Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja doładowań 2×2 w prepaidach Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od jutra Orange rusza z promocją doładowań 2×2. Wystarczy znaleźć drugą osobę i doładować konta w parze, a obydwoje otrzymacie 100 proc.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Pozdrawiam Czytelników znad polskiego morza – gdzie wypoczywam i przygotowuję się do kolejnej operacji oka. Mając ograniczony dostęp do internetu Przepraszam jednocześnie za spóźnione informacje. Andrzej

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138849

Hehehe pozdrawiamy i my rozniez, niektorzy zazdroszcza tego morza:P Co do newsa, znowu daja jakies bonusy tylko po sieci. Jakis dziwny kierunek obrali zreszta do tego wpuszczanie tych nowych ofert co kilka dni meczy.

• Anonimowy
      Gość

To podwójne – zdecydowanie przekombinowane. Poprzednie były na zasadzie podwójnych w TT czy Heyah- podwajało drugie doładowanie. Szkoda, że Orange ciągle daje bonusy tylko wewnątrz sieci, bo w TT dodatkowa kasa jest na wszystkie usługi.

• Anonimowy
      Gość

Ja myślę że takie po sieci nie są złe, przecież i tak większość z nas najwięcej dzwoni właśnie po sieci, po to są tworzone pakiety obniżające stawki wewnątrz sieciowe jak pop gadane czy pop minuty..

• Anonimowy
      Gość

Pomarańczowe getto trwa i ma się dobrze.

• Anonimowy
      Gość

Witam, mam takie pytanie: jesli skorzystalem z tej oferty i zamierzam wykuic pakiet Ty i 3 to z ktorego konta pobierze mi oplate i bedzie pobieralo za na biezaco za polaczenia i smsy??

• Anonimowy
      Gość

re: kali871: ciezka sprawa, chyba powienienes zadzwonic do BOKu, zeby sie upewnic. chociaz mnie sie wydaje, ze te promocje, mam na mysli 2×2 i Tyi3, jakos niespecjlanie ze soba koliduja.

Moze jest tak ze ten pakiet promocyjny z 2×2 sie kumuluje z tym z drugim, po prostu sie sumuja? No, ale ja to tylko gdybam, bo znam tylko 2×2 z doswiadczenia. tak. zdecydowanie zadzwon do bok, zebys sie nie rozczarowal pozniej.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Promocja doładowań 2×2 w prepaidach Orange
Twoje informacje: