Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Minuty Non Stop do wszystkich sieci

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 29 kwietnia w ofercie Nowe Orange Go można korzystać z promocji Minuty Non Stop do wszystkich sieci. Dzięki niej, użytkownicy regularnie zasilający konto dostają za każde doładowanie nawet 120 minut na połączenia do wszystkich sieci – bez wyjątku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

Czyli żeby dobrze pogadać, trzeba załadować co 25 dni za 100zł jak robiłem do niedawna 😉 Od jutra w Play 🙂

• Anonimowy
      Gość

Gdyby to było co 31 dni, to do przeżycia. No i kicha, że kasa najpierw jest pobierana z tego, do dopiero potem z pakietów promocyjnych do Orange. Oznacza to, że podczas posiadania tego bonusu nie opłaca się dzwonić do Orange.

• Anonimowy
      Gość

współczujemy posiadaczom karty orange!

• Anonimowy
      Gość

a mi się to podoba, mój telefon służy do rozmawiania a nie do trzymania na nim środków albo zbierania bonusów, mam to dzwonię, nie mam to kupuję karte i znowu mam. Jasne jak słońce, a 25 zł raz na 25 dni to żaden wydatek dla kogoś kto telefonu używa a nie nosi go dla szpanu.

• Anonimowy
      Gość

Szanowni Państwo, w artykule pojawilo sie sporo niescislosci- orange nie uruchomił nowej wersji promocji w dni 29.04, odp. informoacje beda przekazywane w dniu uruchomienia (ta data akutalnie nie jest znana) to Co jest potwiedzone na 100% to to ze 29.04 konczy sie stara promocja (nie mozna jej włączyc od tego dnia), natomiast nie ma inf ze tego dnia zaczyna ona obowiazywac w nowej wersji. takze narazie w tej kwestii nie znamy szczegolow, a po drugie zeby przedluzyc sobie waznosc zgromadzonych juz minut kolejne doladowanie musi byc wykonane do 31 dni od poprzedniego, nie tak jak jest w artykule do 25. to tyle gwoli wyjaśnienia. Pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Frank Castle: używaniem telefonu nazywasz doładowania 25zł na 25 dni? za takie doładowanie to Ty w Orange nawet 29gr za minute nie masz, bo dopiero od 50. Może nie jesteś tego świadomy, ale Orange zmusza klientów do doładowania i robi to sprytnie, a wręcz tak że wydaje Ci się, że ich oferta jest korzystna. Właśnie po 6 latach w Orange przenoszę numer do Play i wiem co mówię, wcześniej miałem Erę.

• Anonimowy
      Gość

kolego infinity jednak chyba nie wiesz co mowisz bo w orange jest tez taryfa ORANGE POP w ktorej to niezaleznie od doladowania jest to 29 GR, wiec zanim zaczniesz gupstwa opowiadac sprawdz najpierw.

• Anonimowy
      Gość

Ty Banan ale my tu sie pastwimy na Orange GO a nie nad popikiem

• Anonimowy
      Gość

heja banana: Tak wiem, że jest i tak:

– mowa o minutach nonstop, dotyczą one Orange Go.

– Orange POP miałem wiele miesięcy i zawsze kończy się to jednym i tym samym, szlak chce człowieka trafić, jak po każdym doładowaniu musi planować kiedy i za ile jaki pakiet włączyć i wyrobić się w złotówkach, a tych prawdziwych środkach co zostają to nawet nie mówię, bo jest ich od biedy na całą resztę smsów i połączeń poza sieć a szczególnie do tych sieci nie do wszystkich.. i schodzą szybciej niż się myśli.

Tak jest jak się telefonu używa dużo, a nie na lekarstwo czyt. 200-300zł miesięcznie, to tych pakiecików po 6zł człowiek musi nawłączać tysiąc!

• Anonimowy
      Gość

OK INF POTWIERDZONA- minuty non stop w nowej wersji od dzis. pzdr

• Anonimowy
      Gość

infinity ale jak tak dużo wydzwaniasz to i właśnie NOG jest dla Ciebie opcją, żadnych pakietów, bonusy Cię nie miną bo wydajesz dużo więcej niż 25 co 25 dni i przy najwyższych doładowaniach masz efektywną stawkę niższą niż w Play.

• Anonimowy
      Gość

…byłem w orange 8 lat,z tym samym numerem,od 14 kwietnia jestem z tym samym numerem w Pley,jestem zadowolony,polecam każdemu…

• Anonimowy
      Gość

General, właśnie nie do końca. Przeszkadza to, że nie ma do Play, dzisiaj Play ma wiele osób. Do tej pory radziłem sobie z tym dzwoniąc na stacjonarne, ale Play oferuje wiele lepsze warunki. SMS za darmo cały czas do wszystkich, minuty również a na stacjonarne kupię pakiet za 5zł 100minut ważny miesiąc i po prostu bajka.

• Anonimowy
      Gość

SMSy za darmo caly czas? mijasz się z prawda moj drogi, przeczytaj co jest pod gwiazdka na reklamie.

• Anonimowy
      Gość

Smsy free cały czas jak ładujesz np. 30 PLN/msc, a on ładuje za min. 200PLN/msc to ile będzie miał smsów? Zajedzie telefon jak je wykorzysta w ciągu roku. Literek na klawiaturze nie będzie widać. I to smsy do WSZYSTKICH. 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Promocja Minuty Non Stop do wszystkich sieci
Twoje informacje: