogoń? gdyby orange goniło Ere to by dało jednorazowy bonusik a zrobiło coś zupełnie innego, nielimitowany..

• Anonymous
      Guest

W większości przypadków Orange było zawsze krok w tył za Erę. W przypadku świątecznego bonusu różnie można na to patrzeć. Bonus przy małych kwotach jest śmieszny – na darmowe smsy raczej nikt się nie połasi. Żeby uzyskać sensowny bonus należy wydać 50 zł na 90 darmowych minut w sieci, my mamy 10 minut więcej w Tak-taku, ale to oczywiście nie jest ogromna różnica.

• Anonymous
      Guest

Lepszy mały bonus niż żaden, no i tym razem jest taki plus , że można z promocji skorzystać kilkakrotnie. Szkoda, że w Heyah tylko raz.

• Anonymous
      Guest

I tak najbardziej opłaca się skorzystanie z doładowania za 50zł- dostajesz w Orange 90 minut do sieci. W Tak Taku za te samą kwotę daję więcej, bo 100 minut i też na stacjonarki… Ale bonusy do wszystkich w Orange są przy wysokich doładowaniach: 120 minut za doładowanie 100 zł to moim zdaniem niewiele. Doładowanie 2X50 daje większe korzyści, bo 3h do sieci. Promocja urozmaicona, ale nie zawsze korzystna.

• Anonymous
      Guest

zypolek, czasem nie chodzi o jakieś wielkie zyski tylko bonus jakikolwiek. bo jak nazwa wskazuje prezent świąteczny to coś niezobowiązującego. Nie chodzi żeby ładować jakimiś kwotami wielkimi żeby tylko się nachapać (pewnie się znajdą tacy) ale o to żeby coś w ogóle coś dostać. A że można kilka razy korzystać to niewątpliwie jeden z większych atutów tej promocje.

• Anonymous
      Guest

Ale grunt , że są dwa i to tygodniowe, więc można bez problemu się wyrobić.

• Anonymous
      Guest

szkoda, że heyah nie dotyczą

• Anonymous
      Guest

no ale szkoda że nie poszli krok dalej biorąc przykładu z orange i nie dali możliwości korzystania z promocji kilka razy.

• Anonymous
      Guest

no niestety… ale z drugiej strony dopiero co dawali dodatkowe minuty, więc nie ma się co dziwić, że nie szaleli jeszcze bardziej

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, w Orange promocje są znacznie rzadziej, a tutaj dopiero co się jeden bonus skończył. Tylko dlaczego tym razem nie ma podwójnego także w Heyah?

• Anonymous
      Guest

nie przestaję wierzyć, że jeszcze czymś heyowców zaskoczą

• Anonymous
      Guest

Boca pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą, to że na święta jest jedna promocja świąteczna, uważam że nie najgorsza to nie znaczy że wcześniej było mało. Właśnie uważam że ostatnio dużo jest promocji, chociażby wprowadzanie pakietów jednodniowych, tygodniowych etc.

• Anonymous
      Guest

Pakiety jednodniowe czy tygodniowe to niestety bezsens. Już lepiej skorzystać z multipopa i nie ograniczać się do tańszego dzwonienia tylko przez jeden dzień lub cyklicznie, przez jeden dzień w tygodniu.
      Jesli chodzi o podwójne- wolę doładować raz, większą kwotą, dostać jej podwojenie bez ograniczonego terminu ważności i dodatkowo bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne, niż doładowywać częściej w Orange i dostawać któtki termin ważności na wykorzystanie bonusu sms, czy dłuższy na minuty. Podwójne opłaca się znacznie bardziej, bo można kasę wykorzystać na wszystkie usługi.

• Anonymous
      Guest

A jak dokładnie działają te doładowania jednodniowe i tygodniowe w Orange?

• Anonymous
      Guest

bruno to kwestia indywidualna, jednym opłaca się wziąć pakiet, innym skorzystać z promocji świątecznej a jeszcze innej w ogóle z niczego, a pakiety jednodniowe działają na zasadzie wysłania smsa w danym dniu i obniżenie przez to ceny minuty po sieci i na stacjonarne do 10gr.

• Anonymous
      Guest

Trudno powiedzieć, aby komuś nie opłacało się skorzystać z promocji, bo jaka sama nazwa wskazuje promocje z założenia są opłacalne. Jeśli chodzi o terminy wykorzystania bonusów to podobnie jak bruno uważam, że bonus jednodniowe to bezsens, tygodniowy jeszcze da się przeżyć, a najkorzystniejsze bonusy to oczywiście coś na poziomie podwójnego doładowania – 150 zł do wykorzystania bez terminowo na wszystko.

• Anonymous
      Guest

zypolek – z założenia, ale nie dla wszystkich. jak ktoś prawie w ogóle nie dzwoni to gdzie tu opłacalność skorzystania z np. potrójnego doładowania w tt?

• Anonymous
      Guest

Tak,ale promocje są z reguły automatyczne i trwają dość długo, więc jeśli ktoś akurat doładuje w czasie ich obowiązywania to dostanie bonus czy tego chce czy nie .

• Anonymous
      Guest

tu się zgodzę, że automatycznie można coś dostać i jesteśmy do przodu, tylko jeżeli promocje są ograniczone i trzeba tak jak TT doładować w konkretnych tygodniach to można przegapić, a gdyby dali promocję długa jak orange to mogli by lepiej na tym wyjść.

• Anonymous
      Guest

Sprawiedliwość musi być, skoro promocja jest w TT to musi być i w Erze. To już chyba pewna tradycja;)

• Anonymous
      Guest

to było do przewidzenia, skoro era to i heyah, ale dla mnie jest naprawdę dziwne że tak kombinują, przecież jak ktoś nie wejdzie na stronę heyah albo gdzieś gdzie takie newsy wychodzą to się nie dowie, może w tv były reklamy ale ich nie zauważyłem, za to ciągle orange reklamuje swoje, jak dla mnie to jest uczciwe bo każdy chyba wie o tych promocjach.

• Anonymous
      Guest

Fakt, słabo się reklamują, tylko, że z drugiej strony użytkownicy przyzwyczajeni są już do bonusów, więc podejrzewam, że większość z nich regularnie sprawdza newsy na portalach telekomunikacyjnych, więc niepotrzebne są już intensywne kampanie reklamowe,lepiej dać kasę użytkownikom.

• Anonymous
      Guest

poczta pantoflowa jednak robi swoje wieści się szybko rozchodzą, a kto chce ten informacje znajdzie poaz tym pewnie smsy też będą rozsyłać

• Anonymous
      Guest

no poczta pantoflowa działa ale bez przesady a smsy? O takiej akcji powinno się mimo wszystko wcześniej informować, Orange cały czas trąbi w TV o swojej świątecznej promocji co wg mnie daje większy efekt

• Anonymous
      Guest

no fakt, trochę późno, ale jeszcze nie za późno

• Anonymous
      Guest

no pewnie że nie jest za późno, w ostatniej chwili też można doładować.. tylko co mają powiedzieć osoby które doładowały a potem dostały smsa o promocji że mają powiedźmy tydzień na doładowanie i tak dalej.. skoro ERA jest tak hojna a nie wątpię że jest to niech promocje do końca grudnia dadzą, skoro orange może dać promocje do 4 stycznia to era chyba też..

• Anonymous
      Guest

No trochę racji masz z tym, że mogli powiadomić wcześniej… Ale Era i tak jest hojna.. które to już podwójne w tym roku? czwarte?

• Anonymous
      Guest

nie twierdzę że nie jest hojna bo jest.. i promocja mi się podoba tylko żałuje i ubolewam nad faktem że tylko dwa tygodnie są i późno o tym informują, tak jakby chcieli dać promocję ale ukrywali ją trochę. Jak chcą być najlepsi to pod każdym względem a tutaj orange jak dla mnie bardziej zaskoczył z promocją świąteczną

• Anonymous
      Guest

Rzeczywiście bonus w Heyah i Erze był trochę późno zakomunikowany, ale z drugiej strony większość użytkowników spodziewało się podwójnego i śledziła wszystkie newsy.

• Anonymous
      Guest

Po wprowadzeniu bonusu 100 minut do sieci i na stacjonarne straciłem nadzieję na podwójne. Ale dostałem smsa z informacją Wprowadzili dość niespodziewanie, ale jedna z uprzedzeniem. Do tego- dwa terminy, w których można skorzystać z promocji. Wykupiłem pakiet lojalnościowy, resztę wydzwoniłem, dostałem smsa, doładowałem, dostałem bonus 100 minut do sieci i na stacjonarne i będę czekać na podwojenie po świętach. Dla mnie podwójne doładowanie jest zawsze opłacalne. A w tym roku Tak Tak i Heyah zdecydowanie prowadzą w rankingu atrakcyjności bonusów świątecznych

• Anonymous
      Guest

są dwa tygodnie ziggy i tylko dwa tygodnia, nie rozumiem czemu mówi się że promocja trwa do stycznia jak można z niej skorzystać tylko przez dwa tygodnie. Oczywiście fajnie że jest bo może się podobać ale wydaje mi się że trochę to nieuczciwe. Orange informuje o czasie promocji do 4 stycznia i faktycznie do 4 stycznia jest. Więcej czy mniej, to nieistotne.. ważne że bardziej uczciwe.

• Anonymous
      Guest

Do stycznia obowiązuje pakiet 100 minut, nigdzie nie jest napisane, że podwójne doładowanie będzie obowiązywało do stycznia.

• Anonymous
      Guest

a to sorka, pomyliły mi się promocję, to do kiedy dokładnie jest ta promocja z minutami? dłużej niż do 4stycznia? Bo zastanawiam się kto dał dłuższy okres promocji..

• Anonymous
      Guest

Do 6 stycznia jeśli dobrze pamiętam.

• Anonymous
      Guest

no to dobre i to, szkoda ze tylko raz można z tego skorzystać, już mogli dać nielimitowaną wersję tak jak orange i by rywalizowali wtedy

• Anonymous
      Guest

Teraz też spokojnie mogą rywalizować, szczególnie jeśli weźmiesz pod uwagę ile bonusów Era I Heyah miały wcześniej.

• Anonymous
      Guest

Wolę 2 tygodnie obowiązywania podwójnego w Tak Tak, bo dostaję 100% ekstra wartości doładowania na wszystkie usługi bez terminu ważności. Bardziej opłaca się doładować większą kwotą i korzystać z promocji przez następnych kilka. Bardziej, niż np. Orange… Co z tego, że promocja bonusów trwa do stycznia, jeśli, żeby zdobyć bonus do wszystkich (na dodatek mały) trzeba doładować wysoką kwotą, a korzystać z bonusu można tylko przez 31 dni.
      Jesli chodzi o to, kto pierwszy… pierwszy z Megadoładowaniem, czyli bonusem 100 minut do sieci/stacjo, wyszedł Tak Tak i Heyah. Potem Orange. Tylko Orange na tej promocji skończyło, a w TT wprowadzili jeszcze podwójne

• Anonymous
      Guest

Ja też zdecydowanie wolę podwójne w Heyah, co prawda można było z niego skorzystać tylko przez dwa tygodnie, ale obowiązuje przez znacznie dłuższy czas, więc jeśli ktoś już z niego skorzysta może cieszyć się kasą przez dowolny okres.

• Anonymous
      Guest

no niestety, podwójnego nie ma, ale megadoładowanie jeszcze cały czas obowiązuje…

• Anonymous
      Guest

Jeśli tak dalej późnie, to pewnie już niedługo będzie kolejny bonus;)

• Anonymous
      Guest

hmm… walentynkowy? a może coś jeszcze wcześniej?

• Anonymous
      Guest

Z tego co pamiętam to w zeszłym roku podwójne doładowanie było na przełomie stycznia i lutego, zgadza się? Jeśli chodzi o kolejne porównania świątecznych bonusów w Orange i Erze to jak dla mnie to inna półka, w TT i Heyah otrzymywało się bonus ponad dwa razy większe przy tych wyższych doładowań. Jak dla mnie bonusy w postaci smsów do sieci to już śmieszna śmieszność, skoro można je kupować po groszu w pakietach.

• Anonymous
      Guest

Albo mieć całkowicie za darmo:) Jeśli Era i Heyah utrzymają podobne tempo co w tym roku, to kolejnych bonusów możemy spodziewać się już za 2-3 miesiące.

• Anonymous
      Guest

Jeśli Era utrzyma to samo tempo wprowadzania promocji doładowań, to- jak na początku 2009, kolejne podwójne powinno być od połowy stycznia do połowy lutego

• Anonymous
      Guest

No to już całkiem niedługo, ale niech dadzą nam chwilę na wykorzystanie poprzedniego podwójnego;P

• Anonymous
      Guest

Święta święta i po świętach. I po sylwestrze. I mamy 2010 no to zobaczymy jak to w tym roku będzie

• Anonymous
      Guest

Ja dziś dostałam kasę z podwójnego, tak na dobry początek roku:)

• Anonymous
      Guest

O super to i do mnie lada moment dotrze

• Anonymous
      Guest

Dzisiaj dostałem smsa z TT- dodali mi do konta 150zł podwojenia. Konto wazne na kolejne 12 miesięcy, ponad 300zł na koncie, czyli spokój z ładowaniem TT na wiele miesięcy…chyba, że rzeczywiście po drodze znajdzie się jakieś podwójne lub potrójne doładowanie.

• Anonymous
      Guest

u mnie też już jest!

• Anonymous
      Guest

no ale to już nie świąteczna a raczej noworoczne promocja

• Anonymous
      Guest

Fakt, ale w jakimś ciągu się pojawiła, przecież dopiero co dostaliśmy świąteczną;)

• Anonymous
      Guest

a czy ten ciąg się kiedyś zakończy? oby nie

• Anonymous
      Guest

teraz i orange wpraowdziło te minuty za minuty… widać każda sieć pracuje nad tym aby skusić klientów

• Anonymous
      Guest

Oferta Orange daleka jest od podwójnego, ale ta promocja z minutami jest całkiem fajna, szczególnie jak ktoś dzwoni dużo a krótko.

• Anonymous
      Guest

Boca na pierwszy rzut oka oferta też mi się wydała fajna, ale mam coraz więcej zastrzeżeń… wiadomo, zawsze warto mieć taką opcję, ale na pewno nie czyni to Orange lepszą siecią …

• Anonymous
      Guest

zawsze warto więcej dostań niz mniej mieć, prawda? Siec Orange jednym odpowiada, innym nie, takie są realia.

• Anonymous
      Guest

Bajadurka, jakie masz zastrzeżenia? Wiadomo, że nie jest to żadna rewolucja, ale zawsze jakiś krok naprzód.

• Anonymous
      Guest

po pierwsze – ilość minut które przyznają zależy od wielkości wcześniejszego doładowania
      po drugie – wykorzystać je trzeba w ciągu 24 godzin
      po trzecie – to użytkownik musi zadzwonić żeby dostać gratisowe minuty ( przykładowo w tt minuty dostaje się gdy ktoś dzwoni do nas)

• Anonymous
      Guest

ale bajadurka – oferta nie jest dla osób które trzymają telefon po to aby odbierać połaczenia a dla tych którzy z telfonu aktywnie korzystają – przeciez nikt nie bedzie specjalnie doładowywał konta tylko po to aby się na tą promocję załapać.

• Anonymous
      Guest

no ok, ja tylko mówię, że nie jest to najatrakcyjniejsza oferta z jakimi się dotąd spotkałam… wiadomo, że darmowe minuty się przydadzą pewnie niejednej osobie, ale nie rozumiem tylko po co te wszystkie ograniczenia jak np to, że zdobyte minuty trzeba wykorzystać w ciągu 24 h bo inaczej przepadają…

• Anonymous
      Guest

ale przecież nie każda promocja musi być bardzo atrakcyjna dla każdego – ta jest atrakcyjna dla kogos kto stale korzysta z telefonu…

• Anonymous
      Guest

serek nie będę się z Tobą kłócić – skoro Ci się podoba – ok, dobrze dla Ciebie Ja tylko wypowiedziałam się jak ta promocja wypada z mojego punktu widzenia, czyli niespecjalnie

• Anonymous
      Guest

Zawsze do promocji Orange było jakieś ale, bo wczytując się w szczegóły okazywało się, że wcale nie jest ona taka dobra. Żeby dostać te 9 reklamowych minut trzeba doładować konto za minimum 100 zł, a minuty tylko do sieci i na 24h. Szału nie ma.

• Anonymous
      Guest

orange ma poza tym strasznie skomplikowane reguły tych wszystkich promocji…

• Anonymous
      Guest

ale wiadomo że nie ładujesz konta tylko po to aby miec promocję jakąś… To bylo by niedorzeczne. Ładujesz i przy okazji możesz wysłać smsa który Ci aktywuje to zbieranie minut… i tyle. A że na 24h? Jak bedziesz potrzebować to wykorzystasz… jak nie to nie nie mówię że jest najlepsza i lepszej nie ma, mówię tylko że jest

• Anonymous
      Guest

Całkiem spoko są te promocje, może niepotrzebnie wprowadzają takie warunki, np. czas wykorzystania 24 h, bo wygląda to blado przy podwójnych w Erze czy Heyah, które można wykorzystać na dowolny cel i w dowolnym czasie, ale to zawsze jakiś bonus.

• Anonymous
      Guest

[quote="serekOMO":2gwaoa6l]ale wiadomo że nie ładujesz konta tylko po to aby miec promocję jakąś…[/quote:2gwaoa6l]
      no akurat jeśli chodzi o podwójne w Heyah to doładowuję wtedy gdy jest promocja

• Anonymous
      Guest

a no to sorry… ale pozostaje mi tylko współczuć ja doładowuję wtedy kiedy nie starczy mi na rozmowy, jakoś nie uśmiecha mi się robienie z telefonu skarbonki więc te 3,6 czy 9 minut to dla mnie dobra oferta na 24h

• Anonymous
      Guest

Ale w ostatnim czasie podwójne jest tak często, że można doładować w dowolnym momencie, a i tak prawdopodobnie się na nie trafi.

• Anonymous
      Guest

serek, ale czego tu współczuć? tego, że wolę skorzystać z promocji która sprawi, że będę gadać o połowę taniej i która powtarza się bardzo często niż liczyć na marne kilka gratisowych minut?

• Anonymous
      Guest

ale teraz nie rozumiesz mnie – mi chodzi o to że doładowuje jak potrzebuje a nie jak akurat jest promocja. A że przy okazji moge się załapać na promocję to nawet lepiej.

• Anonymous
      Guest

no tak, ale jak widzę, że kasy na koncie mam już stosunkowo niewiele, ale jeszcze nie potrzebuję superpilnie doładować, ale akurat jest promocja to co mi szkodzi doładować trochę wcześniej? Wiadomo, że nie czekam z każdym doładowaniem aż się pojawi podwójne, ale nawet gdyby to długo bym czekać nie musiała…

• Anonymous
      Guest

no dobrze nie przeczę że to dobre rozwiązanie – mówię tylko że zawsze i w każdej sieci znajdzie się jakaś promocja

• Anonymous
      Guest

no tak, ale co innego doładować po to, żeby mieć dwa razy więcej kasy na koncie (np. 150 zł) a co innego doładować dla marnych 10 złotych…

• Anonymous
      Guest

jak Ty liczysz 10 zł??

• Anonymous
      Guest

Jak długo w ogóle trwa promocja z minutami w Orange?

• Anonymous
      Guest

[quote="serekOMO":2c6xrb2z]jak Ty liczysz 10 zł?? [/quote:2c6xrb2z]
      miałam na myśli to, że w orange za doładowanie 40 dostaje się 10 … wypada kiepsko przy podwójnym…

• Anonymous
      Guest

To kolejny hicior Kiedy doładuję przez sklepik Ery to za 50 zł dostanę 5 zł bonusu bez żadnej promocji, a oni dają 10 zł. Nie lepiej dać raz, a dobrze, a nie robić kilkadziesiąt promocji niewiele wartych?

• Anonymous
      Guest

@boca – chyba cały czas – nie ma limitu czasowego

• Anonymous
      Guest

Minuty w Orange zastąpiły "pogadaj sobie", w którym za doładowania dostawało się określoną ilość minut do wykorzystania. Cichaczem pogadaj sobie zlikwidowali i wprowadzili promocję z 24h bonusem-> jak wcześniej, żeby się opłacało trzeba doładować konto wysokim nominałem, do tego wykonywać połączenia- czyli pozbywać się kasy z konta. Wg mnie znacznie lepszym rozwiązaniem jest podwójne doładowanie w Tak Tak- po prostu, dostajesz 100% kwoty doładowania do wykorzystania na wszystkie usługi, czyli tak naprawdę za wszystko płacisz 2X mniej! Do tego- możesz wykorzystać bonus kiedy chcesz, a nie tylko w ciągu 24h.

• Anonymous
      Guest

Czyli to coś jak bonus za doładowanie online w Heyah i TT, tylko oczywiście zasady i przedmiot promocji zupełnie inny.

• Anonymous
      Guest

Jeśli chodzi o te ekstra 10% to w Tak Taku jest to stały bonus za doładowanie online i obowiązuje dla wszystkich tarfy/ofert TT. W Heyah możesz dostać 10% kwoty doładowania tylko wtedy, jeśli przynależysz do Klubu Heyah i korzystasz z taryfy Pakietowej- >ale też nie musisz doładowywać tylko online

• Anonymous
      Guest

No tak, należę do Klubu dlatego 10 % doładowania to dla mnie sprawa oczywista , zapomniałam dodać.

• Anonymous
      Guest

no właśnie a ja migrując między taryfami czasami zapominam, że to tylko w multipakiecie… ale dobrze, że podwójne jest wszędzie

• Anonymous
      Guest

od razu powiem ze dementuje pogłoski o tym że Minuty za minuty likwidują Pogadaj sobie – obie usługi działają, na stronie był chwilowy błąd. Odsyłam na blog rzecznika – wyjaśnił to.

• Anonymous
      Guest

no to dobrze, dobrze, bo to faktycznie przez moment nie wyglądało fajnie dla użytkowników pomarańczy…

• Anonymous
      Guest

No właśnie, tym bardziej, że to dwie różne promocje.

Viewing 105 reply threads
Reply To: Promocje świąteczne w prepaidach
Your information: