Start Forum Operatorzy Internet mobilny Prezentacja modemu LTE 1800 Mobyland

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Światowa premiera w Polsce – pierwszy komercyjny modem LTE 1800 w sieci Mobyland. Terminal LTE 1800dziś 10MHz … wkrótce 20MHz, IPWireless typu USB stick zapewnia użytkownikom sieci mobilnośd, wygodę użytkowania oraz łatwą i intuicyjną obsługę urządzenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135819

ile to kosztuje jakies abonamenty czy co?

• Anonymous
      Guest

Ciekawe ile będzie kosztował modem i abonament? Pewnie fure kasy 🙁

• Anonymous
      Guest

może w końcu się doczekam porządnego internetu ,tylko kiedy-powiat ełcki??? :lol

• Anonymous
      Guest

poczekajcie, oni chcą zainteresować jak największa liczbę osób wiec na pewno stworzą jakieś pakiety dla każdej klasy spolszczej, ja patrze na to przychylnym okiem 🙂

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

własnie najważniejsze pytanie ile bedzie kosztował abonament w wersji: modem za 1 zł. Ale szybkość takiego rozwiązania wystarcza, aby zapomnieć o stałym łączu.

• Anonymous
      Guest

oby chodził tak szybko jak mówią

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Coś wam mówią hasła: Mobyland i usługi hurtowego dostępu? Aero 2 i Mobyland to niemal jedność, więc możemy się spodziewać internetu LTE od CP. 😉

• Anonymous
      Guest

kiedy ma to byc i za ile wie ktos

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

Jasne, wygląda to nawet przyzwoicie ale przy abonamentach okaże się że zrobią limity, 3 giga w dzień a w nocy z 7. Jedynie nielimitowany internet byłby jakąś propozycja wartą zastanowienia, inaczej nie warto.

• Anonymous
      Guest

Już się zabezpieczają … bo w opisie modemu niby 4 generacji jest napisane moi drodzy… przyszli abonenci pobieranie danych DO 73Mb/s i to samo jest z wysyłaniem…a realia zobaczycie jak podpiszecie umowę na 24 miesiące :

• Anonymous
      Guest

pożyjemy zobaczymy

• Anonymous
      Guest

i co z tego, ze bedzie coraz wiecej przekaznikow, skoro i tak wiadomo ze wiekszosc z nich bedzie obejmowala znowu tylko duze miasta?…
      co do predkosci to nawet nie trzeba pisac… (tani chwyt marketingowy, ktory nigdy sie nie znudzi)

wniosek: rewolucja na papierze, nie w eterze.

• Anonymous
      Guest

To wszystko wydaje się zbyt piękne, ciekawe jaki będzie limit danych …

• Anonymous
      Guest

na dzień dzisiejszy oferuje internet LTE w cyfrowym polsacie. Limity na razie jest jeden 100 GB czyli 50 GB 8-24 h,a drugie 50 GB 24-8 h w promocji na 3 lub 6 miesięcy za darmo dla pierwszych 10.000 osób (15 albo 29 m-c).Cena abonamentu czy limitu po promocji jest brak szczegółów.

• Anonymous
      Guest

A jak myślicie na jaką odległość od nadajnika można będzie z tego skorzystać?
      Ja mam w linii prostej do nadajnika 7 km mogę liczyć że zadziała?

• Anonymous
      Guest

to jest dla mnie jadeny ratunek, trzeba czekac i obserwowac postepy. Miejmy nadzije ze bedzie tak jak pisza.

Viewing 16 reply threads
Reply To: Prezentacja modemu LTE 1800 Mobyland
Your information: