Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Premiery T-Mobile (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Oto lista telefonów, które zostaną w najbliższych miesiącach wprowadzone do sieci T-Mobile, być może któryś z tych telefonów pokaże się w Polsce za sprawą PTC operatora sieci Era związanego z T-Mobile.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138388

Ciekawa lista, zwłaszcza kilka pierwszych pozycji. Wydaje się, że może nawet wszystkie tarfią do Ery, a przynajmniej większość jak to było do tej pory

• Anonimowy
      Gość

zobaczymy co to będzie i ile z tego się pojawi. Ja i tak umowe z Orange podpisałem na mixa z J700 przez net wiec nie zalezy mi na tym co bedzie, ale z ciekawości i zainteresowanie zobacze co na nasz rynek wychodzi.

• Anonimowy
      Gość

Ten siedesik to też od HTC? Wygląda ciekawie, trochę G!1 po rozłożeniu przypomina. obstawiam, że przynajmniej 75 % tych telefonów trafi do Polski

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Dodałem ten filmik do materiału z YouTube. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

W Erze jako pierwszej zawsze pojawiają się najnowsze rozwiązania i telefony. Pod tym względem Era jest zawsze o krok do przodu przed innymi operatorami. Tym razem też możemy liczyć na dostępność nowinek technicznych na polskim rynku. Ciekawe kiedy pierwsza premiera 😉 Niedawno był android.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Premiery T-Mobile (video)
Twoje informacje: