Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Połowa użytkowników 36.6 słucha reklam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Mechanizm usługi Chill Bill jest bardzo prosty: za odsłuchanie trzech reklam można uzyskać nawet 10 zł miesięcznie na połączenia i SMS-y. – Korzysta z niej blisko połowa z 1,25 mln użytkowników sieci 36.6 – ujawnił dla Pulsu Biznesu Adam Suchenek, rzecznik prasowy Polkomtela.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

no i się nie dziwię, dobra usługa. jeszcze neich to wprowadzą do Simplusa i będzie ok. a reklamy lepsze niż radiowe – zwłaszcza Tede i Red Bull 🙂

• Anonimowy
      Gość

Jak by dali tak w Simplusie to faktycznie byłoby super

• Anonimowy
      Gość

Mało ciekawa oferta. Teraz raczej, większym zmartwieniem jest wyładowująca się bateria niż brak środków na koncie.

• Anonimowy
      Gość

Zatem połowa nie słucha reklam i ta część niesłuchających będzie drastycznie rosła.

• Anonimowy
      Gość

Bo ta połowa starterów to leży już w szufladzie dawno zapomniana.

• Anonimowy
      Gość

No sorry ale słuchać reklamy potem odpowiadać na pytania tylko po to aby dostać tam raz w miesiącu trochę grosza to bez sensu.

• Anonimowy
      Gość

Jak nie musisz to nie słuchasz – to jasne, ale małolaty, którym brakuje na koncie smsy to pewnie są zachwycone bo 36,6 to przecież produkt specjalnie dla nich.

• Anonimowy
      Gość

tylko jest jeden mi problem z tymi reklamami na 100 udzielam poprawnych odpowiedzi a mi mowi ze udzielilam zlych odpowiedzi. juz nie raz tak mi sie zdarzylo

• Anonimowy
      Gość

mi właśnie tez z polowy odpowiedzi mowi ze sa bledne a pozniej wybieram te same i jest dobrze. To est wk*****jące bo chca zeby jeszcze raz ich sluchac

;/

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Połowa użytkowników 36.6 słucha reklam
Twoje informacje: