Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Pakiet 200 minut w Simplusie

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Promocja „Pakiet 200 minut” na krajowe połączenia głosowe w sieci Plus obejmuje Użytkowników oferty Simplus, którzy korzystają z taryfy Twój Profil. W ramach Promocji opłata za jeden Pakiet wynosi 14 zł z VAT.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

w play 280min za 14zl do swojej sieci 🙂

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

w PLAY można kupić 3 pakiety w miesiącu po 100 minut do sieci i na stacjonarne za 5 PLN

• Anonymous
      Guest

Bezradność ofert Simplusa widać gołym okiem. Nawet pożałowali stawki 5gr w sieci! Dokąd idziesz Plusie? Powiedz bo klienci za bardzo nie wiedzą.

• Anonymous
      Guest

pogieło ich. w taryfach na abo taki pakiet za 10 żl brutto jest

• Anonymous
      Guest

No chyba simplus jest lepszy od Play, bo za 200 min do plusa i stacjonarnych płaci się 14zł. Przy czym po przeliczeniu wychodzi po 7gr za min, ale za to po wyczerpaniu pakietu można zrobić kolejny. Czyli mamy wtedy 400 minut. W Playu można mieć 3 pakiety na raz, ale TYLKO 3 na cały miesiąc !!!

• Anonymous
      Guest

Mer wytłumacz mi jaki jest cel pisania TAKICH BZDUR? Nie zajrzałeś nawet do regulaminu. Może go najpierw przeczytaj i potem napisz na forum PRZEPRASZAM za wprowadzanie w błąd.

• Anonymous
      Guest

Ostra walka na pakiety się rozpoczęła. Ale chyba najlepszą ofertą tego typu jest teraz godzina za grosze w TT. Nie dość, że to taryfa – nie ma limitów ilościowych, to każde połączenie do sieci i na stacjonarne, trwające do 1h kosztuje 29gr.

• Anonymous
      Guest

blokada numeru chociaż użytkownik sieci plus ma na koncie ponad 70 zł.ale żeby bez powodu blokować kartę sim to bezprawie chyba się chcą dorobić takimi podłościami plus schodzi na psy konkurencja duża trzeba przejść do innej sieci tylko niech oddadzą pieniądze

• Anonymous
      Guest

to jest śmieszne moja mama jest w simplusie i chciała właczyc usługę 200 min za 14 zł a ma ustawiony mój profil i nie może go włczyc . to jest normalnie śmieszne

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

W Tak Taku mam 1000 minut do sieci Era za 9,08 zł :lol

• Anonymous
      Guest

mam problem
      w simplusie ustawiłam sobie 200 minut za 14 zł nie wiem jak sprawdzic ile mam jeszcze minut bo kod *121# nie działa mi

• Anonymous
      Guest

Wy z tym oszukujecie .. to pic na wodę.. wpisałam kod .. a tu mi jakieś 20 zł do plusa idzie…

Viewing 12 reply threads
Reply To: Promocja Pakiet 200 minut w Simplusie
Your information: