Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Możesz Więcej w pre-paidach Ery dla wybranych

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Oferta Promocyjna dla Użytkowników Tak Tak w sieci Era, Tak Tak Fon i Era Mix, w ramach, której użytkownik może otrzymać bonus, jaki został mu zakomunikowany w SMS-ie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135606

Nihil novi. Podobne promocje Era organizowała już od dawna, tyle że wcześniej nie podawali żadnego regulaminu i nigdy na 100% nie wiedziałem, czy zakup pakietów wlicza się do kwoty wydanej czy też nie.

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

super promocja :/ mi zaproponowali gratis 10zł jeśli wydam 50…

• Anonymous
      Guest

W heyah to samo. Wydaj 120 dostaniesz 20

• Anonymous
      Guest

Tylko że w Heyah nie tak dawno dawało 100% dodatkowo a TT 300% po sieci:) więc nie ma co narzekać. Dają i dobrze niech dają w końcu to tylko dla nas lepiej.

• Anonymous
      Guest

Niech wydłużą ważność konta na wychodzące albo niech spadają !

• Anonymous
      Guest

Uff! Co za odwaga . Dowaliłeś im zdrowo 🙂 Era chyba się nie podniesie po twoich groźbach .

• Anonymous
      Guest

Wg mnie promocja po ostatnich opcjach bardzo fajna to zawsze więcej a to się liczy. Zresztą telefon jest do dzwonienia nie do leżenia więc żeby dzwonić trzeba też nie raz doładować więc ważność wychodzących nie jest zła w dodatku się kumuluje i przedłuża.

• Anonymous
      Guest

A ja i tak wole Fresha. Darmowe sms. Pakiety na stacjonarne itd. ps. Play zacznij werbować staruszków bo biedni przeplacaja a takich taktakach itp ofertach.

• Anonymous
      Guest

to już lepiej zamówić zwykły starter pomarańczy na ich stronie. I przy każdych pierwszych 12stu doładowaniach jest 10pln bonusu. no ale to na połączenia wewnątrz sieci więc też może się niektórym nie podobać.

• Anonymous
      Guest

~kris Gwoli prawdy (-: Starter TT za 20zł oferuje te 20 zl na połączenia do wszystkich i po 10zł (tylko do Ery) przy kolejnych(od drugiego) 20 doładowaniach po 25 zł . Sam oceń co jest lepsze

Viewing 10 reply threads
Reply To: Promocja Możesz Więcej w pre-paidach Ery dla wybranych
Your information: