Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Bezlik Rozmów w Simplusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dziś tj. 26 sierpnia 2010 roku, w Simplus Twój Profil dostępna jes nowa promocja „Bezlik Rozmów”. W ramach promocji abonenci i użytkownicy, płacą tylko za pierwszą minutę połączenia wewnątrz sieci, reszta rozmowy jest darmowa. Regulamin Promocji.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138796

To samo co było czyli w zasadzie nadal równo skubanie klienta tylko w innej formie

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Oferta niczego sobie. Problem w tym czy nie zapcha to sieć. dobrze, że Plus zaczyna myśleć o pre-paid, po wyłączeniu promocji „Pakiet Największy” trochę odstawali od innych.

• Anonimowy
      Gość

Rozmowy w sieci, znowu. No jakaś korzyść dla klienta jest, to trzeba przyznać. Ale mnie to martwi, że nic poza to, tylko aby aby jakiś kurczę ochłap klientom rzucić i żeby nie było powszechnego niezadowolenia. Kiedyś Simplusa stać było na więcej:(

• Anonimowy
      Gość

super, że nie ma opłaty dla stały klientów za włączenie tej promocji, która jest naprawdę fajna

• Anonimowy
      Gość

No…nic jakby to powiedzieć, godnego większej uwagi. Promocja dla simplusowiczów taka sobie, jak ktoś dużo dzwoni po plusie to i nawet przydatna. Jednak myślę, ze teraz simplus powinien jakoś porządniej potrząsnąć tym rynkiem, ale widać lepiej być w ogonie i czerpać kase z tych klientów, którzy zostali.

• Anonimowy
      Gość

Witam mam pytanie czy promocja dziala na telefony stacjonarne?

• Anonimowy
      Gość

Bez obrazy , ale to jest bez sensu bo musze dwa pakiety bezliku aktywowac by rozmawiac i esemesowac za damo( z rozmową to jeszcze za min musze płacic za kazdym razem!. Ja chce stary darmowy numer !!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

siemka wszystkim czy ktoś wie czy ten bezlik rozmów jest na cały czas w simplusie

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie problemem jest w Plusie fatalne połączenie z B.O.K.-iem i usługi, które często są „chwilowo niedostępne”. Mam Plusa od wielu lat, nie narzekam generalnie a Mix w Plusie jest moim zdaniem najlepszy z dostępnych na rynku- gdzie np. w Orange można doładowywać wielokrotnie kkonto 30-ką a nie liczy się to do końca umowy. Jest ok. ale niech Plus usprawni Usługi no i trzeba dodać że najtańsza to ta sieć nie jest…

• Anonimowy
      Gość

Echh powinni sie roche postarac bo nic specjalnego jak narazie nie oferuja….A byli tacy porzadni a teraz patrza jak zarobic…

• Anonimowy
      Gość

Wielka szkoda że w Simplusie nie ma pakietów w ,,sieci i na stacjonarne” tak jak u innych operatorów. na 100% przechodzę do orange.

• Anonimowy
      Gość

dezaktywacja uslugi bezlik to 5-ciu:

a: poprzes wyslanie SMS o tresci DEAKT 5NRP na nr 2601

b:w punkcie sprzedarzy siecie Plus

c: poprzes strone Plus Online pod ardesem http://www.online.plus.pl

d: w Biurze Obslugi Klijenta pod numerem telefonicznym 2601

• Anonimowy
      Gość

mie napisali że nie mam wymagań 😳 :> 🙄 :lol 😮 😮 😀 😎 😮 😮 😮 :lol :lol

• Anonimowy
      Gość

sa tez telefony na ktorych nie moza zastosowac kodów na bezlik z końcówką *53# oraz *54# wtedy wklepujemy taki sam kod tylko ze z koncowka *02#

• Anonimowy
      Gość

znacie kod na bezlik? mam katre simplusa juz ok 9 lat i nie wiem czy w ogole mi to bedzie działac ale chce sprobowac 😛

• Anonimowy
      Gość

Kutwa nie moge ani tego ani tego a mam simplus 2 lata

• Anonimowy
      Gość

Kurde co się dzieje?nie mogę żadnego kodu aktywować 🙄

• Anonimowy
      Gość

Ja nie wiem czy dobre ale chba tak 🙄

• Anonimowy
      Gość

Bezlik się skończył… Może ktoś ma promocje na darmowe min albo inny bezlik… 🙁 🙁

• Anonimowy
      Gość

kurcze bezlik mi sie skonczył a teraz jak go włańczam to nie jest usługa dostepna tylko jakies potrujne doładowania a rozmowy sa drogie wiecie o co chodzi w tym bo ja nie 😡

• Anonimowy
      Gość

😛 😛 😛 😛 😳 🙁 😀 😮 :lol

• Anonimowy
      Gość

Mi sie bezlik skonczył i szukam kodów a ty wyskakuje mi usługa nie dostepna.ŻAL :cool 🙄

• Anonimowy
      Gość

*136*11*02#

• Anonimowy
      Gość

ja nie mogę normalnie:/ nie napisali że bd trzeba płacić za każdym razem za tą min. a moze i napisali ale tak ze ciezko zrozumieć :[ w Wie Ktos ile kosztuje minuta rozmowy w mixie ?? mi za 2 min. po aktywowaniu bezliku z konta zabrało 1.50 !! jaka masakra :/

• Anonimowy
      Gość

jaki jest kot na Bezlik Rozmów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
Odpowiedz na: Odpowiedź #231781 w Promocja Bezlik Rozmów w Simplusie
Twoje informacje:

Anuluj