Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Święta w Orange

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W ramach Promocji ”Święta w Orange” Klienci pomarańczowego operatora uzyskują dostęp do usług obniżających koszty połączeń w okresie 24, 25, 26, 31 grudnia 2008 roku oraz 1 stycznia 2009 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135641

toż to cud, orange daje podzwonić w święta za promocyjną cenę? Jestem zadziwiony chociaż nie zamierzam skorzystać bo nie chcę mieć nic wspólnego z tą siecią.

• Anonymous
      Guest

hehe czyżby orange zaczął myśleć o swoich abonentach że takie prezenty daje na święta? to powinno być od zawsze i to w standardzie. bo wiadomo że w święta dużo się dzwoni, a jak się kupuje pakiet to chce się go mieć cały okres

• Anonymous
      Guest

To się Orange postarał ciekawa jestem co teraz robi Play 🙂

• Anonymous
      Guest

A co może odpowiedzieć…kolejną marną promocją?

• Anonymous
      Guest

może i Orange pograł w tam tym roku nie fair,ale z biznesowego pkt widzenia zrobił bardzo dobrze, ludzie i tak gadają i to dużo – i nie szkoda im hajsu na rozmowy z bliskimi;)

• Anonymous
      Guest

play teraz pew nie sie ukrywa w jakiejs jaskinii :>

• Anonymous
      Guest

Wszedzie teraz mozna znalezc naprawde dobre świateczne promocje .Jak np. w Simplusie ,gdzie można rozmawiać z aż 5 osobami po najniższych na rynku prepaid stawkach.

• Anonymous
      Guest

To samo a nawet wiecej mam w orange na karte, bo uruchomiona przed swietami promocja 200% drugiego doladowania daje mozliwosc rozmawiania za darmo z wiecej niz 5 osobami:)

• Anonymous
      Guest

święta są tylko raz w roku i taki promocje są mało istotne, ważne aby oferta operatora spełniała oczekiwania przez cały rok,w moim przypadku jak mam POP to tak jest i to jest najważniejsze…

• Anonymous
      Guest

Swieta sa kilka razy, no przynajmnie 2 z takich wazniejszych, a pewne promocje jak ta z 200% ciagnie sie nadal a juz nawet placki po swietach zjedzone:)

Viewing 10 reply threads
Reply To: Promocja Święta w Orange
Your information: