Start Forum Inne Hydepark Prezent urodzinowy dla ukochanej

Oznaczony: 

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138800

Witam ! Jako ,że zbliża się ten dzień ,chcę coś ciekawego jej kupić macie jakieś pomysły ,myślałem o pakiecie do SPA ? ktoś coś poleca ,to będą nasze pierwsze urodziny odkąd jesteśmy razem

• klepsydra
      Uczestnik
      Liczba postów: 2

Wspolny wypda na lono natury moze jakies gory:)

• scinawa
      Uczestnik
      Liczba postów: 3

No rejczel.

• Parsival
      Uczestnik
      Liczba postów: 6

Kwiaty na urodziny? Trochę biednie według mnie… Kwiaty mogą być dodatkiem…

• kotprezesa
      Uczestnik
      Liczba postów: 8

Kobieta zawsze ucieszy się z odzieży na prezent. Sklep co podesłałaś ma ciekawy asortyment. Szczególnie podoba mi się ta sukienka w paski. Może sprawie taką swojej dziewczynie 😉

• wiecma
      Uczestnik

super, chciałabym dostać taki prezent 🙂 jeżeli chodzi o spa to zalezy w jakim mieście mieszkasz, zazwyczaj są renkingi na stronach lokalnych, ja np poszłam kiedyś do spa, które znalazłam na gruponie 😉 i nie żałuję.

• balonowaona66
      Uczestnik
      Liczba postów: 8

Dla kobiety tak łatwo jest kupić prezent – jeśli nie przepada za zabiegami spa i nie jest typem, który ma na tym punkcie bzika – poleciałabym jednak coś innego. Może np. biżuterię? Jeśli lubi się malować, to może kosmetyki? Bielizna? Lub voucher do jej ulubionego sklepu.

• danielo01
      Uczestnik

Posprzątaj mieszkanie i ugotuj jej coś. To powinno być najlepszym prezentem jak sam włożysz w to wysyłek

• kopciuszek6
      Uczestnik
      Liczba postów: 2

Ooo tak, zgadzam się z komentarzem wyżej – to będzie lepsze od najdroższego prezentu!

• Tytus123
      Uczestnik

Ja tez bym postawił na romantyczny weekend ze Spa , kobitki lubią takie rzeczy 😀

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #912648 w Prezent urodzinowy dla ukochanej
Twoje informacje:

Anuluj