Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Profil Bliskie Numery w Simplusie

Viewing 36 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Bliskie Numery w Simplusie
      W
      ramach Promocji „Profil Bliskie Numery” od 26 stycznia br. Użytkownik
      może aktywować profil umożliwiający wykonywanie bez dodatkowych opłat krajowych
      połączeń głosowych i wysyłanie krajowych wiadomości SMS na trzy wskazane przez
      siebie numery w sieci Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Całkiem fajna sprawa.

• Anonymous
      Guest

kolejny, tragiczny profil! Kombinowanie, a za minutę do wszystkich innych aż 59gr! Oj, trzeba będzie pomyśleć nad podziękowaniem Minusowi!

Droga Redakcjo: a od kiedy mamy osobne profile: "Profil wynurzenia do Plusa" i "Darmowe minuty w Plusie"?!

Przecież to jedno i samo. Oj, nieładnie za taką "nieścisłość"!;)

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Zdanie wyjete z Regulaminu, aby przyblizyć Czytelnikom promocję. Andrzej

• Anonymous
      Guest

Plus po raz kolejny pokazał na czym polega "mistrzostwo" w konstruowaniu taryf …dla nielicznych. Niemniej paru maniaków długich rozmów skorzysta. W biznesie w Elastycznej 5 numerów kosztuje 10PLN lub 5*5PLN netto +abonament. Jak widać powielili "bonus", ale nie ma na numery stacjonarne jak tam (max 500 minut/msc).

• Anonymous
      Guest

@ klos – no na pewno 59 gr do innych bo to kolejny profil a nie promocja

• Anonymous
      Guest

Zawsze można wykupić pakiet 29gr i jest po 29gr 🙂

• Anonymous
      Guest

Nie da sie wykupic zadnego pakietu minut po 29gr,to nie ten profil!

• Anonymous
      Guest

Kan: rzeczywiście jest taki zapis, to już nawet Polkomtel nie wie ile mają profili. Pewnie mają na myśli promocję doładowań, która i tak się zakończyła, gdzie można było, za doładowanie 30zł, otrzymać, po wpisaniu wcześniej kodu, 100 do Plusa na 30 dni. Ale tak to sformułowali, jakby to był kolejny profil.

Po tym jak blokują w swojej bramce słowo Plus, to już mnie nic nie zdziwi hehe! Oj, to liderowanie im poważnie "zaszkodziło"…

• Anonymous
      Guest

Ja: doczytaj proszę o tym, jak działają te wykluczające się profile minusowe. Oj, poczekam do czerwca, bo i tak mam numer główny w Play Fresh, ale jak do tego czasu nic nie poprawiają, to baj baj minus. Gdyby to była promocja, którą można byłoby włączyć, gdy ma się aktywny jakiś profil, to byłoby fajnie, a tak to…

• Anonymous
      Guest

Czy 59gr/min to prawda? Widzialem na kilku portalach taką cene.

• Anonymous
      Guest

59gr/min do wszystkich w profilu bliskie numery?

• Anonymous
      Guest

nie mogę włączyć żadnego bliskiego numeru, choć mam aktywny profil wyłączyłam wynurzenia ale zostały mi 2 minuty może dlatego……

• Anonymous
      Guest

ja również nie mogę włączyć bliskiego numeru i to nie wiem dlaczego , jeśli posiadam taryfę twój profil a nic do tego nie nam dodatkowo włączone chodzi mi o darmowe minuty itp.

Znów jakaś ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

a jak to teraz wyłonczyc

• Anonymous
      Guest

calkiem fajna sprawa 😉 tylko że pomyliłam się i wpisałam inny numer można jakoś to zrobić ? żeby to wyłaczyć ?

• Anonymous
      Guest

wylaczyc mozna wpisujac *104*01*48numertelefonu# i zatwierdzasz jakbyś dzwoniła 😉

• Anonymous
      Guest

Dzięki Kasiu.

• Anonymous
      Guest

A gdybym chciał wykorzystać tylko jeden numer. Można tak zrobić ??

• Anonymous
      Guest

ja m am bliskie numery pobrano mi opłate ze aktywacje lecz jak dzwonie i esemesuje do tego numeru pobiera mi z konta co zrobic

• Anonymous
      Guest

tak a np ja mam plusa i denerwuje mnie ze co dwa dni musze doładowywac konto by pisac darmowe sms.znacie jakies pakiety czy kody czy cos by pisac i nie martwic sie ze zablokuja mi pieniadze? 🙁 😮 😡 🙄 :>

• Anonymous
      Guest

Jeśli chcecie mieć aktywowany profil bliskie numery to wystrarczy poczekać 24 goddziny nie zawsze dusługa działa od razu po wprowadzeniu kodu .:) 🙂

• Anonymous
      Guest

polecam 😀 Mogę teraz rozmawiać z moim ukochanym ile chce i płace za to miesięcznie 5 zł

• Anonymous
      Guest

aktywowałam taryfę bliskie numery a chciałabym zmienić na tanio do plusa , nie mogę znależć kodu do deaktywacji.

• Anonymous
      Guest

Witam.Od wczoraj próbuje włączyć bliski numer i minęły już ponad 24 godziny i dalej ten numer nie jest aktywowany… nie mam włączonego żadnego innego profilu więc pierwszy numer powinien aktywować „bliskie numery” jednak tak się nie stało… może to mieć coś wspólnego że próbuje włączyć tę usługę zaraz po zakupieniu nowego startera albo że wprowadzałem ten sam numer kilka razy?? spotkał się ktoś z takim czymś już??

• Anonymous
      Guest

jestem w 36i6, no bylam bo wlaczylam promocje bliski numer.
      iz jestem w 36i6 bardzo dlugo oplata wynosila mnie tylko 1zł za kazdy numer. teraz natomiast przyslano mi sms ” za 3 dni zostanie pobrana oplata cykliczna 5 zł za kolejny okres korzystania z usługi bliski numer. ”
      dlaczego 5zł a nie 1zł ktora miala byc pobierana co miesiac???

• Anonymous
      Guest

jak deaktywować Profil Bliskie Numery

• Anonymous
      Guest

A mi pobrała się opłata, a pakiet nie został aktywowany… Co zrobić ??

• Anonymous
      Guest

witam , chciałam zapytać czy bliski numer działa normalnie jeśli jedna osoba jest zagranicą? proszę o odpowiedz, z góry dziękuje ; )

• Anonymous
      Guest

a ja nie mogę tego wyłączyć, nie wiem dlaczego wszystko wpisuje dokładnie na kod deaktywacji. a piszą mi że (brak numeru na liście. spróbuj ponownie) a dobry numer podawałam . nie chcę już mieć tego pakietu a dalej mi zabiera pieniądze. co robić ?

• Anonymous
      Guest

Jak się usuwa taki Bliski Numer ?

• Anonymous
      Guest

DEZAKTYWACJA BLISKIEGO NUMERU
      *104*01*48numer# i zatwierdź
      – powinno zadziałać 😉

• Anonymous
      Guest

Ja tam kupuje pakiet za 10 zl gadam z dziewczyna za free no i oczywiście sms za free:P do tego aktywuje 600 sms do plusa i rozmowy do wszystkich za 29 gr a sms za 19 i jestem heepy:P

• patryk123
      Member
      Liczba postów: 674

[quote]bo to nie jest dla wszystkich taryf… ja ma mixa i moge o tym zapomnieć [/quote]

Dokładnie, tak się szanuje klientów na umowach 😉 sam nie mam połowy tego co można mieć na karcie lub mega wysokim ab .

• Anonymous
      Guest

Ja od dawna miałam bliski numer i działało normalnie .
      Jednak musiałam zmienić wczoraj numer i chciałam go aktywować jednak cały czas wychodzi mi : Usługa chwilowo niedostępna .
      Skontaktuj się z BOK .

Co mam zrobić ;/ ?

• Anonymous
      Guest

Mam problem dotyczący plusa, a mianowicie jak zawsze chciałbym wbić kod na 500 sms-ów , a nie mogę. Wcześniej przyszedł sms , że pakiet został wykorzystany. Zawsze wchodziłem w eBOK-a i było dobrze. teraz gdy mam już aktywować wyskakuje mi , że operacja nie może być zrealizowana. Próbowałem inaczej poprzez kod(*121*11*01#) i nic wyskakuje mi , że usługa chwilowo niefostępna. proszę o pomoc bo nigdy z tym nie miałem problemu , a i kase na koncie też mam , to na pewno nie od tego . z góry wielkie dzięki.

• Anonymous
      Guest

ja nie mogę już nawet sprawdzić ustawienia i do kiedy ma ważny bliski nr ,bo cały czas wyskakuję ,ze usługa chwilowo nie dostępna skontaktuj się z BOK ,A CO TO KU.. JEST TEN bok

Viewing 36 reply threads
Reply To: Profil Bliskie Numery w Simplusie
Your information: