Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Profil Bliskie Numery w Simplusie
-
AuthorPosts
-
-
Bliskie Numery w Simplusie
W
ramach Promocji „Profil Bliskie Numery” od 26 stycznia br. Użytkownik
może aktywować profil umożliwiający wykonywanie bez dodatkowych opłat krajowych
połączeń głosowych i wysyłanie krajowych wiadomości SMS na trzy wskazane przez
siebie numery w sieci Plus. -
Anonymous
Guest26 stycznia 2010 at 15:09Liczba postów: 135812kolejny, tragiczny profil! Kombinowanie, a za minutę do wszystkich innych aż 59gr! Oj, trzeba będzie pomyśleć nad podziękowaniem Minusowi!
Droga Redakcjo: a od kiedy mamy osobne profile: "Profil wynurzenia do Plusa" i "Darmowe minuty w Plusie"?!
Przecież to jedno i samo. Oj, nieładnie za taką "nieścisłość"!;)
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2010 at 15:35Liczba postów: 135812Plus po raz kolejny pokazał na czym polega "mistrzostwo" w konstruowaniu taryf …dla nielicznych. Niemniej paru maniaków długich rozmów skorzysta. W biznesie w Elastycznej 5 numerów kosztuje 10PLN lub 5*5PLN netto +abonament. Jak widać powielili "bonus", ale nie ma na numery stacjonarne jak tam (max 500 minut/msc).
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2010 at 18:29Liczba postów: 135812Kan: rzeczywiście jest taki zapis, to już nawet Polkomtel nie wie ile mają profili. Pewnie mają na myśli promocję doładowań, która i tak się zakończyła, gdzie można było, za doładowanie 30zł, otrzymać, po wpisaniu wcześniej kodu, 100 do Plusa na 30 dni. Ale tak to sformułowali, jakby to był kolejny profil.
Po tym jak blokują w swojej bramce słowo Plus, to już mnie nic nie zdziwi hehe! Oj, to liderowanie im poważnie "zaszkodziło"…
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2010 at 18:32Liczba postów: 135812Ja: doczytaj proszę o tym, jak działają te wykluczające się profile minusowe. Oj, poczekam do czerwca, bo i tak mam numer główny w Play Fresh, ale jak do tego czasu nic nie poprawiają, to baj baj minus. Gdyby to była promocja, którą można byłoby włączyć, gdy ma się aktywny jakiś profil, to byłoby fajnie, a tak to…
-
Anonymous
Guest28 kwietnia 2011 at 17:55Liczba postów: 135812Witam.Od wczoraj próbuje włączyć bliski numer i minęły już ponad 24 godziny i dalej ten numer nie jest aktywowany… nie mam włączonego żadnego innego profilu więc pierwszy numer powinien aktywować „bliskie numery” jednak tak się nie stało… może to mieć coś wspólnego że próbuje włączyć tę usługę zaraz po zakupieniu nowego startera albo że wprowadzałem ten sam numer kilka razy?? spotkał się ktoś z takim czymś już??
-
Anonymous
Guest16 maja 2011 at 09:36Liczba postów: 135812jestem w 36i6, no bylam bo wlaczylam promocje bliski numer.
iz jestem w 36i6 bardzo dlugo oplata wynosila mnie tylko 1zł za kazdy numer. teraz natomiast przyslano mi sms ” za 3 dni zostanie pobrana oplata cykliczna 5 zł za kolejny okres korzystania z usługi bliski numer. ”
dlaczego 5zł a nie 1zł ktora miala byc pobierana co miesiac??? -
Anonymous
Guest15 marca 2012 at 15:12Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest3 marca 2013 at 23:08Liczba postów: 135812Mam problem dotyczący plusa, a mianowicie jak zawsze chciałbym wbić kod na 500 sms-ów , a nie mogę. Wcześniej przyszedł sms , że pakiet został wykorzystany. Zawsze wchodziłem w eBOK-a i było dobrze. teraz gdy mam już aktywować wyskakuje mi , że operacja nie może być zrealizowana. Próbowałem inaczej poprzez kod(*121*11*01#) i nic wyskakuje mi , że usługa chwilowo niefostępna. proszę o pomoc bo nigdy z tym nie miałem problemu , a i kase na koncie też mam , to na pewno nie od tego . z góry wielkie dzięki.
-
-
AuthorPosts