Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja Wielka Wyprz w Plusie
-
AuthorPosts
-
-
Od 5 stycznia ruszy kolejna odsłona promocji Polkomtela (Plus i Sami Swoi) o nazwie Wielka Wyprz. Ceny wielu modeli telefonów zostaną obniżone. Promowane od złotówki będą dwa telefony: Nokia n95 i Samsung F480. W ramach oferty dostępny jest pakiet „Wybrany Numer w Sieci Plus za 0 zł”.
-
Anonymous
Guest16 stycznia 2009 at 21:52Liczba postów: 141071powiedzcie mi jak to jest z tą n95 za 1zł bo za cholerę nie
rozumiem o co im chodzi… opis telefonu w plusie nie
zgadza się z opisem na stronie nokii, jakby tego było
mało jest fafnaście różnych promocji na ten telefon w
których ceny też są różne… w tv mówią że jest za zeta,
ale ja tam się dopatrzyć nie mogę tej złotówki… kolejny
kwiatek polega na tym czy wogóle jest szansa dostać ten
telefon przy przedłużeniu umowy w mixie do 500zł w
jakimś normlanym planie taryfowym? jeśli ktoś coś wie
na ten temat to proszę o odp na mail. pozdrawiam
-
Anonymous
Guest16 stycznia 2009 at 21:54Liczba postów: 141071zamuliłem z mailem- bmtp@wp.pl pozdro
-
Anonymous
Guest17 stycznia 2009 at 11:33Liczba postów: 141071to tak samo robią w balona z inną sprawą. na ulotc einformacyjnej dot. wielkiej wyprz napisane ze np przy ab o75 dostajesz 1200 min do wszystkich sieci. i co?okazuje sie ze te 1200 to zsumowane 50 min X 24 miechy czyl otnoddatkowy pakiet i juz.to sie nadaje do rozpoatrzenia przez jakis urzod ochrony konkutrencji i konsumentow bo to reklama wporwadzająca wbłąd
-
Anonymous
Guest17 stycznia 2009 at 18:10Liczba postów: 141071Jakaż to wielka wyprz? to kpina?
– orange daje za 75 zł 140 min i 3 prezenty
– era – za 80 zł 170 min + pakiet 5 nr.
a plus? za 75 zł jakieś pakieciki(dokładnie jeden za darmo anie 3 jak np orange) i dopiero jak wybierze się jeden to może wtedy ma się 170 min( a np w erze czy orange ma sie ich wiecej BEZ WYBIERANIA). to jest kpina i naciąganie klientów.
– w era i orange wiecej smsów do wszystkich – w plusie w każdym abo mniej(np. plus abo 75 -360, era80 -510!, orange 75 -też wiecej).
– przy przedłużeniu umowy dostajesz albo telefon albo minuty nigdy 1 i 2. ale w erze jakoś mogą dać zniżkę na abonament i telefon taniej tak jak w orange. jaki wniosek?nie dajcie sie omamić psedo super ofertą i przechodzeniem minut na 3 mies(bo tak ich "dużo" że do 3 mies sie nie doczeka). śmiem twierdzić że dziadostwo i tyle. pozdr.
-
-
AuthorPosts