Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Problemy z neostradą tp (aktualizacja)

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Telekomunikacja Polska miała wczoraj i w nocy poważne problemy z neostradą. Na tyle poważne że ich linia pomocy technicznej 0800 102 102 była ciągle zajęta a na niebieskiej linii mówili, że jeśli dzwoni się w sprawie Neo to że problemy zostaną usunięte w ciągu 8 h.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135687

potwierdzam! czesc pruszkowa, brwinowa, milanowka

napewno nie miala internetu.

U mnie nie bylo od 17,30 do mniejwiecej 22.

• Anonymous
      Guest

A ja mam Netie na łączu TP i wszystko ładnie w tym czasie chodziło.

• Anonymous
      Guest

Neo niemam ale ciekawi mnie przyczyna awarii

• Anonymous
      Guest

dobrze ze ucieklem do netii, no coz taka to juz nasza tpsa znaczy niemoja

• Anonymous
      Guest

Gówno prawda! od piątku do nadal nie mam mozliwosci aktywacji NEO, natomiast konsultanci belkocza cos, ze dopiero jutro po 21 zacznie dzialac.

• Anonymous
      Guest

a to ciekawe …. bo u Mnie do tej pory nie mam internetu !!! … dzwoniłem do TP już 3 razy i cały czas ten sam bełkot że jest "awaria" … 3 dni nie mam neta to już jest SKANDAL … a ten rzecznik tp takie głupoty gada ;/

• Anonymous
      Guest

Ciekawe!!! Ja do tej pory nie mam. Na infolinii dalej komunikat, że mogą wystąpić problemy

• Anonymous
      Guest

Witam!Właśnie dzwoniłam do TP powiedzieli ze usterki usuną w ciągu 8 godzin…a dzwoniąc w sprawie internetu nie można się połączyć…

Od 4 dni internet raz jest, a raz nie ma, a jak jest to z 1 megowego łączą zrobiło się 40-60 kb

• Anonymous
      Guest

niech oni nie pierdola ja juz 4 dzien nie mam neta i korwa msze za to placic……………………….. dopiero wieczorem jst net a po co mi net wieczorem jak ja ide spac zrubcie cos ztym czekam do jutra jak to sie powtuzy to skladam rezygnacje i to bedzie najleprze wyjscie jest tyle leprzych netow pozdro dla wszystkich Sorki za bledy ale zalalem klawiatore 6n6n6n6n6n6n6n6n6n6n6n

• Anonymous
      Guest

Kuwa maćććć !!!! nie zapłace rachunku za internet!!!od piątku cały czas pieprzą że za 8 godzin…. a dziś jest już poniedziałek… !!!

• Anonymous
      Guest

Z neostradą mam problemy od 15.12.2008r. Jest dokładnie tak jak piszecie, mam łącze 2Mb/s, a transmisje na poziomie do 50kb/s…!!!!! Napisałem do TP reklamację z żądaniem zwrotu połowy abonamentu – rozpatrzona została pozytywnie, dostałem korektę i zwrot kosztów. Niestety sytuacja nie poprawiła się od 15.01.2009, więc do TP tym razem poszła rezygnacja z umowy (w umowie zapis jest taki, że jeśli TP świadczy usługę niezgodnie z umową, to jest podstawa do rozwiązania umowy, dodatkowo nie działa tak jak powinna przez umowne 30 dni). Czekam teraz na odpowiedź. I wszystkim radzę zrobić to samo. ZŁÓŻCIE i ZASYPMY TP reklamacjami z żądaniem zwrotu abonamentu lub rozwiązaniem umowy i macie wróbla w garści :). Pozdrawiam i życzę owocnej walki z TP :).

• Anonymous
      Guest

Umnie to samo neo 2mb 50% przepustowosci i czeste pakiet losty, na co wiec idzie nasz abonament?

• Anonymous
      Guest

Kurna ja mam to samo. Mam zakupiony internet 6,6Mb/s a wczoraj z transferu 600-700 zrobilo mi sie 50-100 ! Szlak człowieka może trafić 😡

I to jest wlaśnie TELE-KOMPROMITACJA POLSKA !

Viewing 13 reply threads
Reply To: Problemy z neostradą tp (aktualizacja)
Your information: