Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Premiera superwytrzymałych telefonów Sonim

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W sieci salonów Vobis dostępne są dwa nowe, superwytrzymałe telefony marki Sonim: XP3 Quest Black GPS oraz XP3 Land Rover Edition GPS, który jest nowością na polskim rynku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135625

Przyda się jeżeli ktoś wyjeżdża i uprawia sporty w lesie lub górach, a musi mieć ciągły kontakt ze światem:) Wygląda na taki co jak spadnie z 2 pietra to nic mu nie będzie. Chyba tylko Vobis wprowadza takie telefony 🙂

• wiano1
      Member
      Liczba postów: 2

Jestem miłośnikiem sportów ekstremalnych, w tej chwili mam model XP1, który zabieram na wszystkie wyjazdy, w góry, czy na wodę. Przymierzam się do zmiany na XP3, ze względu na nawigację i slot kart pamięci. Miło, że Vobis wprowadził je do sklepów, bo można obejrzeć telefon przed zakupem. W najbliższym czasie odwiedzę salon. Po XP1 można spodziewać się, że nowy model jest jeszcze lepszy!

• Anonymous
      Guest

Co prawda te telefony nie wyglądają zbyt dobrze, ale napewno znoszą trudy ekstramalnego użytkowania, dla budowlańca w sam raz….

• Anonymous
      Guest

eee, bzdura ;] mi sie mega podobaja, mysle, ze napewno trafia w gusta ludzi takich jak ja – żądnych wrażeń!! 🙂

Viewing 4 reply threads
Reply To: Premiera superwytrzymałych telefonów Sonim
Your information: