Start Forum Operatorzy Internet mobilny Promocja Orange Free 39 i pół za mobilny internet

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Oferta Orange Free to oferta dostępna wyłącznie dla konsumentów dotycząca dostępu do Internetu w Sieci Orange. W ramach Oferty od dnia 30 kwietnia 2009 r. usługa Orange Free jest dostępna w czterech opcjach: Orange Free 39 i pół, Orange Free Standard, Orange Free Premium i Orange Free Platinum.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Jestem konsumentem produktów spożywczych, w szczególności pizzy i kebabów, mandarynek i bananów a także finansowych i motoryzacyjnych. Czy obejmie mnie ta usługa?

• Anonimowy
      Gość

Tym razem trzeba się zgodzić z rzecznikiem Orange, że oferta jest interesujaca i konkurencyjna

• Anonimowy
      Gość

W playu płacę 25 pln/miesiąc bez cyrografu.

• Anonimowy
      Gość

Problem w tym, że internet Play działa tylko na masztach tej sieci. A to oznacza ograniczony zasięg.

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie liczy się zasięg wiec po tej zmienię limitów skusze sie na free.

• Anonimowy
      Gość

Oferta raczej nie na dzisiejsze czasy, skoro maja słabe wyniki to tym bardziej powinni szokować cenami i kusić. Za troszkę więcej dostajemy równie mobilny net z podwójnym limitem. Więc jakiegoś większego halo nie ma. No i ten rebranding nieszczęsny…

• Anonimowy
      Gość

Limit 0,5Gb i co mam z tym zrobić? I za 40 PLN/msc! Oferta jak zwykle "głęboko przemyślana" przez marketing pomarańczowych jak orżnąc klientów.

• Anonimowy
      Gość

a mi odpowiada ta oferta… jako dodatek do abonamentu jest całkiem ok

• Anonimowy
      Gość

"…mobilny net, korzystać z netu…" co to jest net? Panie rzeczniku… tak to może pan przy piwie z kolegami, a nie oficjalnie dla mediów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Promocja Orange Free 39 i pół za mobilny internet
Twoje informacje: